Jump to content

Seat Leon 1M Top Sport Platinum

tavisor

Postare recomandată

Masina o am de o luna.

Sunt foarte fericit de alegerea facuta. Masina este un Seat Leon Top Sport 1.9 TDI ARL 150 cai standar.

Masina are cip, cataliatorul scos si evacuarea schimbata, scoate undeva pe la 190 de cai.

Alte modificari:

bara rigidizare fata

bucse TT

suport motor powerflex

Dotari:

pilot automat

trapa electrica

climatronic

tapiserie piele

scaune electrice

oglinda antiorbire

senzor ploaie

DSCF8320.jpgDSCF8321.jpgDSCF8322.jpg

DSCF8323.jpgDSCN3272.jpgDSCN3274.jpg

DSCN3276.jpgDSCN3277.jpgDSCN3278.jpg

DSCN3280.jpgDSCN3282.jpgDSCN3283.jpg

DSCN3396.jpgDSCN3397.jpgDSCN3399.jpg

IMG_3549.jpgIMG_3550.jpgIMG_3551.jpg

IMG_3553.jpg

Link către comentariu
  • Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• puputavi

56

• tavisor

15

• radex

6

• BH17DNB

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari pentru achizitie, iar ARL :wub:

Foarte dotata si tare mi-as dori un asa interior pe Toledo-ul meu.

Asteptam sa ne zici si un pret de achizitie.

De planuri de viitor nu te intreb deoarece nu prea vad ce ai mai putea sa mai faci la asa masina, poate doar o consola 2din si un dvd player 2din cu Gps si ai mai putea adauga un cupra lip

Link către comentariu

Merci de urari.

Masina m-a dus undeva pe la 6000-6500E cumparata de aici din Romania.

Cupra lip-ul e gata pregatit, trebuie doar sa-l montez. M-ar mai tentat niste folie dar deocamdata mai strang la pusculita...

Link către comentariu

Nu pot sa zic decat UAU ! Sa o :Driver: fericit ! Foarte frumoasa si foarte dotata... cat despre ARL :eek: ...

Te-a ajuns foarte bine ca pret, ai luat-o de la un cunoscut ? Ai pus ceva teste pe ea ? Eu tot timpul ma gandesc ca ARL-urile sunt mai forjate decat alte TDI-uri, poate e doar o sperietura de-a mea. Si eu sper in viitorul apropiat la un ARL, sa vedem cu banii. Esti un norocos, sa ai grija de mititica ca e o bijuterie !

P.S. stiu ca o ai de putin timp si deci nu e prea relevant (mai ales ca te imbie ARL-u sa o calci) dar ce consumuri ai ?

Modificat de VWladone
Link către comentariu

hehe

merci merci...

intradevar mi-o doream mult, si ma bucur ca in sfarsit am reusit sa o detin.

Masina a fost mai ieftina din cauza unui incident, fusese lovita in dreapta fata. Cand am luat'o am testat-o in amanunt, am condus-o, am pus-o pe tester, am dus-o la o verificare am primit doar pareri pozitive...

Ce sa zic, e evident ca cine isi ia o astfel de masina ii mai da blana, dar ma gandesc ca de aia au si facut-o asa. Pe de alta parte se stie foarte bine ca un mers batranesc si fara cap omoara turbina.

Ce m-a linistit pe mine a fost ca masina a apartinut unui pasionat care lucra si in industria auto, deci macar am o liniste ca au fost schimbate la timp consumabilele, si s-a reparat la ea cu bun simt daca au fsot probleme. De fapt asta se paote observa si dupa cum merge masina, e un vis, nu suna nimic, nu zornaie, nu trage, e perfecta, si asta m-a si convins sa o iau.

Despre consum variaza de la 6.5 la 7 inafara, si 9.5-11 in oras aici depinzand foarte mult de lungimea drumului si de trafic. Pe drumuri scurte si pe vremea asta mancamai mult ca nu apuca sa se incalzeasca cum trebuie.

@niku Evacuarea nu stiu sa aiba vreun nume in spate dar imi place cum suna. Am sa fac si un video cand o sa am ocazia.

Link către comentariu

Super masina,este urmatoare mea tinta cand oi da de un sac mai mic de bani :)

Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, iar motorul e demential. Felicitari de achizitie:) cati km are bestia si din ce an e ?

Modificat de Extreme
Link către comentariu

Impecabil arata masina :) si sunt sigur ca se conduce pe masura. Sa o stapanesti sanatos !

Btw...foarte tare motorizarea 1.9tdi cu 150cai standard, rar de tot intalnita.

Link către comentariu

foarte frumoasa si pare intretinuta , plus o groaza de dotari. am mers si eu cu un Leon arl dar stock si tragea bine,softat cred ca e exact cum trebuie :blah:

p.s. eu as vopsi sau colanta griul de pe consola centrala

Modificat de mihai20
Link către comentariu

salutare, bine ai venit. e fosta masina a lui Mihai :icon_thumright: o cunosc bine! felicitari si drumuri bune!

Modificat de GabiAB
Link către comentariu

Merci merci.

Intradevar a fost masina lui Mihai. Cred ca ii pare rau acum ca a dat-o :P

Da intradevar m-ar tenta o colantare in carbon la manerele de la usi(plsticul e cam slab calitativ) si poate si la consola centrala dar deocamdata fondurile sunt planificate la urmatorul salar :)

Link către comentariu

Am ramas fara cuvinte imi place la nebunie Motor, Culoare ,Bara FR(imi place mai mult decat cea de cupra sau cupraR ) dar nu in ulimul rand interiorul.. ce sa zic doar wow.

Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!

Link către comentariu

Frumoasa masina, dar nu imi place cum arata evacuarea.

Sa o conduci sanatos!

P.S. Imi place ca ai facut poze in Iulius fix unde facem noi intalnirile spontane :D.

Link către comentariu

asteaptam filmuletul cu evacuarea, care suna geca asemanator

OFF: cand sunt intalnirile?in weekend cumva? :rolleyes:

Modificat de GabiAB
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!