Jump to content

vw golf 4

16ndg

Postare recomandată

Salutare tuturor, pentru inceput tin sa va spun ca sunt fericitul posesor al unui golf 4.Dotari:- motor 1,6 AKL, suspensie,evacuare,admisie...tot standard;- spalator faruri;-proiectoare in faruri;inchidere centralizata;-tapiterie piele neagra;-schimbator imbracat in piele;-covorase mocheta;-incalzire inscaune ;-reglaj pe inaltime la scaune si la volan;-suport pahare fata spate;-volan 3 spite imbracat in piele.In 2 ani de cind am cumparato da la nemti nu am schimbat mare lucru la ea ca nu am avut probleme,doar citeva lucruri minore:-bucse bascula fata,bucse bara stabilizare,rulmeti si bucse la amortizoare,filtru aer, filtru polen,filtru ulei, ulei (castrol).Am mai pus cite un bec cu leduri la lampile din interior,parasolarele erau cu usite la oglinzi normale si am pus cu culisante,casetofonul original la-m schimbat cu un Tevion mp3 cu card si stic,pe spate am pus 2 boxe de 60w, o cotiera in fata si cam atit. Cu pozele ma scuzati da todeauna cind am timp si mai stau pe net masina e nespalata sau tocmai am venit de la drum.

post-66375-0-69356400-1290259196_thumb.j

post-66375-0-09648400-1290259345_thumb.j

Modificat de 16ndg
Link către comentariu

Frumoasa masinuta sa o stapanesti sanatos, sa o ingrijesti cum se cuvine si la cati mai multi km fara probleme cu ea bft.

Link către comentariu

La anii ei arata bine.

Sa o stapanesti sanatos ;

Da deoparte "parfumurile" alea de acolo - o sa iti distruga parte de bord.

Vino si cu poze de la exterior.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Trebuie sa faci ceva cu scaunele alea, arata putin sinistru. Daca ai cumparat-o recent imi poti spune si mie ce pret ai platit pe ea ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!