Jump to content

relee passat b2

revizorul
 Share

Postare recomandată

Buna seara. va rog daca are cineva schema releelor de la passat b2 combi 1,6 d an fabricatie 1986. mentionez ca panoul cu sigurante este cel clasic cu sigurante tip vechhi, numarul de sigurante este de 15, daca aveti si indicativele- functiile sigurantelor si ale releelor....

va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

chiar nimeni nu stie? daca fac ceva poze sa vada cineva cum arata panoul de sigurante si relee.... credeti ca ajuta?

Link către comentariu

multumesc mult de tot, pana acum am avut aceea schema dar in rusa si ceva poloneza/ceha. m-am uitat ca la felul 7 la ele, am dat-o deja pe cea de la tine la cineva ce stie bine germana, sper sa ma dumiresc azi , oricum chem un electrician sa isi bage mana in el.

multumesc inca odata

Link către comentariu

Ce vrei sa sti? Am scheme.

ceva scheme am, problema era cu functiile fiecarui releu inparte si a fiecarei sigurante inparte

in seara asta cu rabdare m-am apucat de masina: plecam de la baterie, curatat borne, schimat cativa papuci si pe urma.... in spatele releelor era un papuc pe un fir mai ros decat cele uzuale, papucul facea contact dupa bunul lui plac/simt

am scos aproape jumatate din papuci pana sa ajung la el, de acolo mi-a fost problema (efectiv nici un pic de curent, de parca nu aveam baterie) contact facea in functie de cum vibra masina, cred, ideea este ca i-am dat de cap singur, in genul do it yourself, cum am facut cu bujiile fara sa dau jos un furtun sau pompa de injectie;

asadar la cei cu masini mai vechi, din cand in cand mai verificati firele si mai ales schimbati papucii ca nu stii de unde iti pica curentul si te uiti la masina si nu stii ce are.

Multumesc inca odata pentru scan, am identificat exact fiecare releu si siguranta.(am traducerea in romana, daca vrei ti-o trimit)

Numai bine !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!