Jump to content

Vw Golf 3 Rolling Stones Edition

Gabi33

Postare recomandată

Salut! o intrebare: 55 lei cu tot cu transport din ungaria ,sau ai fost tu acolo in vizita si te-ai plimbat si le-ai luat? Sunt si eu nou pe forum si detin si eu un Golf III editia Pink Floyd numai ca eu am ceva probleme cu ea.sper pe parcurs sa le rezolv.oricum arata super tare golfuletul tau

si sper sa nu iti para rau ca iti pui spoiler. ca am si eu si la mine pana acum mi-a cam facut probleme ca e destul de jos botul masinii si cel putin cand o parchez langa o bordura trebuie sa tin cont de bordura si apoi sa nu ramana prea in spate masina, in functie de locul de parcare. dar oricum arat bine cu spoiler. spor la montaj. apropo ti le montezi singur sau ai pe cineva?

Ai PM in legatura cu semnalele.

Multumesc de apreciere, in legatura cu spoileru numa primavara o sa le montez, cand am cumparat am tinut cont ca o sa fie maj jos fata si trebuie sa fiu mai atent la parcare. Nu stiu daca singur montez sau o sa cer ajutor de la prieten.

Ai grija si tu de golful tau si sper sa rezolvi problema la ea. ;)

Link către comentariu

Foarte frumos golfu. Se gasesc piese si pentru alte modele de VW de unde ti-ai cumparat semnalele? Daca da, imi trimiti un PM de unde le-ai luat? mersi mult

Link către comentariu

imi poti trimite si mie p.m cu semnalele? in legatura cu prelungirea sa stii ca e foarte usor incearca sa bagi capu sub bara si o sa iti dai seama cat de usor se schimba

Link către comentariu

Foarte frumos golfu. Se gasesc piese si pentru alte modele de VW de unde ti-ai cumparat semnalele? Daca da, imi trimiti un PM de unde le-ai luat? mersi mult

Ai PM.

Multumesc de apreciere, incerc sa am grija de masina mea. :Driver:

imi poti trimite si mie p.m cu semnalele? in legatura cu prelungirea sa stii ca e foarte usor incearca sa bagi capu sub bara si o sa iti dai seama cat de usor se schimba

Ai PM cu semnalele.

Am uitat sambata sub bara si am vazut ca nu este greu de montat.Mersi :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Update!

Saptamana trecuta am primit tetierele pe spate, am si montat-o, dar din pacate nu am poze. Am schimbat semnalizarile de pe fata pe fumurii am si facut o poza cu telefon:

post-79757-0-54022300-1297172243_thumb.j

Pana nu vine vara, nu am de gand sa mai cumpar ceva la masina. Cand o sa fie timpu mai bun, atunci o sa montez buza gti si cam atat.

Link către comentariu

Vreau neaparat sa fac, daca bine stiu se cheama JOEY MOD. Numai sa vina primavara si atunci o sa fac. :icon_cool:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

frumoasa frumoasa,km multiiiiii

multumesc pentru apreciere ,incerc sa fie cat mai frumoasa si sa mearga bine :icon_thumright:

Odata cu venirea timpului frumos,am montat spoileru pe fata.

In sfarsit am facut rost de un sticker.Pe cel vechi care am avut-o mi-am scpat de el, si arata mult mai frumos( asa cred eu)

post-79757-0-93673700-1300208753_thumb.j post-79757-0-94315100-1300208732_thumb.j

O sa revin cu poze cu tetiere pe spate, numa nu gasesc programul cu care micsorez.

ps: scuzati pentru calitatea pozelor sunt facute cu telefonu, inca nu am cumparat aparat de foto( lipsa de bani :( ) mai bine bag banii aceea in masina :blah_:

Modificat de Gabi33
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am si o lista pe care vrea sa fac incet cu timpul si cu banii:

- faruri fumurii pe spate gti

- un eleron pe spate

- semnalizatoare schimbate pe alb sau fumurii

- proiectoare de ceata

- spoiler gti in fata

- sa pun tetiere pe bancheta din spate

- maneri cromatice

- geamuri electrice si in fata si in spate

- un cd player cu 4 difuzoare

- o toba de sport la spate

Si daca o sa mai am bani atunci pun scaune incalzite.

Am facut cateva poze noi:

dsc00041v.jpg dsc00044l.jpg dsc00048rt.jpg dsc00049ud.jpg Si motorul, care nu este curat dsc00053rc.jpg

Am cumparat un casetofon original VW Beta, acuma astept sa fie decodat :somnmare:

kp018.jpg

Modificat de Gabi33
Link către comentariu

Cat de curata e inauntru :) bravo !

Multumesc,nu este usor sa fie atat de curat, din pacate unii nu apreciaza munca altora, dar asta e, ce sa facem. ;)

Link către comentariu

Update: casetofon Vw Beta montat :icon_cool: ...si doua poze cu masinuta :cool:

Astept pareri ...

dsc00168v.jpg

dsc00166me.jpg

dsc00154s.jpg

Modificat de Gabi33
Link către comentariu

Am si o lista pe care vrea sa fac incet cu timpul si cu banii:

- un cd player cu 4 difuzoare

Update: casetofon Vw Beta montat :icon_cool: ...si doua poze cu masinuta :cool:

Astept pareri ...

Parca ii punea-i cd-player

Link către comentariu

taz21 ai dreptate ;) ...prima data cand am prezentat masina, atunci asa am vrut sa montez un cd player, dar dupa aceea

m-am gandit sa merg pe OEM style.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Faina masina.

Eu zic sa vanezi un cd player original de VW golf 3 (foarte rare) dar merita.

Succes pe mai departe !

Link către comentariu

Multumesc de apreciere

Nici nu am stiut ca este asa ceva, :huh: numai de casetofon gamma cu magazie cd am auzit.

Care este cd playeru original?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut. Scuze dar vreau sa te intreb si eu ceva legat de altceva daca se poate? Si eu am un vw rolling stones motor 1.4 si as dori sa te intreb de unde ai aparatorile de noroi? Asa ai cumparat-o sau se pot cumpara de undeva? Sunt interesat de aparatori, daca ma poti ajuta te rog sa lasi scris pe forum, multumesc.

Link către comentariu
  • 6 months later...

In primul rand, va doresc tuturor un An Nou Fericit!

Sa revin si eu la topicul meu putin...de mult nu am scris aici nimic.

Masina a primit intre timp:

- Ulei nou ( Mobil Super 2000 10W-40 )

- Filtru ulei (Mann-Made in Germany :icon_cheesygrin:)

-Filtru benzina ( Mann-Made in China :mellow:)

- Stergatoare noi ( Valeo)

- un Cd player Pioneer ( am vrut sa pun un Gamma IV , dar nu am reusit :banghead: )

- doua boxe in usile din fata, marca Renegade

- si doua sticker, care mi-a placut foarte tare

Masina merge bine, nu are probleme, astept vara sa vina pentru ca mergem la domnu doctor ca sa elimine rugina de pe

masina :D .

In rest multi km fara probleme la toate lumea! :icon_cool:

dsc00210gcg.jpg

dsc00206dv.jpg

dsc00207a.jpg

Modificat de Gabi33
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!