Jump to content

Golf Tour Twins

10ACE

Postare recomandată

Salutare tuturor,

Vreau sa va prezint o pereche :)

Mansinile sunt 2008 si au in jur de 50.000km fiecare.

1,9 TDI 105 motor ideal pe aceasta masina (in conditiile unui uz cotidian si nu cu aspiratii de senzatii tari).

Sper sa va placa galeria!

ACE

post-12938-0-90195200-1289224490_thumb.j

post-12938-0-98587300-1289224505_thumb.j

post-12938-0-49537800-1289224526_thumb.j

post-12938-0-98837200-1289224539_thumb.j

post-12938-0-65387200-1289224550_thumb.j

Link către comentariu

Prea tare Golf-ul mov. Foarte frumoasa culoarea. O culoare care nu o vezi prea des pe strazi :D

Sa te bucuri de ambele Golfuri. Cat mai multi km cu ele !

Link către comentariu

Prea tare Golf-ul mov. Foarte frumoasa culoarea. O culoare care nu o vezi prea des pe strazi :D

Sa te bucuri de ambele Golfuri. Cat mai multi km cu ele !

Merci merci ... se pare ca prietena mea o sa isi ia toate laudele :)

Culoarea este originala de fabrica ... si sincer eu nu am vazut vreuna la fel ... deocamdata :)

Link către comentariu

Eh, oricum si masina ta e frumoasa :D

Mov-ul, din ce stiam, e din paleta de culori Individual :D

E al doilea Golf 5 din tara pe care il vad eu cu culoarea asta.

Link către comentariu

Absolut genial Golful mov, intradevar e culoare din paleta Individual al lui VW, si am zis ca asa imi voi vopsi si eu Golfuletul la anul. Sa le stapaniti sanatosi, fara incidente si numar nelimitat de km. Asteptam o prezentare mai amanuntita cand poti, si mai multe poze! :D

Link către comentariu

Daca citeai tot vedeai ca cel argintiu e a lui 10ace si cel mov al prietenei lui :D

Link către comentariu

Va multumesc tuturor pentru aprecieri ... la cererea voastra am postat mai multe poze ... binenteles cu vedeta mov :)

Le puteti vedea aici http://vwforum.ro/gallery/album/12938/121-golf-silber-violett

Cea argintie am luat-o la 8000 de km chiar in 2007 iar cea mov anul trecut si avea vreo 26000 km. Ambele au fost luate din Germania de la dealer VW. De fapt cam toate masinile de pana acum le-am luat din Germania de la dealeri nemti, si nu am avut surprize.

Am urmarit a iau masini inca in garantie cel putin un an ... desi nu a fost cazul sa le folosesc. De asmenea am preferat de fiecare data cand le-am luat, sa le fac revizia acolo cand le-am cumparat - nu stiu ce parere aveti voi dar eu consider ca materialele folosite acolo sunt de o calitate mai buna decat aici.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!