Jump to content

Noua masina... " Juanita "

kalu

Postare recomandată

Cum m-am hotarat brusc sa-mi vand passatul ptr a-mi lua ceva mai ieftin...am ajuns la ceva ... in aceeasi bani: Audi A4 2006 , poreclita "Juanita" :)

Nu este atat de dotata precum passatul, insa nu se compara nici pe departe cu acesta...

1.9 tdi - 116hp , BRB , Gri sobolan

ESP - cu tot ce include

ABS

10 Airbag

Geamuri electrice fata

Dubluclimatronic

Pilot automat

Computer bord

Navi - bineinteles nefunctional RO

Cotiera fata/spate

Scaune sport reglabile pe 6 directii-lombar electric

Audi concert cu subwoofer

Volan reglabil sport in piele perforata cu comenzi

Schimbator in piele "ornat" cu aluminiu

Sinteza vocala - in Franceza :blink:

Bluetouth pentru telefon

Ornamente aluminiu

Geamuri spate si luneta privacy

Jante 17''+ suspensie S-line

Parbriz atermic incalzit

Proiectoare ceata

Cauciucuri noi

Placute fata/spate noi

Distributie schimbata de 4000km

Torpedo care ma enerveaza ca se deschide prea incet.

In tara din luna iulie 2010 de la 112 000km.acum 118000.

a4032.jpg a4008.jpg

a4041.jpg a4047.jpg

a4052.jpg a4068.jpg

a4074.jpg

Juanita se comporta super...sta f bine pe curbe,si are nevoie de

-jante de iarna...

-retusare bara fata - are ceva zgarieturi, nu foarte vizibile,dar e destul sa stiu eu de ele...

-polish bara spate, chiar in ziua de achizitie a primit razant o minge uda trecuta prin nisip...

poate in primavaara ii voi adauga cate ceva...:)

Modificat de kalu
Link către comentariu

Nu observ navigatia :). Sa te bucuri de ea. Nu esti primul care este mai multumit de un Audi decat de un VW :blink:.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Felicitari pentru masina, foarte frumoasa si pot spune ca destul de dotata (in limitele bunului simt;) )

Astept sa o vad cu foile, chiar sunt curios cum o sa ii stea !!

Asteptam o comparatie intre fostul passat si actuala "juanita"

Sa te poarte mii de km fara probleme si poate o tii mai mult timp :)

Link către comentariu

Foarte aratoasa si indeajuns de dotata,poate doar niste faruri cu lupa si xenon Oem daca mai avea si scaune incalzite, dar se poate si fara .

Ca si comparatie intre vw si audi din ce am mers cu ambele, Audi are materiale mult mai bune, finisaje, antifonare cu mult peste vw(pacat totusi de dotarile care le aveai la Passat :D ).

Recomand pentru inceput folie pe geamuri si incet incet la primavara poate o mai aranjezi un pic.

Cu toate ca e criza si toti se vaita de bani, vad ca pe vwforum in ultimele zile au aparut o multime de achizitii asa sa zicem mai premium, La unii chiar nu e criza oare :pale:

Sa stapanesti masina fara incidente si poate pe asta o tii mai mult(visez la modelul asta de A4 :wub: , dar nu cred sa apuc in viitorul apropiat sa imi iau asa ceva cu venitul meu de bugetar

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Arata foarte bine masina si ai facut o alegere buna cu motorul 1.9TDI.

Spor la modificari pentru ca sigur nu va ramane stock!

Link către comentariu

hehe si eu care credeam ca te`ai linistit cu masinile...da ti`ai gasit...vreau si eu audi de ala:((

Link către comentariu

intradevar navi e pe display-ul comp de bord.Circoloco ce ai pus tu acolo e audi navigation plus.mi-ar fi placut putin sa am modelul ala...

nu se compara cu passatul ca tinuta de drum, finisaje , antifonare si confort.poate la mai multe care nu imi vin in minte acu.

la passat aveam multe optiuni pe care le-am folosit f rar sau deloc ... la asta imi lipsesc geamurile el spate,incalzirea in scaune si un bi-xenon de fabrica, dar cred ca pot trai si fara ele...:icon_thumright:

merci.

Link către comentariu

Imi place noua ta masinuta! Scaunele sunt exceptioale.

I-ar sta bine cu un spoiler fata de SLine si ceva mai coborata.

Sa o oncudci sanatos!

Link către comentariu

hello juanita!vreau sa spun ca in viziunea mea personala,asta este cel mai frumos model de a4.sa ai grija de el,cum ai avut si de celelalte.masina e superba,culoarea la fel,geamurile pe spate erau doar de palmares,ca de condus de acolo nu cred ca conduci,navi plus ar fi fost cireasa de pe tort,scaunele incalzite...a venit iarna,erau bune,iar daca gasesti faruri oem cu lupe sau cumperi lupe cum am mai vazut pe aici,poti sa zici ca e cam aceeasi treaba,dar cu mai multe plusuri.ca si toti cei in tema stiu ca e o diferenta intre audi si vw,asa ca ai tras lozul castigator.sa ai parte de ea si sa te poarte sanatos. :blink: :blah_:

brgds

Link către comentariu

Chiar ma gandeam cand o sa prezinti noua bijuteria

Felicitari pt alegerea modelului B7, cel mai reusit dupa parearea mea :))

Iti doresc multi km fara prea mari incidente (ca deh, nu se poate chiar deloc... dupa cum ai patit cu bara spate si mingea :mellow:) si sa ai cat mai multe satisfactii.

Cat despre lipsa dotarile, nu te plange pt ca pe internet exista multe link-uri cu diverse DIY de retrofituri OEM :D

Apropo de farurile cu lupa, bi-xenon.

Este un gagiu la mine in oras, care are un parc de dezmembrari si are 2 faruri cu bixenon, ne-echipat, dar... cu farurile au urechi rupte :huh:

Zilele urmatoare trec pe la el (cu alta treaba) si daca e, iti fac un set de poze.

Daca mai are urechile, poate gasesti vreun mod sa le relipesti.

:Driver: safe

P.S.: Parca zicea ceva de un 350 RON/far negociabil ca pret... nu mai sunt sigur, revin cu info.

Modificat de Riddler
Link către comentariu

merci.

bara de s line mi-ar placea...ceva mai coborata nu cred...deja are suspensia de s-line, si e coborata destul fata de una confort si destul de dura ptr drumurile noastre.

faruri cu lupe as vrea si eu...si nu as vrea tiganeala, ceva pem sau cat mai oem ar fi super...

riddler astept un mail de la tine cu farurile alea de care zici...merci. :D

Modificat de kalu
Link către comentariu

frumoasa foc masina. cat despre dotari, e important ca le are pe alea care le folosesti zi de zi si care iti sunt chiar necesare

Link către comentariu

mc domnilor.ionut a fost destul...in banii de pe passat:D

noi trebuie sa ne vedem...ca ii lipseste un california.;)

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea.

In masina asta te simti cel mai bine la drum lung. Nici nu stii cand ai facut 3-400 km. Te odihneste :lol:

Link către comentariu

sa stii ca te simti bine la drum lung.:) prin oras cam "topaie" datorita suspensiei sport insa e superba in afara pe curbe... :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!