Jump to content

VW Golf 4 GTI 25'th anniversary

vladucu

Postare recomandată

Edited by vladucu, 12 minutes ago.

nu era cand am scris eu :icon_thumleft:

destul offtopic, arata foarte bine, felicitari! nu ai gasit si cu full fis cumva?

Modificat de BH17DNB
Link către comentariu

ba da..il am deja...dar nu vreau sa pun maxidot...prefer minidot...daca se duce displayul scot 100E din buzunar?neah...e prea bun minidot

post-20021-0-81625300-1326487532_thumb.j

Modificat de vladucu
Link către comentariu

am vorbit cumva la tel?

as prefera sa il dau pe bani ...dupa cum poate sti...maxidot-ul e pagubos...e posibil ca la cald sa isi piarda din pixeli..nu am verificat ceasurile...daca vrei le aduc la bucuresti si ne vedem si le vezi...in prima vaza verifica toate detaliile conform codului de pe spate sa sti 100% daca merg ca nu vreau ca apoi sa avem discutii cum mi s-a mai intamplat cu un user exagerat de carcotas...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

da...m-am hotarat si am facut pasul asta :D

mai am de pus spalatoare si navi color si pot zice ca e full :D

Link către comentariu

superb! spor la treba in continuare!

de mult timp am impresia ca iti stiu masina si acum am elucidat misterul....am si vazut-o live acum ceva timp...

iti dau un indiciu ca sa iti dai seama de unde : avem amandoi acelasi sticker pe hayon (si nu ma refer la cel cu vwforum....)

salutari

Link către comentariu

"cox motorsports"...nu iti zice nimic?

nu ai luat-o din Brasov?

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

Masina a fost adusa de participantul la VTM , Sorin Ghisoi...a adus-o pe a mea si inca 3 identice dar de culoare rosie..COX MOTORSPORTS este firma/clubul domnului Sorin...masina a fost luata din Craiova de la un prieten al userului Electronic.

Link către comentariu

aaa, ok ..credeam ca il stii pe Sorin si ca ai luat-o de la el...inseamna ca am facut "cunostinta" cu bijuteria asta innaintea ta :icon_redface:

sa ai grija de ea..e...superba

Link către comentariu

Astazi masina a revenit la infatisarea de altadata...farurile de R32 pleaca la cromat sau catre colegul Jacku...intre timp sunt in tratative cu Andrei Tentean de la SKN pt optimizarea softului in vedea montarii unui FMIC...

Farurile de edition au primit proiectoare galbene si pot spune ca se vad extraordinar de bine pe ceata...chiar am ramas surprins...poze cat de curand

Link către comentariu

sticla galbena...nu ai cum sa pui folie...sunt prea bombate

Se pare ca SKN nu vrea sa imi optimizeze softul decat contra sumei de 150-250E...degeaba s-a platit 900E pe soft ca ei nu ofera acest serviciu pt optimizare....mi s-a spus tare si raspicat.....Atata timp cat inginerul munceste,bugetarul plateste :)))

Modificat de vladucu
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!