Jump to content

Probleme servo...cred


TheRogue
 Share

Postare recomandată

Golf 3 1.8 75cai

De ceva timp, cand ploua, e apa pe jos cel mai des, mi se blocheaza volanul in mers. Nu stiu ce sa zic, nu cred ca imi moare servo, ca ar trebui totusi sa se invarta mai usor in mers chiar daca servo este mort, cel putin asa am eu impresia, ca am avut si oltcit care nu are servo si parca sa zic ca se invarte mai usor in mers. Toate lucrurile astea cre'ca au pornit cu ceva timp in urma cand eram pe autostrada pe ploaia, si efectiv imi batea volanul, se smucea brusc intr-o parte. Aia a fost prima data cand am observat ceva probleme la servo in afara de obisnuitul scartait la maxim. Are cineva vreo idee de la ce poate fi?

Modificat de TheRogue
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ai verificat lichidu la pompa de servo ? e langa baterie borcanu , s-ar putea sa te fi lasat servo sau poate ai probleme cu caseta de directie , si zici ca trage si volanu rau sa nu ai ceva si pe la roata

dute la un mecanic si afla macar ce problema ai , adica daca as fi in locu tau nu as cauta pe site

cu directia nu-i de joaca mai ales pe autostrada

Modificat de Changeme
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Iti dai seama ca o sa ma duc, dar am intrebat ca sa imi fac si eu o idee inainte sa stiu despre ce ar fi vorba

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu se poate da edit. Deci pe autostrada cand s-a intamplat asta, efectiv aveam impresia ca acvaplaneaza si intra ESP ( iti dai seama ca nu se pune problema de ESP ) si smuceste in volan. Acuma cand e apa moare servo cateva fractiuni de secunda( nu imi dau seama exact daca moare servo, ca si fara servo cred ca trebuiue sa mearga volanul mai usor in mers). Mai e si chestia pe care am patit-o de 3-4 ori, sa imi moara motorul tot asa de la apa/baltoci. Intra apa, se opreste motor, si dureaza cam 5 minute pana ma lasa sa il pornesc iar ( imi da electromotor, dar nu imi porneste). Probabil nu ma mai lasa ecu sa pornesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Face asta deoarece iti ajunge apa pe cureaua pompei de servodirectie si patineaza. Cu siguranta nu ai plasticul de protectie ce protejeaza cureaua pompei de servo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa arata capacul de protectie. Alta imagine mai buna nu am

post-6155-0-55209500-1290977798_thumb.jp

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@TheRogue Apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat. Inarmeaza-te cu rabdare si cauta prin topic-uri, sunt 95% sanse sa gasesti un topic deschis pe tema ce te intereseaza.

Nu uita ca exista si o functie de Google Search pe pagina!

Sunt interzise posturile ce contin doar multumiri, acestea vor fi sterse.

PS: Schimba cureaua de la servo.

Topic-uri despre servodirectie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!