Jump to content

Demontare ornamente portiere

NeXuS_3
 Share

Postare recomandată

Stie cuneva cum se pot demonta de pe masina ornamentele acelea de plastic de la baza portierelor de la A4 B6 8E

Cred ca de la spalatul cu jet prea puternic mi s-a desprins unul din ele pe o portiune de 10 cm si mi se pare ca vad putina rugina acolo

vreau sa le dau jos sa vad exact ce se petrece sub ele

urasc rugina

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 10 months later...

Ai reusit? Sunt 2 suruburi in interior, le-am desfacut dar ornamentele de plastic nu au iesit. Idem, rugina si la mine, suspectez ca au fost lovite usile si nu au fost apoi bine reparate. Ai rezolvat cumva? Urasc rugina.

Plasticele alea sunt utile in cazul loviturilor usoare dar daca se face rugina sub ele e r au de tot. Imi amintesc de Oltcit 11RL si 12 TRS (mama mama ce se petrecea si acolo, dar alea nu aveau 12 ani garantie la coroziune). Traiasca Pobeda or something...

Link către comentariu

• 9 months later...

si eu sunt interesat cum se demonteaza acele ornamente.ne poate ajuta cineva???.multumesc

Link către comentariu

deschizi portiera, desfaci surubul care se vede si apoi tragi ornamentul catre exterior pe lungimea portierei

el este prins pe niste sine pe portiera

Link către comentariu

• 10 months later...

Si nu costa decat 500 ron o bucata daca vrei sa-l cumperi nou.

Link către comentariu

• 3 months later...

Salutare baieti , am si eu aceiasi problema la audi a4 , pe partea dreapta la usa din fata mi sa desprins ornamentul din plastic pe o portiune de vreo 10 cm si se vede ceva rugina ,  chestia este ca de desfacut reusesc cred dar problema este ca nu gasesc altul bun de cumparat? daca cunoasteti va rog pe cineva care ma poate ajuta sau vre-un site , anunt , vanzator ceva.....va multumesc.

ps: nou 5 mil nu am de gand....din ce spune colegu din postarea anterioara daca acesta ar fi pretul.

Link către comentariu

• 1 year later...

Buna ziua! Am un seat exeo facut pe platforma de a4 b7, poate cineva sa-mi spuna daca la parasolar are aceeasi clema ca in poza pe care am atasat-o? Nu gasesc la dezmembrari seat exeo si as lua de pe un a4. post-129067-14298779702544_thumb.jpgpost-129067-14298779850951_thumb.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

În fotografia ta este ruptă clema, corect?

Pare a fi identică.

post-9546-0-37120900-1430589007_thumb.jp

Link către comentariu

Da, e a unui a4 poza atasata de tine?

Link către comentariu

Da.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!