Jump to content

Buburuza mea

Chelu

Postare recomandată

Salutare tuturor!

De ieri sunt mandrul proprietar al unui VW Polo 9n, productie 2004, motor de 1.2 benzina, 64 cp. Masina are 38000 km, iar ca dotari ar fi: climatronic, scaune incalzite, senzor de ploaie, radio CD cu magazie de 6 CD-uri, oglinzi heliomate si incalzite. Poate mai sunt cateva, dar doar atat imi vine in minte acum. Merge si arata impecabil. Urmeaza o mica sedinta foto si revin si cu poze.

Sa auzim de bine!

Link către comentariu

Iaca si pozele promise. Cu ocazia asta am observat ca s-a ars un bec si cu ajutorul forumului am aflat si cum se schimba :o

p1090725.th.jpgp1090724.th.jpgp1090723.th.jpgp1090722y.th.jpgp1090721.th.jpgp1090720v.th.jpg

Modificat de Chelu
Link către comentariu
  • 5 months later...

Super super dotata!Sunt gelos :blah_:

Si eu sunt multumit de a mea,tot 1,2 dar 70 de caluti.Tot pe-acolo.

Ce mai face masinuta?

Link către comentariu

@Adrian_S: Maine ii fac o bucurie si ii schimb uleiul si filtrele, in rest apa, paie si bataie. Are cam jumatate de an la mine si nu are nici o buba cat de mica.

@Eto: Noroc cu photoshooting-ul :) S-a rezolvat rapid problema.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!