Jump to content

Golf IV 1.9 TDI Variant

CJ68MAT

Postare recomandată

Salut :)

Prima mea masina...VW Golf IV Variant 1.9 TDI 74kw ATD, adusa din Germania 06.2010..

gri...

Comfortline

-4 geamuri electrice

-inchidere centralizata

-ABS

-Radio-CD

-Clima cu AC

-Cotiera fata

-volan reglabil pe inaltime si adancime

-scaune fata reglabile si pe inaltime

-Carlig remorcare

-Jante al. 205/55/16 vara Bridgestone Turanza, tabla 195/65/15 iarna Nokian

-147.000 km la cumparare, 153.000 in prezent...

...Stock...doar lampa de ceata si pe dreapta spate:))

post-25161-0-21975500-1290805176_thumb.j

Modificat de bobby_mates
Link către comentariu

felicitari. sa o stapanesti sanatos 1.000.000 km. ce pret a avut? vad ca s-au inmultit vagonetele.

Link către comentariu

"...Stock...doar lampa de ceata si pe dreapta spate:))"

cum ai facut? ai tras fir? detaileaza

Link către comentariu

Am avut un bec ars pe frana pe dreapta si cand am desfacut stopul am vazut ca locasul de la ceata pe dreapta era obstructionat de un plastic, l-am rotit pana s-a ruptsi apoi m-am uitat pe stanga ce tip de bec trebuie. e chiar simplu, uneori pe aprind seara cand parchez si ploua sau cand sunt aburite geamurile...

Link către comentariu

pui folie si ii schimba aspectul mai ales la variant..eu am dat 9000E in aprilie 2006 si acum daca mai valoreaza 4000E

Link către comentariu

Am avut un bec ars pe frana pe dreapta si cand am desfacut stopul am vazut ca locasul de la ceata pe dreapta era obstructionat de un plastic, l-am rotit pana s-a ruptsi apoi m-am uitat pe stanga ce tip de bec trebuie. e chiar simplu, uneori le aprind seara cand parchez si ploua sau cand sunt aburite geamurile...

adica ai pus doar becul? am atasat si eu un bec dar nu merge. am vazut ca nu are fir de +. se pare ca ai altfel inst. electrica.

Link către comentariu

nu stiu, am mai facut asta la un prieten, EDITION cred, si a mers, pune becul de pe dreapta, poate merge asa, depinde si de bec:P

legat de folie, am avut pe un Polo Variant si era mult mai greu noaptea, in parcare, de aceea nu am pus.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, fara evenimente rutiere,km fara numar.Arata ff bine si e ingrijita. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!