Jump to content

Mancatorul de Benzina

4Eddie

Postare recomandată

Salutare...

Vreau sa intru si eu in comunitatea vwforum cu noua mea achizitie.. :D

Volkswagen Golf 4 Comfortline

An fabricatie 2003

Motor 1.6 16v BCB 105CP

Km 138000 care dupa parerea mea nu cred ca sunt reali

Culoare: Gri

Dotari: Abs,climatronic, airbag, geamuri si oglinzi electrice, oglinda retrovizoare heliomata ,etc

Masina am cumparato de pe forum vw .. cu multiple probleme ..

Am schimbat de curand :

- Kit de Distributie Contitech

- Pompa de apa Hepu

- Senzor de temperatura

- Filtrele Mann

- Uleiurile

- Bateria BOSCH

- Rulmenti pe fata FAG

si mai am de schimbat si alte chestii care sunt pe duca ..

Piesele le-am cumparat de la "VOLSKPARTS"

Si au fost montate la "LA SERVICE"

Pana acum sunt multumit de cum merge ... ma deranjeaza consumul foarte mare .. :(

POZE :

2pzb1jl.jpg

2e5iq0z.jpg

4pus1x.jpg

asta e tot pana acum.. restu pe parcurs ..

daca aveti intrebari sau sfaturi chiar va rog sa postati..

Multumesc :Driver:

Modificat de 4Eddie
Link către comentariu

Foarte buna masina... sa o stapanesti sanatos! si bine.

Masina e fabricata in 2003 deci ar fi sanse aproape totale sa fie adevarat numarul kilometrilor daca a fost pe mainile cuiva care nu a avut timp sa se plimbe cu ea.

Bafta multa!

Link către comentariu

Mai mult de 9L pe oras nu are cum sa iti manance iar in afara are un consum superb.Eu pe oras am scos consumu de 7,8L (mers normal).Daca nu ma insel masina a fost a colegului neutrino

Link către comentariu

da masina a fost a lui neutrino

deci in oras imi arata 10-12 l/km acum dupa ce i-am facut revizia si 7.8 - 8 in afara... iar inainte de revizie imi arata 14 in oras ..

inca nu am scanato cu vagcom..

Link către comentariu

Salut

Parerea mea ca din cauza jantelor prea mari ai consumul marit ! Eu am trecut de curand de la 16" cu 205/55R16" la jantele de iarna de 15" cu 195/65R15 si mi-a scazut consumul cu aproape 1L si asta la 1.9 / 90 CP.

La tine, din cate vad, cu 17", pe motorasul tau...cam mari totusi jantele. Sa nu intelegi ca am ceva cu jantele mari dimpotriva, imi plac, aspect si stabilitate net superioare, incerc doar sa-ti dau o explicatie fata de consum crescut!

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

4Eddie Ce zici tu e consum de 1.8T nu de 1.6. Cum zice si colgul DomaniG, mai mult de 9, hai 10 nu are cum sa iti ia in oras.

Sa i-l stapanesti sanatos! Cauta si vezi paote are ceva de zici ca iti consuma atat. Depinde oricum mult si de ce talpa ii dai. :icon_thumright:

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Nu e chiar asa. Este totusi o mica diferenta. Spritmonitor zice 7.8 % pe 164 de masini la 1.6 105, iar la 1.8T zice 9.06 % pe 23 de masini. Orientativ oricum... si deviem de la subiect.

Imi plac cusaturile rosii de pe volan. Arata ca si cele de pe Golf V Goal. Sunt originale? Intreb ca nu am mai vazut rosii pe Golf IV?

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

cusaturile de pe volan nu sunt originale...

vreau sa imi schimb jantele sa trec la unele de 16.. pt ca din cauza jantelor asa mari ..au inceput sa huruie rulmenti...

Link către comentariu

Stai linistit ca nu de la jante huruie rulmentii. Huruie ca is vai de capu lor de la drumurile bune din Romania. Eu am de 2 ani masina cu jante de 17 vara si de 15 iarna si nu huruie nimic.

Link către comentariu

mie asa mi-au spus de la service ca de la roti mari huruie.. :blink:

dar ,daca ai o janta stramba sau cauciuc deformat ..de la asta poate sa huruie?

chestia e ca, am o janta pe fata care cred ca a luat o bordura ..se pot indrepta jantele din aliaj?

Link către comentariu

La ce tehnologie au acum ''service-urile de roti'' iti pot face minuni.

Jante pe 17'' am avut si eu pe golf,fosta masina(1.9tdi AGR) ,insa consumul nu imi crescuse cu 1l cum spunea un coleg.

Consumul marit il poti avea si daca presiunea din pneuri nu este egala.

Sa conduci golfuletul cat mai multi km si fara incidente

Link către comentariu

Offtopic-si stai in floreasca,pe strada cu mihaita terzeanovici,parchezi la coltul strazii,usa de la sofer parca nu se inchide bine,poate iti place si baschetul si te pomenesti ca ne si cunoastem de mici!ce zici de asta?

Si daca inainte ai avut un mk3 gti rosu,esti Bobi,right?

Brgds:-P

Link către comentariu

Offtopic-si stai in floreasca,pe strada cu mihaita terzeanovici,parchezi la coltul strazii,usa de la sofer parca nu se inchide bine,poate iti place si baschetul si te pomenesti ca ne si cunoastem de mici!ce zici de asta?

Si daca inainte ai avut un mk3 gti rosu,esti Bobi,right?

Brgds:-P

ce sa zic de asta :)) stau in floreasca dar nu il counosc pe mihai terzananavici .. usa de la sofer se inchide foarte bine :)) nu am avut alta masina.. deci nu sunt eu bobi :blah_:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!