Jump to content

CW MK VI

Rave

Postare recomandată

Uff trebuie un garaj incalzit pt asa ceva ca in cateva ore la 10 grade sau cat sunt acum in parcarile subterane nu ajunge. Daca scoti proiectorul de ceata din dreapta poti sa bagi acolo un feon si sa incalzesti direct rezervorul. ;)

Eu mai am 1/3 din rezervor plin cu lichid de asta iarna, care rezista la -20C. Sunt norocos ca nu prea mai merg cu masina.

Link către comentariu

ce -70 de grade ? :D

la maxim -20 grade rezista lichiul de spalat parbriz... scrie si pe bidoane.. erau si de -30, dar n-am mai vazut prin magazine

Exista si asa ceva

lichid-parbriz-iarna-70grade-oe-00V096319A020.jpg

Link către comentariu

Te pot trimite la un prieten cu service in zona Morarilor sa incerci cu un pistol cu aer cald. Cred ca daca il plimbi putin pe instalatie se rezolva relativ rapid.

Link către comentariu

Mda... Am incercat sa suflu niste aer cald peste tot, nu a mers insa. Am mers cam toata ziua cu masina azi, am facut vreo 200 de kilometri, ma asteptam sa se dezghete, n-a vrut.

Am completat cu un bidon de -30 de la OMV si astept sa mai vina putina caldura prin Bucuresti. Cand o sa se dezghete cred ca o sa-mi spal parbrizul pana cand fac gaura in el ca sa scap de tot lichidul de vara :))

Acum am alta problema. De unde imi iau niste manusi destul de groase/impermeabile sa pot deszapezi masina cu ele, dar si destul de subtiri sa pot conduce cu ele?

Link către comentariu

Manusi de piele daca vrei sa conduci cu ele. La Glow vis a vis de Cocor 40 lei. La Benvenuti 150lei sau 100 reduse in Fashion House Outlet Militari.

Eu am 2 randuri. Alea de la Glow mai de tavaleala si alea de la benvenuti doar daca deschid masina si conduc :))

Link către comentariu

Manusile din piele la curatat sunt naspa ca se imbiba cu apa si nu mai merg la condus.

Cel mai bine ai 2 seturi, unele mici de condus si altele groase pt zapada. Eu fac o smecherie peste alea subtiti de condus pun unele mai mari si groase cand curat masina dupa aia le scot si raman cu cele mici si nu imi ingheata mainile.

Link către comentariu

Daca pielea e lucioasa nu sunt probleme. Desi sunt ieftine alea de 40lei, am dat zapada cu mana fara probleme. Nu pun peria sau racleta pe masina

E buna si metoda cu manusi de piele subtiri si peste de ski, "gen"

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Portbagajul meu e gol. Nu am nimic in el si asa imi place sa-l tin. Am husa de protectie pentru caine infasurata pe langa roata de rezerva si atat.

Am niste manusi groase cu care dezsapezesc dar sunt textile, si inca o pereche subtiri. Nu-mi place ca, dupa ce deszapezesc, trebuie sa stau sa pun manusile la uscat, le mai uit in masina si le gasesc inghetate, etc

Daca pot sa am o pereche de manusi cu care pot sa-mi deszapezesc masina si apoi sa nu le pun la uscat sau, mai mult, sa pot conduce chiar cu ele, de ce nu? :)

Link către comentariu

Doar cu ceva din piele merge sa conduci. Si esti racing style :). Chiar placuta senzatia...

Link către comentariu

aseara mi-au inghetat si mie stropitorile doar (in vas era ok,am verificat)

am lasat masina in subteran la Auchan vreo 2 ore si s-a topit tot. nu credeam...era destul de rece dar se pare ca erau temperaturi cu + din moment ce toata gheata de sub aripi a cazut si era o mare balta sub masina...

azi dimineata, evident au inghetat din nou :))

antigel nu as pune in vas. solutii sunt si mai jos de -20 grade (pur, fara sa amesteci cu apa). imi mentin parerea...in weekend mergi la o cafea in mall cateva ore si vezi dupa aia ce se intampla cu gheata.

cu zapada,manusile....vrei sa dai zapada direct cu mana? eu am o perie cu care dau, dar nu de aia speciala de zapada (alea mi se par f aspre si zgarie!) este una mai moale pt spalat, se pune in capul furtunului.

manusi am unele din material gen polartec si pe palma si aratator/degtul mare ceva material aderent. din Decathlon

Link către comentariu

Bine :) !

LE: cu multumiri lui Focus, am reusit sa am iar stropitorile functionale.

Inghetase lichidul de vara pe fundul vasului, s-a dezghetat repede dar garnitura de la pompa a cazut in vas si nu a mai iesit fara sa fie data jos bara si vasul in sine...

Macar a iesit :) !

Sent from the 

Modificat de Rave
Link către comentariu

De ce nu pot sa adaug o poza daca dau Edit din Tapatalk?

post-12783-13554912000247_thumb.jpg

Cel mai scump breloc pe care l-am primit :P

Sent from the 

Link către comentariu

Mda... e enervant ca trebuie sa fac posturi duble.

Am uitat sa mentionez ca azi am schimbat led-urile de pozitie cu becuri normale. Daca vrea cineva doua leduri, sa-mi spuna.

dsc00275u.jpg

Link către comentariu

Cat vrei pe ele? Am leduri si clipesc pe unele leduri (sunt la fel,cu mai multe)

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Ledurile se duc maine la Gabi. Nici nu stiu daca se potrivesc la IV, ar trebui dar nu stiu sigur, pe masina mea au mers perfect, fara sa dea eroare.

In alta ordine de idei, dupa o scurta plimbare prin Bucurestiul rece si gol, m-am reindragostit de masina mea.

Daca inainte nu aveam mare interesa sa trec de 4 - 4.500 RPM, pentru ca simteam ca pe acolo se cam plafoneaza masina, mai mult facea sunet decat sa traga; acum... :D

Daca merg pana in 2.000 RPM masina e la fel ca inainte, pot sa merg linistit, in trafic, la consum.

Dar cand trec de 2 - 2.500 masina incepe sa traga, si sa traga si ajunge atat de repede in 4 - 5.000 incat e de necrezut.

Si, desi am mers cu o groaza de masini de diferite puteri, simt ca trage altfel... e altceva. Si acel altceva e bine. E foarte bine! :)

post-12783-0-32912000-1355520294_thumb.j

(nu e al meu dar asa ar trebui sa arate...)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!