Jump to content

VW Golf 4 GTI 25'th anniversary

vladucu

Postare recomandată

Intradevar,este greu sa gasesc un Golf 5 GTI la fel de intretinut si ok din toate punctele de vedere in jurul sumei de 8000 E.Plus ca acum nici nu mai am diferenta necesara pt a lua un GTI la fel de ok pt ca am luat celalalt golf la care inca lucrez.

Era acum cateva sapt pe autovit un E46 Coupe in stare suuper buna si unic proprietar iar pretul era f bun

Link către comentariu

daca iti place golf5 de ce nu un 2.0TDI 4motion?

sunt vreo doua in aria vanzari, foarte bine dotate

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru ca m-am hotarat sa numai vand masina am zis ca trebuie sa ii mai fac si eu cateva cadouri...asa ca am cumparat 5 jante BBS RS 771 si urmeaza sa o primesc si pe a 6-a :D

Cand am luat jantele aveau buzele rosii vopsite in camp electrostatic asa ca a trebuit sa ma apuc serios de polisat iar miezul era vopsit tot in camp dar de culoare gri-cenusiu....am dus miezurile la sablat si urmeaza sa le duc si la vopsit tot in camp si cel mai probabil o sa le fac gri perlat..

Acum ramane sa vad cu ce anvelope le incalt ca am mai multe dimensiuni....195/45/16 195/55/16 215/40/16 225/50/16

post-20021-0-47294600-1356961853_thumb.j

post-20021-0-13386700-1356961858_thumb.j

post-20021-0-61795400-1356961869_thumb.j

post-20021-0-51398900-1356961875_thumb.j

post-20021-0-05998200-1356961881_thumb.j

post-20021-0-59587800-1356961885_thumb.j

Modificat de vladucu
Link către comentariu

sa le stapanesti sanatos...

cat au costat?

cauciucuri de ce nu 205/55/16?standard? :)

Link către comentariu

foarte misto jantele. le-ai luat pt vara, nu aveai ceva mai mare?

care e secretul de ai luat 6? 4 pe masina...hai 1 rezerva...dar ce faci cu a 6-a?

Link către comentariu

Jantele m-au costat 250E cu tot cu anvelope 195/45/16 dar sunt pe duca toate....Am luat 5 jante ca sa am una de rezerva si o vreau si pe a 6-a ca sa o am ca roata de rezerva permanent in portbagaj :D mi-a venit mie asa o idee sa schimb janta de tabla cu una d-asta.

@ Muale...intradevar pentru vara am celalalt set de BBS RC 336 18" dar vreau sa merg o perioada si cu acest model ca doar nu am muncit de pomana...apoi cel mai probabil o sa intre la vanzare si o sa le ia locul BBS RS 861 19" cele de pe A6.

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Superbe. Le ai luat cu tot cu capacele centrale cu logo, caut si eu set dar nu prea gasesc pe la noi. Sa le invarti cu placere. La multi ani si un 2013 mai bun.

Link către comentariu

Dai un semn cand te plictisesti de ele :))

si daca nu ai de gand sa le tii...mai investesti in sablat?sa nu pierzi banii la revanzare :(

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

Jantele le-am luat din tara...am fost personal pana la Oradea dupa ele..ba mai mult am si ramas blocat 3 ore pe Valea Oltului :))

Capacele centrale sunt capacele care le purtam uneori la celelalte jante de vara de frica sa nu raman fara capacele cele mari(farfuriile).

Si ca sa se termine anul cu bine,pe langa a 6-a janta mi-am comandat si inca un miez:D...daca tot vrea omul sa vanda tot de ce sa nu profitam,nu?

Miezurile sunt deja sablate.Oalele sunt gata.Mai trebuie decat sa vopsesc miezurile si sa pun suruburile...Preconizez un 150 lei pretul unui vopsit pentru toate cele 5 miezuri.

