Jump to content

my rabbit - mk3 GTD

Razvan RIO

Postare recomandată

multumesc mult stefan .... si asta mica rosie a ta e impecabila.

In special motorul ala .... arata ca nou !!!

Link către comentariu

Mica ,ma?..ca e de 2 ori cat a ta :)))).Schimbarea care ai facut-o farurilor este super !!Bravo !

Link către comentariu

am zis si eu asa... ca un alint :))

si asa ma oftic ... desi a mea e mai mica.... a lui Stefan e si mai joasa si mai impecabila.... cand ma gandesc la motorul ala cu sticleste.... :blink:

Link către comentariu

frumusel golfuletul...se vede ca ai grija de el..dupa ce o sa faci negru interiorul farurilor o sa arate super!

multa bafta in continuare si cat mai multi km fara incidente neplacute!

Link către comentariu

ms ms valy .. eu nici nu mai are rost sa zic ceva despre golful tau .. ti-am zis si pe mess ca e superb

bafta si tie cu motorul nou si modificarile viitoare :)

ms de urari si asa sa fie .. cati mai multi km fara incidente neplacute sa avem toti !!!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

daca tot am venit acasa in vacanta... am mai lucrat un pic pe la masina

Inainte vedeam prost ca nu erau bine reglate farurile.... dar mi`am reglat saptamana asta si se vad ok. Mi-a fost putin frica dupa ce am scos tot mecanismul ....credeam ca o sa`mi dereglez si bataia farurilor ( am reglaj manual , nu electric ) ... dar a fost ok dupa montaj si am mers acum prin oras cu ele si se vad foarte bine.

pana acum 3 zile aveam niste chinezarii ordinare de becuri (vedeam ok dar parca... nu chiar cat imi doream eu de bine) .. si unu din ele mi s-a ars.

Drept urmare am pus acum

2 Phillips VisioPlus (+30%) pe scurta - H7

2 Osram ExtraVision (+50) pe lunga - H1

Se vede diferenta extraordinar de mult si lumina mult mai "curata".... bate si mai departe si mai bine.

Am schimbat mecanismul si plasticul de la duza stergatorului spate ( era rupt).

JOEY MOD

anulat si scos angel-eyes

vopsit interiorul farurilor negru mat

curatat lupele

http://img413.imageshack.us/g/p1100388.jpg/

urmeaza si la primavara... un kit xenon

Link către comentariu

Asa Razvane ,jos cu angel-ul,foarte buna treaba cu farurile.Felicitarile mele,arata mult mai bineicon_thumright.gif !

Link către comentariu

Felicitari dar nu inteleg un lucru :D De ce nu ai vopsit si bucatica de crom dintre cele 2 semnalizari. Cred ca arata mai bine. Spor in continuare

Link către comentariu

stiu ... si eu mi-am dat seama dupa.... dupa ce lipisem farul la loc :))

next time o sa fac si bucatica aia

oricum vreau in curand sa fac rocada... si sa mut pozitia jos in bara in locul semnalizarilor ( si sa reduc din intensitate ) si semnalizarea sa o pun sus intre faza scurta/ lunga

USA Style :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!