Jump to content

VW Golf 4 GTI 25'th anniversary

vladucu

Postare recomandată

de ceva vreme sunt in posesia ununi Gollf 4 GTI 25'th anniversary.masina este adusa din germania acum 2 ani iar de 1 an masina sta de pomana.in germania a fost condusa de o dama,apoi un domn a cumparat-o si i-a montat o suspensie KW inox line si i-a facut soft la SKN ajungandu-se la o putere de 225 CP si 315 NM.masina este originala din toate punctele de vedere.pe viitor intentionez sa ii montez un BOV FORGE si poate un intercooler FMIC.

post-20021-0-72079900-1289847004_thumb.j

post-20021-0-02040000-1289847014_thumb.j

post-20021-0-22977200-1289847030_thumb.j

post-20021-0-45679400-1289847041_thumb.j

post-20021-0-03231100-1289847164_thumb.j

post-20021-0-23027800-1289847175_thumb.j

post-20021-0-31424800-1289847188_thumb.j

Link către comentariu

Frumos GTI-ul . Nu e cumparat de pe forum ? Avea cineva un GTI 25 de vanzare si l-a vandut de vreo o luna .

Link către comentariu

exact aceea este

vine de la Craiova de la Electronic

Sa o stapanesti cu placere, e o masina faina

Link către comentariu

Imi pare bine ca te-ai hotarat sa o prezinti.

Am revazut-o duminica la Pitesti... :wub:

sper ca n-o macelaresti cu tot felul de modificari/tuningareli inutile...

mare grija sa ai de masina asta.

salutari !

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie.Ma bucur ca a luat-o un forumist si nu "groza" sa auzi manele la maxim dintr-un Golf GTI.

Sincer daca era in 4 usi ma bagam, ca de de familie.Multi Kilometri fara incidente si sa ne tii la curent cu schimbarile.

Link către comentariu

multumesc tuturor pt aprecieri.

in legatura cu modificari...masina nu se va schimba deloc,dupa cum am zis...un BOV FORGE si poate un intercooler dar inca nu sunt hotarat deoarece nu vreau sa renunt la capacul de pe motor.

ceea ce sigur o sa ii pun este computer de bord deoarece nu am iar acum caut pe la arad/timisoara ceasuri cromate.

Link către comentariu

o intrebare am si eu..poate stie cineva raspunsul...din cate am auzit,s-au fabricat decat 3000 bucati de astfel de masini?1000 din fiecare culoare...gri,rosi,negre..?

iar daca este asa...unde se poate vedea ce numar de fabricatie are?ca odata ce este 25'th si s-au fabricat intre anii 2001-2002...trebuie sa fie un numar de masini fabricate...

Link către comentariu

Jantele originale unde au disparut? Din cate vad are pe ea jante de 17 nu cele de 18 made by BBS. Sa o stapanesti sanatos! Incearca sa o aduci la starea originala, fara modificari fiindca e o masina speciala. Chair tu ai zis ca s-a facut doar in 3000 de bucati.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

din cate stiu eu si astea sunt jante originale OEM,nu numai cele de 18" BBS RC.depinde de echiparea masinii din fabrica...cum am zis...a mea nu are computer de bord....probabil a fost echiparea standard

Link către comentariu

Originale sunt pe modelele GT Sport, pe 25 Jahre Edition ma indoiesc... Din cate stiu eu BBS-urile de 18 vin standart pe 25 Jubi.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

felicitari pentru achizitie..am suspinat si eu dupa masina de cateva ori cand am vazut-o la vanzare pe forum :)

Link către comentariu
unde se poate vedea ce numar de fabricatie are?

Daca mi-aduc bine aminte ar trebui sa fie o placuta pe partea laterala a torpedoului (cand deschizi usa pasagerului)... dar nu sunt sigur...

Link către comentariu

BOVul la 1.8T nu e indicat. cauta pe forum in aria de tuning ca este un topic special.

si poti pune Front Mounted Intercooler fara sa renunti la capacul de motor.

sa o stapanetsi sanatos.

Link către comentariu

Doamne cat am urmarit masina asta in speranta ca voi face rost de bani... :) nu iti pot ura decat mult succes cu ea si sa o conduci sanatos,ma bucur mult ca a ajuns pe forum chiar daca sunt putin gelos :)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa iti aduca numai bucurii. Fiind model aniversar ai putea sa o tii stock. Fara fmic, bov (nerecomandat pt turbourile VAG in general, cum spunea si bogdan_wrc) si poate chiar si fara soft sa fie fix cum a vrut VW sa aniverseze 25 de ani de GTI.

Link către comentariu

multumesc tuturor pt aprecieri si gandurile bune.

o sa ma documentez in legatura cu schimbarea BOV-ului dar tin sa spun ca sunt fascinat de felul in care se aude :D

alte modificari nu o sa ii aduc...chiar vreau sa o pastrez mult timp de acum in colo si in stare originala...multi se chinuie sa gaseasca elemente de aniversar iar eu sa le dau jos ar fi o tampenie.

Link către comentariu

o intrebare am si eu..poate stie cineva raspunsul...din cate am auzit,s-au fabricat decat 3000 bucati de astfel de masini?1000 din fiecare culoare...gri,rosi,negre..?

iar daca este asa...unde se poate vedea ce numar de fabricatie are?ca odata ce este 25'th si s-au fabricat intre anii 2001-2002...trebuie sa fie un numar de masini fabricate...

Din VIN-ul masinii poti afla o gramada de informatii, cum ar fi tara de origine (Germania, Mexic :D), fabrica, tipul vehiculului, modelul etc. Numarul de ordine il indica ultimele sase cifre din VIN (de la 12 la 17), pe romaneste seria sasiu.

Imi spui te rog cum se numesc jantele? Imi plac foarte mult.

Link către comentariu

multumesc frumos pt informatii.din pacate nu am idee cum se numesc jantele dar cand o sa le dau jos pt a le pune pe cele de iarna o sa ma uit atent si o sa iti spun.

Link către comentariu

Si eu m-am uitat mult timp dupa masina aceasta cand era la vanzare. Din pacate, din lipsa de fonduri n-am putut sa o achizitionez. :( Sa ai mare grija de ea, pentru ca este deosebita. :icon_thumright:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!