Jump to content

Bora Mea

AR89DDE

Postare recomandată

Salutare colegi forumisti! M-am gandit sa imi prezint si eu masina mea proaspat achizitionata si inmatriculata in Ro.

Deci sa incep cu inceputul:

vw bora, motor 1.9 tdi, 131 cai, anul fabricatiei 2002, model highline, volan piele, tempomat, computer de bord, esp, geamuri cu folie tip "ionizare" din fabrica, climatronic, am un dvd player (asa am cumparat masina) are dvd, navigatie, touchscreen, bluetoth, toate cele in el, cutiein 6+1, scaunele din fata au reglaj lombar si ai reglaj pe inaltime, cotiera originala, 4 geamuri electrice, carlig demontabil, proiectoare de ceata in far, garda la sol a fost midificata de proprietarul din germania ia pus suspensie sport pe gaz e destu lde rigida si joasa dar cu putina atentie este ok. Cam astea au fost de spus despre masina mea, deocamdata sunt multumit de ea o sa revin zilele ce urmeaza cu poze.

Singura nelamurire in leg cu computerul de bord la ea este ca mi se pare ca ori nu merge ok desi a fost pusa pe tester la reprezentanta si mi-a spus ca totu e ok mi se pare ca arata un consum destul de mare la dar tinand cont ca e variant poate e normal, va dau un exemplu in a 6-a la 120 la ora am un consum de 5.8-6.0 pe tempomat si pe autostrada can am aduso am fost putin incarcat dar sub 5.8 nu a scazut consumu la 120-140 poate exagerez cand zic ca am consum mare dar pana acum am avut numi masini pe benzina si poate na sunt derutat dar fac comparatie cu masina lu unchiul meu are un passat cu acelasi motor ca si al meu si el are consum si de 4,5 de ex. in fine nu trebuie sa bag si eu toate in seama :).

Apropo niste imbunatatiri ce i-am adus masinii a fost un kit xenon h4 bixenon mai bine zis, este o schimbare destul de mare la vizibilitate desi am faruri stock nu sunt cu lupa dar oricum se observa ca sunt chinezarii nu delimiteaza bine lumina o cma imprastie dar in tot raul este si un bine decat cu halogene. I-am pus masini o linie audio... difuzoarele in usi au fost schimbate de neamtz sunt niste alpine si ca inalte am niste helixuri sunetul este destul de bun am adaugat eu o statie auto gorund zero, si un tub de bass jbl gtd 1200 parca se aude destul de ok dar sunt in tratative sa schimb cd playeru sa imi pun un alpine 9812 rb, desi ca si design e mai fain dvd-playerul ce il am acum dar la sunet nu se compara.

Link către comentariu

Din descriere suna foarte bine, dar asteptam si poza. Referitor la consum si la mine la Toledo mi se pare ca are un consum ridicat, cam 7-8 mixt, iar in afara localitatii chiar si la un stil de mers babeste tot nu coboara sub 5,6 , dar la puterea asta sincer nici nu ma mai uit la consum si ma bucur de masina cat de mult pot, zambesc ori de cate ori fac o depasire(nu se poate sa ai si putere/cai si consum f mic, daca vrei consum ia-ti ALH de 90 cai)

Asteptam poza

Link către comentariu

Asteptam poze :) Si te asteptam pe la intalniri .

Haide la o scanare daca doresti si vedem daca ":ascunde" ceva masinutza :) Succes in continuare!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Eu am o bora din 2002, 1,9 TDI, Motor ATD, 101 cai si mai putin de 5,9 nu am avut consum niciodata.

Modificat de tristanro
Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru cei cu Bora/Golf IV

Ce model de scaune aveti?

Cum se comporta la drum lung.

Va intreb deoarece pe mine cele de la Octavia ma omoara si tot caut variante sa le inlocuiesc.

Modificat de zafycom
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. Vorbind despre consum ... mi se pare destul de ok avand in vedere faptul ca este un variant insa mi se pare un pic peste limita deoarece ai cutie in 6+1.

Stie Auras ce spune ... :) Eu am ALH de 90 cp (avea) acum are 110 - dar la consum nu se simte diferenta. In oras (Bucuresti) scot o medie de 6,5 - 7 % .. in afara daca sunt baiat cuminte si nu trec de 140 km/h BC-ul imi arata un 4.4 - 5.1 ca si consum iar la un 190 km/h un 7.3 si pot sa spun ca ma simt multumit. Cred ca este loc si de mai bine ptr oras.

Inca o data sa o stapanesti sanatos si te asteptam cu poze.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!