Jump to content

1999 Passt 1.8 20v

jacksongt

Postare recomandată

Salut ma numesc Danut, am 23 de ani si sunt la al doilea VW de care sunt foarte incantat.Sunt pe jumatate Opel-ist intrucat prima mea dragoste a fost o Calibra 2000 16valve SFI pe care inca o mai am si pe care o conduc cu placere de fiecare data. Inainte de a va prezenta Passat-ul trebuie sa va fac cunostiinta cu primul VW care l-am avut si de care mi-a fost foarte greu sa ma despart. Este vorba despre un Passat VR6 din 1994 motor de 2.8 si 174 de cai, o masina foarte solida si rapida.

post-80221-0-34261400-1290360538_thumb.j

Momentan inca ma obisnuiesc cu un Passat 1.8 20v din 1999 , are in jur de 180000km, nu este nici pe de parte la fel de rapida ca cealalta, in schimb am castigat comfort.Din pacate nu pot atasa fotografie pt ca depaseste marimea de 1mb.

Link către comentariu

Urca-le pe imageshack.us sau redimensioneaza fotografiile.

Sa le stapanesti sanatos si sa le conduci cu placere in continuare.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Exotic dar nu prea. Din pacate eu nu ma inteleg prea bine cu masinile anului 2000+ ,asa ca Passatul a gasit un nou proprietar, care mai avea la randul lui vreo 2 Golf-uri. Si pe deasupra imi era dor de vechiul Vr6 asa ca am facut pasul cel mare (ramane de vazut daca a fost si intelept) si am achizitionat un Golf Vr6 nascut prin 1992. Masina e un proiect abandonat, are 109k mile, jante BBS pe 15 spitate, o buba de rugina pe la haion, si interiorul e un puzzle.Evacuare Custom Chrome Racing, suspensie sport coborata cam 30mm, filtru sport. De asemenea va trebui sa o inoiesc cu o garnitura de chiulasa si daca tot umblam acolo ducem chiulasa la verificat/planat si daca fondurile ne ajung poate umblam putin si in chiulasa.

Dar in principiu sunt multumit, pretul de achizitie a fost unul modic, iar pe mine pur si simplu ma incanta masinile anilor 90 , nu ca eu as fi mult mai mare ca ele. Ia sa incerc si pozele.

post-80221-0-66442200-1295190339_thumb.j

post-80221-0-65970900-1295190365_thumb.j

Sper ca v-a placut!

Modificat de jacksongt
Link către comentariu
  • 1 month later...

in caz ca intereseaza pe cineva, motorul de pe golf a fost dat afara, desfacut, chiulasa planata, rectificat supape si frecate cu pasta, semeringuri supape noi, garnitura de chiulasa. Desi producatorul recomanda prezoane noi le-am refolosit pe cele vechi fara nici un fel de complicatie. Momentan astept sa-mi soseasca kitul de distributie. Trebuie sa recunosc ca te apuca putin durerea de cap pana tragi un vr6 la punct..cel putin pana intelegi cum lucreaza. Sunt curios daca mai exista proprietari de vr6 (AAA) pe aici. am facut si poze dar mi-e lene sa le pun.

hai noroc

Link către comentariu

Interesant proiect cu Golfuletul. Sa-l stapanesti sanatos, fara incidente si km fara limita. Roaga un moderator sa-ti modifice titlul topicului (asta in cazul in care nu vrei sa faci topic separat pentru Golf). Ce alte modificari mai ai planificate pentru Golf? Poze mai ai?

Link către comentariu

cand am inceput prezentarea era un passat,nu mai am masina respectiva.Nu am vrut sa aglomerez forumul, si de asta am continuat prezentarea aici.deci as dori sa sterg topicul. multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!