Jump to content

aprindere simultana plafoniere spate

Apashi
 Share

Postare recomandată

stiti cumva, se poate face ceva ca atunci cand deschizi usile sa se aprinda si luminile din spate? (cele doua de la manare)

este vorba de o Skoda Octavia 1

multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu se poate face nimic decat sa tragi fire din plafoniera fata in cele din spate,exista un DIY pe vortex,poti sa il cauti

Link către comentariu

am cautat pe vortex si nu am gasit! :(

te rog, poti sa ma ajuti cu un link catre acest DIY ?

multumesc!

Modificat de Apashi
Link către comentariu

am tot cautat unde mi-ai indicat si nu am gasit!

cand ai timp, cauta link-ul!

multumesc frumos!

Link către comentariu

Vreau sa fac si eu treaba asta. daca tragi fire in spate din fata cand o sa aprinzi spatele o sa se aprinda si fata si invers, si cand le aprinzi pe mandaoua pe on o sa fie scurtcircuit daca nu ma insel:D

Modificat de allyn87
Link către comentariu

Vreau sa fac si eu treaba asta. daca tragi fire in spate din fata cand o sa aprinzi spatele o sa se aprinda si fata si invers, si cand le aprinzi pe mandaoua pe on o sa fie scurtcircuit daca nu ma insel:D

Ca sa nu se aprinda lampile din fata atunci cand se aprind cele din spate se poate pune o dioda pe fiecare fir tras din fata la lampile din spate astfel incat numai cele din spate sa se aprinda cu cele din fata nu si invers.

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Stie cineva pe unde vin firele trase? Vin trase pe langa manerele de sustinere sau de la becul din spate se duce prin stalpul usii pe care ste prinsa si centura si apoi in bord. Ca eventual sa nu desfac toate chederele si stiind pe unde vin firele doar le cuplez mai frumos! De preferat in bord.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Sistemul nu se poate face, adica sa se aprinda lumina la cele din spate cand se deschide o usa, deoarece in lampa intra 2 fire, nu 3 fire!

Se poate face doar daca se renunta la functia de lumini de citit si atunci aceasta se pune in paralal cu cele din fata. Altfel trebuie facute modificari in lampa pt a "cauta" un loc pt a lipi un fir si a scoate un pin care vine direct legat la plusul becului, adica sa nu treaca prin intrerupatorul cu apasare. De asta o sa imi fac timp si o sa mesteresc, ca de multe ori seara bajbai pe bancheta.

Link către comentariu

• 2 years later...

eu as vrea sa-mi pun unele de Passat / Golf / Borra

modelul din link

credti ca incap ?

nu vreau sa le pun "intre" manere ca la Skoda ci intre maner si stalp ca la  Passat ?

ceva de genul

Link către comentariu

• 6 months later...

pana la urma le-am pus intre manere ......

n-am vrut sa risc!

Link către comentariu

IMG 20131007 113840

IMG 20131007 113827

asta a iesit

Modificat de doruuuu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!