Jump to content

CW MK VI

Rave

Postare recomandată

Da, numarul e fun si primeste reactii fun prin trafic.

Folia e Llumar, 34% transparenta spate si 74% fata. Initial vroiam 50% spate dar e mai ok asa. E foarte finuta si se vede chiar ok pe masina.

Kitul de GTi nu o sa-l pun tot, o sa pun doar bara spate si pragurile, dar asta doar dupa ce iau suspensie si jante.

Link către comentariu

Transparenta este ca cea OEMicon_thumright.gif si se imbina bine cu cea de pe fata. O sa ajungi sa tanjesti dupa suspensia asta moale laugh.gif, dar merita mai ales ca schimba mult atat comportamentul masinii (simti mult mai bine drumul - asta e cu dus si intorslaugh.gif) cat si vizual. Mi se pare ca arata foarte bine golful de aici, cu arcuri Eibach sportlines si jante pe 17.

Apropo, te intereseaza niste stopuri Highline sau tintesti direct pe cele de R ?smile.gif

Link către comentariu

Suspensia asta e prea sus si prea moale. Mi se face rau pe drumuri cu mici denivelari, o sa fac rau de mare cat de curand in ea. :))

Nu o sa pun jante mai mari de 17 pe ea, am avut 18 + suspensie sport si mi-a ajuns, 17 mi se pare compromisul perfect.

Si stopurile o sa le schimb dupa jante si suspensie, dar nu as pune unele de Highline din simplul motiv ca atunci cand o sa le iau cele cu LED o sa raman cu 2 seturi. Ale mele si cele de HL... Ti le dau la schimb pe ale mele daca vrei :))

A, si eu vreau led-urile de GTi, nu cele fumurii de R :D

Link către comentariu

Adevarul e ca ledurile de gti dau mai bine pe o culoare mai deschisa:). Sa stii ca se pot monta si praguri de golf 5 gti, fara vreo modificare. Am vazut pe un forum german special pt golf 6. Recunosc nu arata la fel de bine ca pe 5, dar este o varianta.

Link către comentariu
  • 1 month later...

foarte frumoasa masina. culoare alba e superba, pacat ca nu o poti tine curata tot timpul :)

motorul e 1.2 TSI de 105 cai ?

pune poze si cu interiorul daca ai.

bafta :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Jucarie!!!

6382949081_ebb2ab4904_z.jpg 6382948615_25f78aaca2_z.jpg

6382948085_b4e9590781_z.jpg 6382947555_3b11d885ea_z.jpg

Ii multumesc lui Alex(ZZTuning) pentru livrare. O jucarie foarte misto pe care am mai avut-o si pe care o iubesc. Unul din acele lucruri care le faci pentru tine, nu pentru altii. In plus ajuta sa nu mai apesi butoanele din greseala prin buzunar, cum am mai patit de cateva ori...

Modificat de Rave
Link către comentariu

Nu, se monteaza pe cheia masinii. Se scot butoanele vechi si se inlocuiesc cu coverul de metal si butoanele slim.

Link către comentariu

Arata interesant. Macar nu se mai uzeaza butoanele si fiind de metal are un aer mai premium. Par cam prea slim butoanele, mai ales pe anotimpul asta, s-ar putea sa fie dificil cu manusi. Oricum arata mult mai bine decat stock :icon_thumright:

Link către comentariu

Arata ceva mai bine, are un feeling mai ok, dar nicio sansa sa apesi butoanele cu manusi. Eu apas cu unghiile :P

Link către comentariu

Un nou colet a venit azi:

6394301823_9cda0c12d3_z.jpg 6394302393_b5f80bc5be_z.jpg

Husele arata foarte bine. Chiar mai bine decat mi-am imaginat. Calitatea e mai mult decat ok si detaliile ies in evidenta

6394303317_b883dc999d_z.jpg 6394307493_e60b963753_z.jpg

Sunt marcate evident cu logo-ul VW fiind accesorii originale si pe fiecare e marcat coltul masinii de unde vine janta/cauciucul.

Toate intinse arata cam asa:

6394308145_2f6cb97580_z.jpg

Si o janta/cauciuc in husa arata asa:

6394308581_61907b592f_z.jpg

Fiecare husa are un maner pentru transport si un buzunar in care se pot pune prezoanele, capacele sau orice altceva.