In legatura cu vanzarea am tot stat si m-am gandit....as putea sa le vand acum asa cum sunt pentru a putea alege clientul nuanta miezurilor...pe de alta parte au iesit prea bine ca sa le vand...in acelasi timp jantele pe 19 imi mananca zilele si visez la ele cu ochii deschisi..cum naiba sa mai fac ca eu nu stiu:)))

Link către comentariu

Ma mananca palma dreapta...:))

dar parca nu as investi intr-un lucru care sa il pun deoparte pana prin martie-aprilie...

mai stai asa cu ele nevopsite...gandeste-te bine...ca oricum nu o sa le pui pe masina maine...si iei o decizie buna...

sau...le faci de iarna :)

Link către comentariu

De iarna nu le fac ca imi bat joc de ele si e pacat...Cel mai probabil o sa le las asa o vreme si daca intradevar le vrea cineva o sa le dau asa si le face cum doreste.Munca grea a fost facuta.

Link către comentariu

Am BBS RC pe masina si setul asta de RS si urmeaza sa iau un alt set de RS dar pe 19 dupa ce le dau pe astea

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Hai sa mai stergem putin praful pe aici cu ceva achizitii noi...

1-spalatoare parbriz incalzite de pe Passat B5.5

2-grile ventilatie iluminate de Bora

3-Spoiler care aduce destul de mult cu cel de Ed 25 si pe care il voi folosii pana cand soseste celalalt spoiler

In curand soseste si volanul de Golf 5 GTI..o sa pun poze cu el cat de curand.post-20021-0-17299200-1359574359_thumb.j

post-20021-0-16988200-1359574336_thumb.j

post-20021-0-95812600-1359574341_thumb.j

post-20021-0-84405800-1359574352_thumb.j

post-20021-0-23295300-1359574371_thumb.j

post-20021-0-40869500-1359574392_thumb.j

Link către comentariu

Sfatul meu este sa nu pui buza respectiva si de asemenea, volanul de GTI 5. Cele de aniversar sunt unice in felul lor... pierzi originalitatea!

Link către comentariu

Piesele astea le-am luat asa ca moft...mi-au placut mie si am zis sa le iau..le-am gasit si la un pret decent..

Prelungirea este de la un coleg de forum ..la fel si volanul.

Link către comentariu

ce pret au avut? eu caut grile dar gasesc fie de anglia, fie la preturi maricele.

duze incalzite gasisem la 50 lei...vroiam sa le iau dar oscilez daca merita...pana acum mi-a inghetat din cauza lichidului amestecat incorect.

Link către comentariu

Duzele au fost 100 lei...mie mi s-a parut pretul ok..sau poate mi-au luat mie ochii...eu aveam si una rupta si decat sa dau 20 lei pe una AM asa am luat d-astea.

Grilele au fost 100 lei dar la cea de la sofer nu am grilajul( flapsurile)...oricum eu vroiam decat pe cea centrala dar daca mi le-a trimis pe toate de ce sa refuz?

Momentan o sa o montez pe cea centrala asa cum am vrut de la capul locului si o sa le pun si pe celelalte cand o sa fie complete.Totusi mai am o idee..as vrea sa montez in grila soferului ceasul de boost care acum este pus pe stalpul de la sofer..asa cum sunt grilele de Golf 5 de la OSIR.ce parere aveti?

Link către comentariu

ceasul il poti pune in grila sau in locul scrumierei. depinde cat de "show-off" vrei sa fie.

cum vroiai doar centrala?! si in dreapta lasi asa sau aveai deja pe cele mici?

Link către comentariu

o vroiam pe cea centrala deoarece cea de la sofer e greu sa o gasesti in stare buna,necojita.

Ceasul o sa il pun ori in grila ori o sa iau un suport de 2 ceasuri si mai pun un ceas de presiune uneli aceeasi marca cu cel de boost

Link către comentariu

Eu l-am pus in grila, sa il pot monitoriza usor.

Si ideea cu suportul e buna :) Locatia lui ar fi intre volan si ceasuri ?

Link către comentariu

grilele sunt de anglia...

nu stiu cum o poti folosi pe cea de la sofer - iar pe dreapta o sa ai rotita inchis/deschis pe partea opusa (spre geam)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!