Jump to content

VW Golf 4 GTI 25'th anniversary

vladucu

Postare recomandată

Foarte adevarat ce spune G60...am mai vorbit cu niste amici si la fel au spus...si la evacuare se face optimizare de soft deoarece flow-ul debitat este mai mare si clar alti parametrii.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Cum mai sta treaba cu intercooler-ul, super frumoasa masina , sa ai grija de ea ca merita:D

Link către comentariu

se simte diferenta ..se simte cresterea de putere insa nu mi-a placut cum arata cu tevile alea iesite...drept dovada azi l-am vandut:)))

Link către comentariu

Oem look is the best, buna decizie cu fmic-ul zic eu. Capacele de la jante ti le-au furat?

Link către comentariu

nu nu..le am pe toate 4 dar am aceste capace de BBS originale si le-am pus o perioada

Link către comentariu

Ai pus capace brembo peste etrieri ? :(

personal as da jos capacele alea cu brembo :(

as fi tinut intercoolerul in locul tau, dar ii modificam tevile sa nu iasa asa urat prin grile.

Needs more lows :P

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

poate si cu prelungirea de bara...nu arata chiar asa rau...nu mai avea loc de nu ai mai pus-o?:)

Link către comentariu

mai trebuia sa mai decupez putin prin spate si am ales sa nu o mai pun pentru o perioada si am mers fara..

Link către comentariu

Capacele alea cu Brembo le-am pus ca sunt cam murdari etrierii si am zis ca acum vara mai maschez putin ....stiu ca nu sunt cele mai estetice chestii dar....

In legatura cu Fmicul...am preferat sa pastrez configuratia stock pentru ca softul sa mearga OK si plus de asta mai era nevoie de decupaje ale barii si ale prelungirii..asta in cazul in care nu mutam radiatoarele mai in spate..si am ales sa nu ma apuc sa fac toate modificarile astea.Poate pe viitor o sa iau o bara de R32 si o sa pun FMIC cu traseu custom.

In legatura cu garda la sol...prefer sa o las asa...nu vreau sa mai ating iar prelungirea..si asa ii fac o zgarietura de fiecare data cand intru in curte:))))ating in fierul care opreste portile :(

Modificat de vladucu
Link către comentariu

si la bara de r32 ai nevoie de ceva decupaje, dar oricum ii o varianta mult mai buna decat sa ciopartesti prelungirea, eu am preferat sa ridic intercoolerul mai sus decat sa tai din buza.

oricum bara de r32 ii cel mai bun lucru pt fmic, spor pe viitor :icon_thumleft:

Link către comentariu

Si asta e adevarat...apoi e un fel de strutocamila...cred ca o sa o las asa si ii fac evacuarea pentru un surplus de putere:D

Link către comentariu

nu voi renunta niciodata la buza de aniversar ..chiar si daca o sa pun o bara de R32 o sa pastrez bara originala deoarece am in plan sa vand masina in viitorul apropiat...poti lua AM la 100 si un pic de Euro

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Multumesc frumos....acum masina a primit una din ultimele chestii care mi le doream...o navigatie color MFD cu functia AUX .

Intre timp am schimbat ulei,distributia,filtre si tot ce tine de transmisia la accesorii.

Bonus...i-am luat si o pereche de jante de S3 8l care au fost vopsite in culoarea Ferrari California

Modificat de vladucu
Link către comentariu
  • 2 months later...

In final am montat un ceas destul de calitativ si tin sa precizez ca sunt nedumerit daca valoarea aratata la relanti este ok sau nu...

post-20021-0-72992200-1350324763_thumb.j

Link către comentariu

La tine sta bine(-0.6 si -0.7)....la mine sta ciudat: intre -0.9 si -1 :|

Si cred ca are legatura si cu mersul prost al masinii :|

Link către comentariu

Sta foarte bine .foarte frumoasa masina.sa o stapanesti sanatos in continuare

Cum se simtea cu fmic-ul pus?

Link către comentariu

Cu primul KIT FMIC masina se simtea mai agresiva iar sunetul era demential...ziceai ca decoleaza avionul cand se ajungea la 1.4 bar...Si toate astea cu filtru si DV stock.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!