Jump to content

Seat Leon 1M Top Sport Platinum

tavisor

Postare recomandată

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• puputavi

56

• tavisor

15

• radex

6

• BH17DNB

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Merci de urari.

Oglinzile se rabateaza dar cum a venit iarna nu au mai functionat asa ca deocamdata pana remediez problema sunt doar manuale...

Link către comentariu
  • 1 month later...

N-am mai postat aici de ceva timp. Poze de azi de la o mica iesire la aer. La masina nu am mai facut nimic decat un schimb de placute, am montat in cele din urma marca RoadHouse la recomandarea mecanicului desi initial vroiam ceva mai sport, am zis ca mai astept data viitoare voi schimba si discurile.

Se anunta si un set de cauciucuri de vara luna viitoare, sunt nehotarat inca daca sa le iau noi sau sa merg pe ceva semi-uzat. Daca iau noi am sa merg pe Uniroyal Rainsport 2, le-am gasit a un pret decent.

Si poze:

20022011090.jpg20022011091.jpg

20022011092.jpg20022011093.jpg

20022011094.jpg20022011095.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Foarte tare masina, felicitari pentru alegerea facuta si mai ales pentru motorizare.

In legatura cu cupra 1m lip, zi-mi te rog cum l-ai prins pe bara fata si cu ce(daca stii sa imi zici si marimea suruburilor sau cu ce l-ai prins exact) si te-as ruga daca poti sa faci o poza sub bara fata sa vad exact unde ai dat gaurile ptr lip, Multumesc si cat mai multi km fara evenimente :Driver: .

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Imi cer scuze ca raspund asa tarziu, dar nici pana acum nu am reusit sa fac pozele asa ca am sa-ti dau explicatiile "in scris".

Lip-ul e prins cu doua suruburi mai lungi(2cm lungime) in prelungirile lipului de pe mijloc(aco0lo unde lipul face o fanta sunt doi dinti sau cum sa e spun care se sprijina de bara).

Pe langa aceste doua suruburi mai am 4 pe o parte si 4 pe cealalta de ~1m lungime si 3-4 milimetrii grosime care sunt asezati echidistanti incepand cu fanta de care vorbeam anterior pana la marginea lipului.

Fixarea lipului se face relativ usor, eu m-am uitat intai cat de in exterior vreau sa o asez, am fixat intai colturile lipului avand grija sa aiba aceasi distanta fara de marginile barei, iar dupa aceea am aliniat-o si am prins-o cu restul suruburilor. Pentru operatiune e nevoie de doi oameni(unul sa tina lipul celalalt face manevrele), un lift pentru masina sa nu te chinui sub ea(dar nu e obligatoriu), si o masina de gaurit.

Si inca o poza de data asta de la meetingul saptamanal al posessorilor marcii...

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, once again. f bine ca ai ales sa iei cauciucuri noi si chiar o marca f buna. ne mai vedem cand ajung prin cluj :)

Link către comentariu

Buna domnu' Tavi..vad ca ti-ai bagat Seatu si aici... :icon_thumright: bravo, merita sa fie si aici o biju' ca masina ta... :Driver:

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, once again. f bine ca ai ales sa iei cauciucuri noi si chiar o marca f buna. ne mai vedem cand ajung prin cluj :)

Salutare domnu Raducu. Da un semn musai cand vii prin Cluj, eu ma gandeam deja cand sa-ti fac o vizita in Sibiu...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Te-am vazut azi cand mergeam spre Debrecen, foarte faina masina, sa o folosesti sanatos!

Link către comentariu

Hehe. ma bucur ca te-am gasit aici. Ti-am vazut pozele pe FB si am devenit curios ce motorizare ai. In prima faza credeam ca e 1.8T, te-am si vazut intr-o seara prin zorilor, suna foarte bine toba aia. Te felicit pentru alegerea facuta, e o masina extraordinara, din toate punctele de vedere!

Ai fost la intalniri cu colegii de forum?

Poate ma duci intr-o seara la o plimbara sa vad cum se misca ARL-ul, din pacate nu am avut inca ocazia sa simt ce poate motorul asta. Sau poate ii facem impreuna o vizita lui Raducu in SB :))

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ma bucur sa vad ca ma recunoaste lumea pe strada :P

Da, ar trebui sa vin la o intalnire, sa vad daca pot saptamana asta, paote va fac o vizita...

Cat despre vizita asta la Sibiu, ma gandesc si eu tot mai des la ea, poate asa pe la sfarsitul lui Iunie :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Hop-asa. Faruri noi pregatite pentru xenon si am repus spalatorile in functiune.

dscf8892.th.jpg

dscf8894w.th.jpg

dscf8896f.th.jpg

dscf8899.th.jpg

dscf8897e.th.jpg

Link către comentariu

Buna investitie cu farurile..imi place masina ta icon_thumright.gif

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Leoaica intre surori:

SAM_0061.jpgSAM_0063.jpgSAM_0076.jpgSAM_0071.jpg

P8280295.jpg

P8280298.jpg

Modificat de tavisor
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!