Jump to content

Vw Scirocco mk2

vladx

Postare recomandată

Salutare la toata lumea. Vreau sa va prezint masina mea, un vw scirocco 2 din '85. Sa incepem cu inceputul. Totul a inceput prin mai 2008 cand am cumparat un golf 2 gti 1.8 16v de pe care am luat motorul. Dupa reconditionarea acestuia am gasit un scirocco la un pret de nerefuzat si asa a ajuns in posesia mea. Trebuie mentionat ca masina avea montat artizanal un motor 1.6 Diesel. Masina este cu numere de Botosani deoarece este trecuta pe o asociatie de acolo dar eu sunt din Iasi si masina circula tot aici. Asadar mi-am mutat atentia catre scirocco care avea nevoie de o reconditionare totala. Ma pot lauda ca nu exista piulita pe masina pe care sa n-o fi desfacut. S-a reconditioant totul de la tabla, interior, alimentare, instalatie electrica... tot tot. Motorul intial a fost kr-ul de 139 de cai stock singura modificare fiind evacuarea directa. S-a circulat o vreme asa iar la un moment dat datorita unor probleme care ar fi fost prea costisitoare de rezolvat s-a trecut la un 2.0 16v, 136 cp, cod 6a de pe un audi, tot cu injectie mecanica. A fost reconditioant si motorul "nou".. la care s-au adaugat cateva jucarele: axe came 276/276, fulie reglabila, arcuri supape heavy duty, volant usurata, admisie de 50mm si cam atat. Mai departe las pozele sa vorbeasca.

Link către comentariu

o imagine cu fisa dyno. am plecat de la 136cp si am ajuns la aproape 180cp.

post-79878-0-83034600-1289900667_thumb.j

Modificat de vladx
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!