Jump to content

Audi A4 B5 Avant..

clau_lcf
 Share

Postare recomandată

Salut.

Cam de 3 luni de zile ma gandesc la un break. Vreau o masina mai incapatoare, dar in acelasi timp, fiabila si comfortabila. Am de ales intre Opel Astra G caravan, Volvo v40, VW Passat b5, Skoda Octavia tour, si Audi a4 b5 avant, toate intre 1999-2001.

Din toate, prefer audi-ul.

Momentan am un golf 3 1.9 tdi de 90 de cp, care isi face treaba, dar lipsa celor 2 usi pe spate, si portbagajul mic, ma fac sa il schimb. Am avut si motorul AFN de 110 cp pe un vento, de care am fost foarte multumit si ca motor ,si ca masina, dar l-am vandut cand a trebuit sa plec din tara.

Acum...va rog sa imi dati niste sfaturi in legatura cu A4, B5 avant.

Ce nu imi place din start este directia pe fata... dar totusi sper ca se simte la drum diferenta pt cat costa o schimbare de directie.

Masina nu va rula in Romania, decat in vacante. Drumurile sunt bune aici.

Asadar...

1.9 TDI,110cp sau 2.5 TDI,150 cp?

2WD, sau Quatro?

1.9 quatro, sau 2.5 quatro?

Astept parerile voastre.

Merci baieti

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

parerea mea ii sa iti iei un audi a4 din 2004 1.8 turbo s-line quattro

adica masina mea

post-80156-0-41735200-1290247687_thumb.j

post-80156-0-57518600-1290247708_thumb.j

Link către comentariu

Iti recomand A4 b5 break, eu am unul si sunt super multumit de el.

Ca si motorizare recomand 1.9 in loc de 2.5 , doar ca 1.9 cu quattro se gaseste mai greu.

Eu am cautat masina vreo 2-3 luni deci trebuie sa fi rabdator sa gasesti o masina in stare buna avand in vedere ca este o masina veche.

Mult succses!

Link către comentariu

parerea mea ii sa iti iei un audi a4 din 2004 1.8 turbo s-line quattro

adica masina mea

:))) Ms de oferta, dar imi place mai mult modelul vechi. si caut avant. Spor la vanzare ;)

@cris...Da, mai caut, nu ma grabesc, ca o iau pentru mai multi ani.

Intentionez sa ii fac si un mic tuning. O voi vopsi alba(daca nu este neagra), o garda un pic joasa, jante, 0 masca de S, geamurile negre, stopuri clare rosii. cv finut. Un interior curat si ingrijit, fara piele. Mi-ar fi placut sa pun un kit S4, dar nu merita investitia. Minim 7000 de Euro piesele + tinichigiul + vopsitul care oricum il fac.

Ceva de genul din imagine...

Deocamdata sa gasesc o masina buna.

post-28553-0-93541600-1290262992_thumb.j

Link către comentariu

Salut,

Recomand cu toata increderea A4 B5 Avant, cu motor 1.9 TDI neaparat pompa rotativa, 90 CP. Cel de 110 CP e si el bun, dar pe modelul acesta a iesit decat euro2, din ce stiu. Eu personal, m-am ferit de PD.

O am pe Esmeralda mea de 2 ani jumatate, am luat-o la 205000km, acum are 273000km. Afara de consumabile, nici nu am stiut ca am masina.

Succes.

Link către comentariu

Vad ca aicea se discuta despre audi a4 b5 avant!!

Va implor Va rog Foarte Frumos Faceti-mi rost de o carte tehnica la modelu asta SUNT DISPERAT NU GASESC NICIUNDE in limba romana

Am ceva probleme la masina si nu gasesc X(

Va rog ... daca cumva gasiti postati aicea sau trimiteti-mi PM

Link către comentariu

• 2 weeks later...

si eu am A4 B5 avant 1.9 TDI si sunt doarte multumit de el

Link către comentariu

• 2 years later...

Si eu am A4 B5 Avant....desi a trecut doi ani decand nu a mai postat nimeni aici, poate reinviem topicul si-l umplem de avanturi.....

Link către comentariu

• 1 month later...

Si eu am un A4 Avant din 2000. Super multumit :icon_thumleft:

Link către comentariu

welcome! ce dotari sau ce modificari ai adus avantului tau? eu am reusit doar sa imbrac cu folie carbon maneta franei de mana, plansa din jurul schimbatorului de viteze, jante aliaj pe 16 pentru vara si magazie cd oem care cam face figuri? apropo, ai magazie cd la al tau?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!