Jump to content

VW Golf 4 GTI 25'th anniversary

vladucu

Postare recomandată

de unde ai luat sticla galbena? poti pune eventual si o poza?

si eu sunt interesat sa pun bec mai galben sau ceva solutie sa am lumina galbena in conditii de vreme proasta.

Link către comentariu

poti pune xenon de 4300 sau ceva de genul si e la fix pt proiector...vezi poze cu 1-2 pagini in urma

Link către comentariu

sticla galbena...nu ai cum sa pui folie...sunt prea bombate

Se pare ca SKN nu vrea sa imi optimizeze softul decat contra sumei de 150-250E...degeaba s-a platit 900E pe soft ca ei nu ofera acest serviciu pt optimizare....mi s-a spus tare si raspicat.....Atata timp cat inginerul munceste,bugetarul plateste :)))

Momentul perfect sa treci la revo :)

Link către comentariu

am dat 900E ca sa dau iar pt a pune un intercooler care oricum nu e pe placul meu 100%?plus ca nu e decat un moft de al meu...deci clar nu fac alt soft...nu cred ca merita...merge impresionant de bine si acum..de banii aia prefer sa merg la baietii de la LONGLIFE Sa fac evacuarea ca la carte..am vazut lucrari facute de ei si am ramas uimit

Modificat de vladucu
Link către comentariu

Pai ideea e ca trebuie sa renunt la softul SKN...ca are protectie pe ECU...nici macar nu am putut sa adaptez alte ceasuri de bord...iar pt a o resofta din nou ma costa cel putin 300-350E...si ce folos?pentru simplul fapt ca vreau eu sa pun fmic?daca m-as axa pe o crestere de putere in adevaratul sens al cuvantului as face alt soft si toate cele necasare unei cresteri de putere semnificative..dar nu vreau decat sa il vad eu acolo in bara..ma gandeam sa il pun si sa vad cum se comporta masina..dar imi e sa nu dau peste cap cine stie ce ...pot topi pistoanele din cauza unui amestec aiurea...

Link către comentariu

E binevenit un update dupa ce ai montat i/c-ul.Nu necesar,dar pt ceva in plus e ok.

Probabil vei avea ceva mai mult lag,datorita traseului lung.

Modificat de Ciosmi
Link către comentariu

Mai bine o lasi asa cu softul de la masa( nemti) ca oricum nu cred ca mergi tu cat poate masina :icon_thumleft: ..si stiu ca mergea chiar foarte tare cand era la cox.

Link către comentariu

pai asta am zis si eu...e suficient de puternica si merge exemplar...de aia nici nu vreau sa fac alte interventii...eventual ii umblu putin la evacuare pentru ca racordul flexibil da semne de slabiciune.

Link către comentariu

mi se pare enorm cat iti cer aia pt un mic "upgrade" la soft. si cum s-a zis mai sus, mai bine dai banii pe altceva :)

cu softul SKN ce putere ai? 225 Cp si xxx Nm ?

Link către comentariu

224 cp si 315 nm...

25 % in plus

O sa fac o poza la factura sa vedeti ce scrie pe acolo

Link către comentariu

cati km are masina cu soft?

tare ma bate gandu sa fac si eu. pt motorul meu ajung la aceleasi valori ca si tine. dar nu am vazut masina cu soft sa fie a aceluiasi proprietar mai mult de 30 mii km :)

Link către comentariu

aprox 20 000 km cu soft...se comporta extraordinar cu soft si totul OEM pe ea

Link către comentariu

Nu te apuca de fmic si alte nebunii. 224cp pe un mk4 eu zic ca sunt arhisuficienti, daca nu faci drag cu ea. Adu-i dotarile care ii mai lipsesc (de dragul artei) si bucura-te de ea.

Link către comentariu

Ce bine zici Razvan...mai am de pus spalatoarele de faruri,navi color si incalzirea in scaune si e gata..nu vad ce ar mai fi de pus ....bine...as mai avea eu niste modificari in cap dar sunt mofturi....frane BREMBO de pe CUPRA,grile iluminate de bora...

Link către comentariu

cu grile de bora te pot ajuta daca vrei. frane de cupra s-au dat sapt trecuta cu 400 euro :)

Link către comentariu

La ce pret ar fi grilele de bora?dar de europa sa fie ca alea de anglia iti dau bataie de cap la montaj si nu pica calumea.

Franele de Cupra mai asteapta...sunt ultimele pe lista...sunt prea bune astea de acum.

Oglinda si senzori....deja ma arunc prea departe..vreau sa fie Edition 25 full...nu ma apuc acum sa fac o strutocamila:))

Link către comentariu

Momentan nu este nimic pe ebay dar o sa te anunt. In jur de 80 euro se dau...

Important e sa fie date jos de pe masina <2003 pt ca alea mai noi nu mai au leduri.

Link către comentariu

Chestii pt upgrade...saptamana viitoare vine si kitul de FMIC pt 1.8T

Aveam modelul vechi de maneta de tempomat...e mult mai usor de folosit aceasta...

Am achizitionat toate cablurile care se pot pune la MCD pt a lega AUX ,CARD,iPod,iPhone,Stick si cablaj pentru a putea lega amplificator.

post-20021-0-98873000-1329142561_thumb.j

post-20021-0-33445000-1329142585_thumb.j

post-20021-0-37713800-1329142593_thumb.j

post-20021-0-13441500-1329142903_thumb.j

post-20021-0-53882300-1329142911_thumb.j

post-20021-0-31119900-1329142929_thumb.j

post-20021-0-90117100-1329142935_thumb.j

post-20021-0-10913200-1329142942_thumb.j

Link către comentariu

Face acelasi lucru cu DMC numai ca asta e ceva mai scump si cica mai destept..acu sa vedem ce si cum..eu oricum il voi folosi pt a lega PSP si iPod-ul touch pe AUX

Link către comentariu

Scuze ca revin la un subiect discutat pe pagina anterioara dar se necesita o observatie, optimizare de soft nu se face doar la schimbare de intercooler ci si la schimbarea evacuarii. In principiu optimizarea este necesara daca vrei sa fi riguros in cazul oricarei modificari de ordin mecanic ce tine de motor (nu ma refer la schimbatul alternatorului sau a curelei de distributie). So pana una alta indiferent ce upgrade ai dori sa faci esti legat de SKN iar variantele sunt ori platesti ori te muti in alta tabara cu care poti conlucra mai facil dar....tot platesti.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!