6394309183_e9c529eb53_z.jpg 6394309669_9e1b307ab1_z.jpg

Si toate cauciucurile in huse arata cam asa:

6394311047_2c5bf64237_z.jpg

Sunt o solutie destul de eleganta de transport si depozitare. Nu cred ca ajuta foarte mult la depozitarea pe timpul iernii dar macar arata mai bine decat sacii de plastic de la vulcanizari. Calitatea e mai ok decat mi-am imaginat ceea ce la pretul lor e un lucru foarte bun.

Nu vreau sa fac reclama dar banuiesc ca va aparea intrebarea asa ca le-am luat de aici:

http://shop.ahw-shop...eten-set?c=2494

Dar ca avertizment inainte sa cumparati. Transportul a cam orice de la ei de pe site este 22 de euro. Eu nu am comandat decat acest set si m-am trezit ca trebuie sa platesc 44 de euro decat dupa de facusem plata prin PayPal. Daca vreti sa luati as sugera sa organizeze cineva un GroupBuy sa puteti imparti transportul la mai multe persoane.

Link către comentariu

Sunt foarte indicate, pe langa faptul ca arata bine, ajuta la transport, protejeaza de praf cel putin. Nu-mi dau seama, partea interioara (cea care vine peste cauciuc) este din acelasi material ca si cea exterioara?

Si eu am vrut sa imi achizitionez in vara asa ceva tot de la ei, dar m-am scumpit la tarate :)) , oricum mai greu cu spatiul de depozitare, asa ca jantele mele au sfarsit la pbn for the winter .

Pacat ca a trebuit sa platesti dublu. Sa inteleg ca esti echipat de iarna, cu ce anvelope? :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Dap, partea interioara e din acelasi material, doar lateralele sunt din fas. Daca mai apuci, ia-ti, merita!

Pe masina am Kleber Krisalp acum. Le am de iarna trecuta, am ridicat masina de la PBN cu anvelopele pe ea.

Link către comentariu

sincer mi se pare o solutie exagerata, acele huse.

felicitari pentru masina. foarte interesant modelul 6.

Link către comentariu

La 90 de lei chiar nu sunt atat de exagerate. Sunt scumpe dar isi fac treaba ok asa ca, din punctul meu de vedere, isi merita banii.

Despre masina, mersi mult. Si mie imi place mult 6-le. Desi acum imi pare rau ca nu am luat Highline. Dar il fac sa ajunga acolo :P

Link către comentariu

A ajuns ieri si vinilul pentru emblema spate. Din pacate nu l-am montat inca si nu stiu daca sa-l montez sau nu.

L-am luat de aici: http://www.kliimotor.../22150009m.html

Initial l-am vrut pe cel Interlagos. Apoi m-am razgandit si l-am comandat si pe cel cu steagul Germaniei(care ar trebui sa ajunga saptamana viitoare).

Acum, insa, nu mai stiu pe care sa-l montez. Cel Interlagos se va potrivi mult mai bine pe un GTI(pe care nu-l am...). Asa ca va las voua decizia :)

post-12783-0-20708100-1322766235_thumb.j post-12783-0-31848700-1322766074_thumb.j

Pe care l-ati alege?

Pentru ca banuiesc ca va aparea intrebarea, a costat 12 dolari cu tot cu transport. Este un simplu sticker dar cred ca scoate mult in evidenta spatele masinii.

Mai multe poze:

post-12783-0-47931700-1322766069_thumb.j post-12783-0-96937600-1322766070_thumb.j post-12783-0-33458400-1322766076_thumb.j

post-12783-0-76936300-1322766077_thumb.jpost-12783-0-23087600-1322766079_thumb.j

Mai multe informatii aveti aici:

http://www.golfmk6.c...ead.php?t=23822

http://www.golfmk6.c...ead.php?t=26422

Link către comentariu

12 $ un sticker? cred ca faci 10 la cineva cu cutter-plotter.

masina,in mod normal ce culoare are pe suprafata pe care va veni lipit colantul? ar da bine sa fie alb,ca si portbagajul.

daca e de ales intre cele 2,as alege steagul.

Link către comentariu

Background-ul emblemei e negru mat.

LE: Are un prieten plotter asa ca pot sa le fac gratis. Dar de ce sa ma chinui sa fac design, sa caut material etc cand pot pur si simplu sa le comand...?

Modificat de Rave
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!