Jump to content

Ajutor resetare

pinkzone911
 Share

Postare recomandată

ma poate ajuta cineva cu o resetare, va rog frumos?

(benzina mol 95 de la dristor, din spatele blocurilor = martor motor aprins :P )

vin oriunde, fac orice (ma rog, nu chiar orice :banghead: )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai bine te duci la un service sa-ti schimbi si filtru de benzina, e pana in 500.000 de mii lei vechi. Si faci si o diagnoza. Daca masina e in garantie poate ai noroc si iti fac diagnoza (si resetarea) free of charge).

Modificat de X-Ecutor
Link către comentariu

s-a executat, la metrotehnica

"missfire in cylinder 1 - sporadic"

dubios; cred ca am omorat-o cam rau, la drum lung...

nu era de la benzina - am zis aiurea despre MOL... retractez totul!!!

fiind in garantie, nu m-a costat nimic resetarea si diagnoza (am lasat si eu de-o ciorba...)

super amabili si promti baietii de la metrotehnica

Link către comentariu

Deci de aia mi se aprinde mie senzorul cand ies la drum ,ca o frig cam tare. :D .

Modificat de ibizafan
Link către comentariu

• 2 years later...

Dar se poate aprinde martorul de la pompa daca bagi benzina de 99+ sau 100 de la Rep. Moldova!?

Ca am martorul aprins de la pompa de benzina!Am rugat pe cineva sa-mi scoata eroarea cu van-com si a reaparut a doua zi!

Masina merge se tureaza!

Unii zic ca e de la sonda lambda

Ce sa fac?

Va multumesc!

Link către comentariu

Dar se poate aprinde martorul de la pompa daca bagi benzina de 99+ sau 100 de la Rep. Moldova!?

Din cate stiu eu motoarele astea merg cu benzina de 95. Cred ca se poate aprinde de la benzina. Incearca sa alimentezi cu Carrera 95 de la omv, sau premium de la alte benzinarii. Exclus lukoil.

Link către comentariu

Avand in vedere un test cu carburantii de pe piata, cea mai buna benzina cu CO 95 ar fi Efix 95 de la Rompetrol. Imi pare rau, nu gasesc acum topicul, insa voi edita postul cand il voi gasi.

Link către comentariu

CristiN, probabil la testul asta te referi? Aici este tabelul: http://www.clubcivic.ro/forum/showthread.php?t=51 Iar aici sunt datele despre test http://www.hondafan.ro/forum/showthread.ph...841&page=18. Testul a fost facut pe masina unui membru al forumului hondafan la un service din Iasi.

Link către comentariu

Da, la testul ala ma refeream. Eu deocamdata folosesc Mol 95, am incercat si Efix 95 si nu mi s-a parut ca ar fi vreo diferenta.

Link către comentariu

Bravo cui a facut testul ala, si mai ales bravo cui a pus linku` aici. Foarte utila chestia aia. Am un prieten cu un 206 motor 1.4 care alimenteaza de la omv si incepuse sa se auda motorul de parca mergea pe gazolina atunci cand accelera la turatie mica. Azi baga iar benzina tot de la omv si sunetele disparura. Momentan cred.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!