Jump to content

VW Golf 4 GTI 25'th anniversary

vladucu

Postare recomandată

Volanul este nou si intradevar este o idee mai deschis dar dupa cateva mii de km sigur va prinde acel luciu specific.

Jantele bbs de audi pe 19 nu le-am mai luat pt ca nu e destul de complicat cu ele...jantele au 9j si se ajunde la et 16 pe spate,ceea ce e prea mult dupa parerea mea.

Link către comentariu

am avut una de golf 5 si una de golf 4.le-am taiat si am facut 1...iar cu claxonul ..am facut un cablaj custom cu 4 papuci care vin la cele 4 borne de claxon ale airbagului si apoi in mufa.este f facil de instalat

Link către comentariu

Eu am comenzi volan, oare se pot face sa mearga si cele de pe volanul de g6 functionale radiou si tempomatul?

Link către comentariu

in principiu da.depinde daca ai calculator la acele comenzi sau pur si simplu sunt butoane PUSH.

Daca sunt butoane PUSH merg puse 100%

Link către comentariu
  • 1 month later...

salutare tuturor...in tot timpul in care nu am mai scris nimic pe aici m-a apucat nebunia si am schimbat turbina..Am cumparat un K04 hybrid care merge perfect fara nici-o modificare in locul turbinei vechi.Ca sa fie echivalentul unui Audi S3 am cumparat si FPR de 4.0 bar, injectoare de 380CC,debitmetru cu TIP admisie de 80mm si filtru de aer HKS.cu toate astea puterea va fi de 275 Cp dar momentan nu am soft.

Daca este cineva interesat de calculatorul meu cu soft SKN pe el il ofer la schimb pe unul stoc + diferenta care mi-a cere baiatul pt montaj-demontaj la ambele calculatoare.Dau si factura de la soft care reprezinta garantia acestuia.

post-20021-0-54885500-1368956271_thumb.j

post-20021-0-58055800-1368956281_thumb.j

post-20021-0-27977500-1368956289_thumb.j

post-20021-0-32055300-1368956388_thumb.j

Link către comentariu

sincer sa fiu am schimbat turbina ca o suspectam  ca s-ar fi defectat dar de unde...aveam garnitura intre galerie si turbo fisurata si un surub desfacut...dar daca am intrat in hora joc pana la capat .

Nu intentionez sa ajung la 300 cp ca nu ma axez pe competitii sportive sau alte chestii,pur si simplu o fac pt mine si atat...si o menajez cat se poate de mult.

Link către comentariu

Nici eu nu ma axez pe competitii si de aia tot timpul aspir spre o "herghelie" cat mai numeroasa....tot pentru mine. :D

Hai cu finalizarea si cu un filmulet!

Bafta! :)

Link către comentariu

Astept sa fac rost de un ECU neresoftat sa il dau pe al meu la schimb ca e pacat de softul ala sa fie sters....ori o sa cumpar unul si il tin pt configuratia asta

Link către comentariu

Da cine o zis ca trebuie sters?

Il dai frumos jos, il pastrezi pe un card de memorie sau in PC si pui noul soft care tine cont de noile modificari. Daca vrei sa revi la vechea configuratie, revi la softul vechi.

Nu are rost sa te incurci cu alt ECU.

Link către comentariu

Bine punctat Rujjuman asa as face si eu cu ECU.

Pai pentru tine asa sa fie 300 cp :D tu stii prea bine ce vrei...

Link către comentariu

ECU meu este protejat de cei de la SKN.nu merge copiat.de asta zic ca e pacat de el sa il desfac sa ii schimb cipul si apoi sa pun altul.asa mai bine il dau cuiva care vrea un surplus de putere cu investitie cat se poate de mica.sunt multi care vor decat un soft

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut,

Ai plecat de lângă mine de la semafor acum vreo ora. Frumos ! Ce putere are mașina in prezent?

Chiar ma gândeam cum de nu vad mașina prin Pitești!? :)

Link către comentariu
ECU meu este protejat de cei de la SKN.nu merge copiat.de asta zic ca e pacat de el sa il desfac sa ii schimb cipul si apoi sa pun altul.asa mai bine il dau cuiva care vrea un surplus de putere cu investitie cat se poate de mica.sunt multi care vor decat un soft

Salut, ai facut ceva cu Ecu pana la urma?

Link către comentariu

salut.am cumparat alt ecu si  a fost resoftat de REVO in colaborare cu  Ginel.Masina trage f bine dar nu am DV-ul forge care sa imi tina presiune 1.5 cat cere softul.in momentul de fata face 1.2 varf si 0,7 constant.Trage f bine masina.pacat ca nu am in pitesti un stand dyno sa vad exact puterea la roata.

Intre timp am cumparat si 2 bari de rigidizare,una jos intre brate de golf V6 si sus intre amortizoare de la Wiechers.Sper sa o gasesc si pe cea din spate tot de la Wiechers ca sa fac kit complet.

Link către comentariu

si dupa ce toate mergeau oarecum bine...apar probleme...sau poate sunt intr-un ceas bun.....ieri am stabilit ca turbina manaca ulei si il arunca( habar n-am pe unde) pe partea din spate a motorului...am dat-o frumos jos ca tot era cutia data jos pt a se monta ambreiajul de kevlar si m-am apucat sa caut kit complet k04023 de audi Se de 224 cp..am gasit 2 variante si sunt in mari dubii ce sa aleg.

1- turbina,galerie,4 furtune( apa+ulei),admisie inox + cupla silicon+injectoare 380-500E

2-turbina,galerie,admisie stock S3,carcasa debitmetru S3,downpipe 70mm( destul de scurt pt a putea fii legata facil de evacuarea veche)-16 mil

Dupa cum bine vedeti niciunul din kituri nu este complet 100% ceea ce ma face sa am mari dubii....in cazul primei variante exista avantajul ca eu stiu piesele si am mers cu masina iar fisa dino arata 298 CP dar ma este nevoie de furtunul de admisie stock( vreau sa folosesc filtru de aer BMC in carcasa stock) + carcasa debitmetrului de 80mm.in plus primesc si downpipe-ul care era pe masina atunci cand era configuratia asta

In cazul variantei 2...nu stiu nimic despre piese si mai am nevoie de modificarea downpipe-ului si futunele de apa si ulei..

Ce ma sfatuiti sa fac?

Link către comentariu

Desi nu ma pricep la motoarele aatea, zic sa mergi pe varianta 1, daca tot cunosti piesele

Link către comentariu

Vlad, care turbina iti mananca ulei? k03s sau k04 hybrid??

Modificat de RazvanBlade
Link către comentariu

Frumos GTI! Eu as fi lasat volanul original/ cautam unul mai nou/ il reconditionam...asa, de ce sa nu montam volan de Lamborghini pe mk4?

Link către comentariu

Vlad, care turbina iti mananca ulei? k03s sau k04 hybrid??

Hybridul...k03s nu pisca gram de ulei.intre schimburi nu completam nici macar 50g de ulei.

In legatura cu volanul..masina s-a reintors la aspectul stok ba mai mult am reusit sa gasesc si manerul interior de pe usa pasagerului cu insertie gri care imi lipsea si am montat si o cootiera oem.acum masina este FULL ++++ ca si dotari :icon_thumleft:

Link către comentariu

Ma bucur ca are din nou volanul ei! Daca mai ai lipsa piese sau accesorii originale, sa stii ca e un tip din Valcea care vinde pe pieseauto.ro cu username CustomP. Preturile sunt maricele, dar piesele ok!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!