Jump to content

VW Golf V 2.0TDI BKD

sebip

Postare recomandată

Cu siguranta da si mai bine Bogdan :D mai ales daca e si vopsita in culoarea caroseriei. Oricum arata foarte bine si asa, cum aveam si eu inainte sa pun fusta de editie adica bara GT grile r line si fusta GTI

Link către comentariu

M-am gandit si eu la fusta fata de Ed30....dar am ajuns la concluzia ca 300 euro arata cel mai bine la mine in buzunar. :D

post-21103-14317217340741_thumb.jpg

Link către comentariu

Am incercat sa pun pe masina doar lucruri OEM...noi sau second.

Link către comentariu
  • 1 year later...

De astazi se poate inchide! Multumesc!

Am fost in cautare de masini variant. Am tatonat A4, Passat, Octavia, Superb...in ordinea asta. Pentru ca efectiv A4 mi s-a parut foarte mic (am 1.92 si 90 kg), cu scaunul sofer pus pentru mine, efectiv numai este loc pentru cei de pe bancheta spate (am doua fete...care imi calca pe urme la inaltime :D), iar la Passat este ceva ce nu ma chiar atrage (doar pitici pe creier), m-am oprit la Skoda Superb 2011, 2.0 TDI, 170 CP, DSG, RNS510...adusa din Germania cu 160.000 km.

$_20 (6).JPG

$_20 (5).JPG

$_20 (4).JPG

$_20 (3).JPG

$_20 (2).JPG

$_20 (7).JPG

Link către comentariu
  • Ioana a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!