Jump to content

Jetta 07 - Reborned

DANUTTZ08

Postare recomandată

Asta e mica mea bijuterie. Luata de noua... a tecut prin mai multe... :lol: Am decis vara asta ca e mai bine sa schimb culoarea masinii (era neagra - Black Pearl) decat sa renunt la o asa "bunaciune" si sa imi caut alta masina (simteam ca e nevoie de ceva nou). Am facut 50 de mii de km impreuna, si sunt incantat ca in prima zi de ea. :)

2.0 TDI gama Sportline din 2007

140 CP

50000 km in 11.2010

jante VW pe 16

i-am mai pus xenon pe faza scurta si proiectoare, leduri pt pozitii, pleoape

zilele astea trebuie sa-i montez eleronul pe portbagaj

Cea mai tare chestie la ea (pe langa faptul ca este un VW) o reprezinta culoarea (a fost neagra... acum a mai ramas plafonul negru portbagajul si capota de la motor vopsita in forma de v, in rest este un albastru de HONDA perlat. in zonele unde se imbina cele doua culori sunt trase 2 linii subtiri -tot vopsea). In pozele de mai jos nu se observa acest detaliu care defapt este cel mai important. O sa fac o poza in curand si va voi arata despre ce este vorba.

post-31839-0-82037000-1289436545_thumb.j post-31839-0-64320000-1289436552_thumb.j post-31839-0-50122100-1289436635_thumb.j

Modificat de DANUTTZ08
Link către comentariu

Daca ma intrebi pe mine.. ii statea mai bine neagra sau albastru clean, fara dungulitze si minuni :D Succes in continuare cu masinutza

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Interesanta combinatie insa, la fel ca RedFighter, as fi ales albastrul, sau cel mult plafonul negru care stiu ca este destul de delicat de vopsit.

Poate-i iei si niste lupe pt farurile alea cu xenon

Apropo, daca voiai sa scrii "renascuta", termenul corect este "reborn"

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Vopsestei senzorii de parcare.

Culoarea nu pare de honda....e Shadow-Blue (LD5Q) de VW (vezi masina mea). E acelasi albastru perlat.

Pune-i o folie si pe fata .. un 35%.

Ce nu imi place e Xenonul pe faruri cu oglinda :D

Link către comentariu

Spalatoarele de faruri vin in pachetul (veneau) WR2 , fara xenon.

Si eu cred ca nu-i sta deloc bine ,mai ales capota portbagajului, zici ca nu e de acolo.

Daca vrei totusi o tusa de negru, pastreaza plafonul.

Multi km fara griji!

Link către comentariu

Frumoasa culoarea dar parca negrul de pe porbagaj nu prea merge.

Nu stiu cum da pe fata pentru ca din poza nu se prea observa.

Dupa parerea mea, mergea doar plafonul lasat cu negru.

Ceva poze cu interiorul?

Multi Km fara incidente.

Link către comentariu

Daca ma intrebi pe mine.. ii statea mai bine neagra sau albastru clean, fara dungulitze si minuni :D Succes in continuare cu masinutza

Iti respect parerea. Sincer... mi-a placut intotdeauna negrul cu care a venit. Dar am avut ocazia s-o vopsesc integral aproape gratis... si m-am gandit ca nu ar strica o schimbare. Eu cel putin sunt foarte multumit de rezultat.

Interesanta combinatie insa, la fel ca RedFighter, as fi ales albastrul, sau cel mult plafonul negru care stiu ca este destul de delicat de vopsit.

Poate-i iei si niste lupe pt farurile alea cu xenon

Apropo, daca voiai sa scrii "renascuta", termenul corect este "reborn"

Multumesc pentru aprecieri. Succes

Spalatoarele de faruri vin in pachetul (veneau) WR2 , fara xenon.

Si eu cred ca nu-i sta deloc bine ,mai ales capota portbagajului, zici ca nu e de acolo.

Daca vrei totusi o tusa de negru, pastreaza plafonul.

Multi km fara griji!

Ai dreptate... nici eu nu sunt prea incantat de portbagaj. L-as fi lasat albastru... dar era aiurea... capota predominant neagra... plafonul negru... luneta cu folie neagra.... sper sa dea mai bine dupa ce o sa montez eleronul. O sa mai ma gandesc la niste solutii. Respect

eu votez pentru negru total! ai spalatoare pentru faruri?

Salut. Am spalatoare pentru faruri. Nu stiu de ce nu mai se deschid acum dupa vopsire... Probabil trebuie putin fortate. Cum am mai zis... si eu eram nebun dupa negru- vopseaua originala. Dar m-am gandit ca daca tot o s-o vopsesc toata... sa fac o mica schimbare.

Eu as renunta la cromul din bara,as continua cu negru

Nu zici rau. Eu m-am gandit ca daca tot am jantele argintii, ornamente cromate pe usa si pe bara din fata... nu are rost sa bag niste bani seriosi sa schimb asta. Fata masinii (capota, bara) imi place mult cum au iesit. In cazul portbagajului... se putea mai bine... dar, de... mai e timp de o schimbare :D

Link către comentariu

ti-am vazut masina azi pe trotuar in fata mic.ro 115. am apucat s-o vad doar din spate si nu pot spune decat ca arata bine :icon_thumright:

multi km de acum inainte :Driver:

Link către comentariu

ti-am vazut masina azi pe trotuar in fata mic.ro 115. am apucat s-o vad doar din spate si nu pot spune decat ca arata bine :icon_thumright:

multi km de acum inainte :Driver:

Salut. Multumesc pentru urare :D Aici o parchez de obicei. Sa inteleg ca si tu stai prin zona?

Link către comentariu

Salut. Multumesc pentru urare :D Aici o parchez de obicei. Sa inteleg ca si tu stai prin zona?

Aproximativ...ma oprisem la magazin acolo si mi-a sarit in ochi :icon_cool:

Iti trebuie un sticker :blah:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!