Jump to content

bora mea

matei stelu

Postare recomandată

salut tuturor posesorilor de vw,eu sunt posesorul unuei bora 19 TDI 116 cp din 2002,de care sunt foarte multumit

Link către comentariu
costyserbanescu

in primul rand iti doresc sa te bucuri de ea . am si eu aceasi motorizare numai ca eu au pe golf si vreau sa iti spun k pana acuma sunt foarte multumit de el . sa o conduci sanatos

Link către comentariu

Frumoasa masinuta. Sa o stapanesti sanatos. :icon_thumright: Fii mai generos cu detaliile. :blah: Ce optiuni are ? Un numar de kilometri ?

Asteptam mai multe poze. ;)

Link către comentariu

ca dotari am 6 airbaguri, pilot automat, senzori ploaie ,oglinzi heliomate ,incalzite si electrice ,geamuri electrice,scaune sport, volan de piele,clima

ca motorizare si transmisie ,motor 19 tdi,116 cp,cutie de viteze in 6 trepte + masalier

km 142000,jante bourbet pe 16"

post-57530-0-55546100-1291561276_thumb.j

post-57530-0-92386000-1291561339_thumb.j

post-57530-0-16937800-1291561456_thumb.j

post-57530-0-81387500-1291561505_thumb.j

post-57530-0-89026900-1291561545_thumb.j

post-57530-0-40719500-1291561569_thumb.j

ca probleme;senzor usa dreapta stricat,cand virez total are un scartait enervant,in mers la viraj stanga are o bataie

in rest merge perfect si sunt foarte multumit de ea

post-57530-0-04186800-1291560578_thumb.j

Modificat de matei stelu
Link către comentariu
costyserbanescu

un sfat prietenes da colacul ala jos de pe volan ca il incara fara nici un rost . lasa volanul normal ca vad k e de piele . am si eu o intrebare cat ai dat pe ea cand ai cumparat-o ( daca nu este confidential )

Link către comentariu

Faina masina,dar stickerul ABS+ de pe hayon ar trebui sa dispara si husa de pe volan la fel...

Link către comentariu

un sfat prietenes da colacul ala jos de pe volan ca il incara fara nici un rost . lasa volanul normal ca vad k e de piele . am si eu o intrebare cat ai dat pe ea cand ai cumparat-o ( daca nu este confidential )

colacul pe volan l am pus pentru ca am observat ca a inceput sa se toceasca pielea si nu stiu ce sa ii fac

referitor la pret ,masina am luato acum 5 ani si am da pe ea 9000 de euro

avea 98 de mii de km

Link către comentariu

Pielea o poti schimba cu 1.5-2 mil sau poti folosii vopsea chimica cu fixator pentru piele, Vopel. Eu am folosit-o si pentru 10ron cat costa face o treaba excelenta

post-16307-0-63454100-1291617064_thumb.j

Link către comentariu

Pielea o poti schimba cu 1.5-2 mil sau poti folosii vopsea chimica cu fixator pentru piele, Vopel. Eu am folosit-o si pentru 10ron cat costa face o treaba excelenta

multam

o sa caut si eu vopsea.

Link către comentariu

Cat mai multi km cu variantu' .

Husa de pe volan ii strica aspectul,incarca sa nu o incarci cu diverse briz-brizuri

Link către comentariu

Cat mai multi km cu variantu' .

Husa de pe volan ii strica aspectul,incarca sa nu o incarci cu diverse briz-brizuri

multumesc

in legatura cu husa de volan incercam doar sa il protejez ,oricum am dato jos pt ca facea volanul foarte gros si era incomod

nu sunt adeptul brizbrizurilor ,abdtipildul de pe spate cu ABS+ acolo a fost de cand am luato

Imi poti spune de unde ai luato

Link către comentariu

Magazine de produse chimice. Asa am inteles. Eu am imprumutat de la un prieten care avea deja. Search google si imposibil sa nu gasesti pe cineva sa-ti trimita si tie

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

abs+ parca era optiune (mult laudata) la logan :P

ce ai patit la grila de aer din stanga,arata de parca a intrat apa cu noroi la ea.

in rest masina e ok,motorul la fel.

Link către comentariu

abs+ parca era optiune (mult laudata) la logan :P

ce ai patit la grila de aer din stanga,arata de parca a intrat apa cu noroi la ea.

in rest masina e ok,motorul la fel.

ABS+ e decat un abdtipild nu imi aduc aminte sa aiba vro astfel de optiune

referitor la grile nu are nimic

Link către comentariu

:offtopic: incearca sa dai ''add reply'' cand tastezi ;) .Prea multe ''citate'' ii deranjeaza pe moderatori,nu e cazu sa le dam de lucru inutil.

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!