Jump to content

Golf 5 GTI USA

Radu Marcel

Postare recomandată

Rezolvam tot taica, rezolvam.

P.S. - sa punem pe seara, pozele cu ea desfacuta......

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

cum ai montat clima pe masina luind in vedere ca ea a venit doar cu aer conditionat?

:) .......climatic G5 initial, in prezent climatic G6

Link către comentariu

Foarte interesant !

Ceasurile de ce le-ai mai schimbat ? pareau mai interesante alea de state :)

Link către comentariu

Se bucura de efectul... transformare din US in EU :D.

Felicitari pt ce ai facut pana acum :icon_thumleft:

Link către comentariu

Foarte interesant !

Ceasurile de ce le-ai mai schimbat ? pareau mai interesante alea de state :)

Imi plac mai mult cele de europa....:))

multumesc Circoloco

Link către comentariu

o masina care maine de ar fi de vanzare,as lua-o fara regrete.

brgds

Link către comentariu

o masina care maine de ar fi de vanzare,as lua-o fara regrete.

brgds

vali multumesc! acelasi sentiment il am si eu fata de masina ta ...

sper ca dupa ce o fac asa cum vreau pana in primavara...sa nu o scot la vanzare...sper din tot sufletul avand in vedere cat timp investesc in ea... si nu ma refer la bani.

tu erai pe fundeni acum cateva zile, nu?

Link către comentariu

Oglinzi albe sau cromate? Parca nu imi place nici cum... Mai bine negre cu semnalizatoare smoked.

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Oglinzi albe sau cromate? Parca nu imi place nici cum... Mai bine negre cu semnalizatoare smoked.

sunt argintii mate...a fost un experiment :) . nici mie nu imi plac dar pana in primavara cand intra la vopsitor pt mici detalii le las asa ...

am vrut sa vad dc observa careva :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Ar fi o idee cu oglinzile cromate, dar in genul Audi RS4, S3, cromul acela satinat sau cum se spune :icon_redface:

Link către comentariu

Ar fi o idee cu oglinzile cromate, dar in genul Audi RS4, S3, cromul acela satinat sau cum se spune :icon_redface:

asa sunt si astea...dar nu este in spiritul GTI ( ies prea mult in evidenta) vb ta ...dc ar fi audi, ar fi mers

Link către comentariu

Să faci și tu niște poze cu ceasurile before/after :)

Felicitări pentru mașină! Greu cu virusul ăsta :)

Link către comentariu

Să faci și tu niște poze cu ceasurile before/after :)

Felicitări pentru mașină! Greu cu virusul ăsta :)

din pacate nu cred ca o sa fie functional bordul cu folia de europa (vitezometrul)...am achizitionat un bord de gti din 2005 pt a schimba numai vitezometrul, dar se pare ca nu pot face lucrul asta pt ca masina mea este 2008 si nu se poate citii pinul sau softul de bord...pt a putea modifica miscarea acului din mile in km...............................:( deci dc nu imi vine o idee sclipitoare revin la bordul de US

multumesc frumos pt aprecieri

greu dar este si frumos...deaceea suntem aici cu totii..pt ca avem si satisfactii :)

Link către comentariu

Citirea PIN-ului nu ajuta la nimic....ca tu nu vrei si nu ai cum sa pui bordul ala....ca are minidot - la asta am citit PIN-ul. Noua ne trebuie dump-ul clusterului tau, maxidot-ului (ca sa-l modific)....care, deocamdata sa scoate cu o scula originala care costa doar 6000 de euro.

Totusi, nu te grabii asa repede, sa "scapi" de bordul nou....un pic de rabdare - cautam solutii.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Citirea PIN-ului nu ajuta la nimic....ca tu nu vrei si nu ai cum sa pui bordul ala....ca are minidot - la asta am citit PIN-ul. Noua ne trebuie dump-ul clusterului tau, maxidot-ului (ca sa-l modific)....care, deocamdata sa scoate cu o scula originala care costa doar 6000 de euro.

Totusi, nu te grabii asa repede, sa "scapi" de bordul nou....un pic de rabdare - cautam solutii.

multumesc Florin pt detaliile tehnice

Link către comentariu

Dar nu merg montate doar placutele europene pe bordul us?iti va arata in km,teoretic ar trebui sa fie acelasi lucru,tot 300km/h are si in us,nu?(bineinteles,adaptat in mile...)

Link către comentariu

Nu merge. Nu se potriveste fizic pozitia acului de exemplu la 100kmh pe ceasul european si 100kmh pe ceasul de Sua.

Link către comentariu

Dar nu merg montate doar placutele europene pe bordul us?iti va arata in km,teoretic ar trebui sa fie acelasi lucru,tot 300km/h are si in us,nu?(bineinteles,adaptat in mile...)

asta am si facut...am montat doar placuta de vitezometru, dar nu e ok pt ca 100 de km pe placuta europeana este echivalentul la 100 de mile respectiv 160 km.

US : post-14295-0-01236900-1322565971_thumb.j

Europa : post-14295-0-06273600-1322566004_thumb.j

IC ai?

cristi nu stiu ce e ala "IC" :icon_redface:

Link către comentariu

Intercooler sau instrumet cluster

:)

Puteai lasa asa ceasurile si cand te prindea radaru ziceai...pai stiti...haideti sa vedeti, merg doar cu 90kmh :lol:

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Intercooler..eu intentionez sa imi dai si intercooler ul de S3 si twincoolerul Forge.. imi trebuie ceva mai mare, si daca o sa fii interesat vorbim.. dar mai dupa sarbatori..

Link către comentariu

IC-ul .. e problema ca e fabricat in 2008.... Nu se poate citii dump-ul lui, ca sa ii editam adresele. Daca era pana in 06.2006, era deja rezolvat. La celalalt, de Europa, am rezolvat problema.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!