Jump to content

CW MK VI

Rave

Postare recomandată

nice, sonar 2012. vezi si d.O.P :).

tu ai leduri la plafoniera si becuri la footwell lights, eu am exact invers :D.

misto pozele si misto si masina.

Link către comentariu

dsc00270ak.jpg

Iti era frig rau :)). Desi vad ca e pus pe max dezaburire parbriz, eu nu cred ca am trecut de 24 de grade pana acum.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

nice, sonar 2012. vezi si d.O.P :).

tu ai leduri la plafoniera si becuri la footwell lights, eu am exact invers :D.

Am in plan sa ajung anul care vine la Sonar, in Iunie daca nu ma insel e party-ul care trebuie. 3 zile, vine lumea care trebuie etc., poate ne vedem pe acolo.

Iti era frig rau :)). Desi vad ca e pus pe max dezaburire parbriz, eu nu cred ca am trecut de 24 de grade pana acum.

Pai tu ai noroc. Eu ajung la munca cu temperatura apei pe la 80-85 de grade. Ghinionul de a sta relativ aproape si de a nu circula prin trafic...

Dupa ce se incalzeste in masina dau pe la 22-23 de grade.

Modificat de Rave
Link către comentariu

A fost pana la 1 Decembrie biletul 100 de euro, pentru toate cele 3 zile. Nu am luat dar chiar cred ca o sa merg anul care vine, oricum am la cine sa stau in Barcelona :)

Oricum, vreau sa multumesc Primariei Bucuresti ca-mi face drumul spre casa mai interesant.

71145139872430353935121.jpg56596139872418020603034.jpg

56617339872400353938157.jpg71092339872391687272310.jpg

Si ca tot ziceam ca nu apuca masina sa se incalzeasca inainte sa ajung acasa...

70838439872379020606916.jpg

Ce-i drept asta e varianta extrema.

Am mers cu maxim 50 Km/h, maxim 2.000 RPM asa ca nu ma asteptam sa se incalzeasca mai repede.

Dar in mod normal, cand merg cu 80 Km/h si 3 - 3.500 RPM maxim ajunge temperatura la 90 de grade fix cand ajung eu acasa. :)

Link către comentariu

Eu vreau Premium... acum sa vedem daca si pot sa-mi iau Premium! :P

Trecerea la Cb+ merita si nu prea. Sa am un meniu in care intru o singura data pe an nu ma incanta, sunt cateva optiuni ale CB-ului + pe care le vreau.

Ma mai gandesc oricum, bluetooth first, apoi clusterul.

Link către comentariu
Lol! Sa notezi toti pasii schimbarii clusterului ca trebuie sa trec si eu prin asta...

Pasii sunt foarte clari: instalare si codare online reprezentanta

Link către comentariu

Personal m-as mira sa se priceapa. Ideea e ca si in Germania sunt destul de putine care stiu SI vor sa faca asa ceva. Eu am pe o raza de 70 km. vreo 42 reprezentante si service-uri autorizate VW, or cea mai apropiata reprezentanta care poate sa faca asa ceva e la 280 km., pe undeva pe langa Karlsruhe.

Acuma, daca PBN se baga la asa ceva, respect, insa stiu sigur ca Autoworld Cluj, Rombat Bistrita, Proton Alba, Tess Sibiu si Robot Baia Mare m-au refuzat politicos, inclusiv de la montat/codat volan de Golf GTI cu padele pt DSG (care-i o treaba mult mai simpla).

Chiar daca s-ar incumeta la asa ceva, m-ar mira sa dea garantie, doar v-am relatat despre discutia purtata la Autoworld Cluj - Audi, unde le-am zis sa-mi monteze pe Audi A3 stopurile alea noi cu led si ei au zis ca OK, insa nu-mi pot da garantie, fiindca n-au mai facut asa ceva :))

In fine... daca ai incredere, go for it. In principiu, trebuie sa ti-l cdeze pe masina si sa iti actualizeze numarul de kilometri, plus ca trebuie trecut in cartea de service a masinii drept new hardware. In cel mai rau caz, dupa ce iti actualizeaza numarul de km., ti-l monteaza si-ti da eroare, moment in care poti sa-l arunci sau sa-l vinzi ca piesa SH :)

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Nu vreau garantie, vreau doar sa mearga. Vedem la momentul respectiv ce se intampla, mai e pana atunci. Mai am de luat bluetooth! :)

Link către comentariu

:) ti-a inghetat apa sau vrei sa mesteresti la ea?

daca nu ai standarde ridicate asupra termenului "incalzita" mergi la mall,jos.

Link către comentariu

a inghetat pe traseu sau la duze, nu? am patit si eu asa iarna trecuta. poti incerca sa torni apa calda pe stropitori (si sa speri ca doar acolo e dop de gheata) sau sa o parchezi in subteran undeva dar cu siguranta nu se desfunda intr-o ora... eventual mergi si vezi un film ;)

Link către comentariu

Si ce daca a mai ramas? Torni direct lichid de parbriz de iarna din ala concentrat de pana la -70c peste ce ti-a mai ramas de asta vara (adica nu mai pui si apa distilata odata cu asta de iarna - eu asa am facut). Sper ca nu ti-a inghetat lichidul de parbriz in vas...

Modificat de danny2012
Link către comentariu

ce -70 de grade ? :D

la maxim -20 grade rezista lichiul de spalat parbriz... scrie si pe bidoane.. erau si de -30, dar n-am mai vazut prin magazine

Link către comentariu

Ce poti eventual sa faci, e sa iei un paharel de-ala de plastic, sa pui in el antigel pe jumatate, si restul, lichid de parbriz sau apa, n-are importanta.

Il torni in rezervorul de lichid de parbriz si chiar daca a inghetat, in maxim juma' de ora e ready to go. Nu-ti face probleme ca ataca nush' ce, ca nu-i lichid de frana :) In plus, pe-aici am vazut lichid de parbriz cu antigel in compozitie, deci trebuie ca stiu shoarecii astia ceva ;)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!