Jump to content

2010 Passat CC

Calin.

Postare recomandată

Foarte foarte foartee frumos CC`ul si bine dotat. Felicitari! Sa o stapaniti cu placere. :wub:

Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

18

• Kostas

5

• Circoloco

2

• Cristi_KWJ

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata superb si mi se pare cam inedit ca o doamna sa conduca astfel de masina :)

Felicitari mamei, are gusturi foarte bune :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc tuturor!!

@voinea - l-am schimbat deja o data :)) dar vad ca nu vrea sa apara. O sa mai incerc diseara, acum sunt plecat.

Link către comentariu

Am vazut si eu bijuteria azi. La exterior aceiasi limuzina cu linii sportive care m-a cucerit (una din putinele)... la interior insa, multe surprize deosebite. Masina e plina de dotari, iar pielea neagra perforata si scaunele ventilate m-au cucerit. Si mirosul ala de nou... :icon_thumright: In plus sunt niste combinatii de 3 litere sau cifre (gen DCC DSG 170 4x4) care sunt sigur ca vor face condusul o placere.

Sa o stapaniti sanatosi!

Link către comentariu

O masina superba pot spune.nu ai cum sa nu te "indragostesti" de asa ceva!sa o stapaniti cu grija:Dnumai bine!

Link către comentariu

Va multumesc din nou tuturor...cat despre ce spune Acidutzul, CC-ul pe care l-am avut inainte a vazut cateva drumuri cum ar fi Dealul Negru, Rucar-Bran, etc., unde am vazut ce poate face suspensia adaptiva(DCC-ul) in combinatie cu tractiune fata si DSG. Acum, cu 4Motion plus padele(care confera o schimbare mult mai usoara si mai rapida a treptei in viraje/spre iesirea din viraje)sunt tare curios ce poate face si abia astept sa fac din nou aceleasi drumuri cu noua configuratie :D

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Super tare Piano Black-ul de la interior.

Chiar ii da o eleganta aparte.Chiar sunt curios la iarna cum se misca 4motion-ul.

Link către comentariu

superba masina! spun asta facand referire si la dotarile de care dispune. superba!

Link către comentariu

deci sa`nteleg ca mama e cu "banu`", right? :P ... e superba masina dar pt. unii numai spalam ochii ... altii chiar se plimba cu asa ceva :P ... bafta cu ea ...

Link către comentariu

Frumoasa masina...sa o folositi cati mai multi km fara incidente :lol:

Eu in locul tau as face schimb cu mama as lasa-o pe ea cu golful...ti-ar sta mai bine in cc ;) e mai "aspirator" decat golful :)

Link către comentariu

Multumesc, multumesx :lol: despre trecerea intre cele 2 masini, nu mi se pare foarte grea :) nu am uitat niciodata sa schimb viteza la Golf si nici nu am calcat "anbreiajul" la CC.

@davides - nu chiar, masina e luata in regim corporate deci practic mama nu a suportat niciun cost. Va suporta valoarea reziduala la terminarea leasing-ului.

Link către comentariu

Tot incerc de acum cateva zile de cand ai prezentat-o sa gasesc niste vorbe care sa ilustreze exact admiratia mea pt masina asta..nu le-am gasit deci iti voi spune ca e superba si sper sa o stapaniti sanatosi!

Link către comentariu

Multumit mult B_U_T. Trebuie sa iti spun ca si eu, prima oara cand am vazut fostul CC al mamei(care era alb, adica mai frumos din punctul meu de vedere), am ramas cateva minute mut. E o masina destul de impunatoare :) Merci inca o data!

Link către comentariu

super configuratie... asa am vrut si eu dar pe vremea mea nu mergea dsg + 4 motion... asa ca te invidiez...

cat a costat cu totul? fara tva normal...

Link către comentariu

34.000 fara tva. L-am intrebat, mi-a spus si va impartasesc si voua. E masina nu jucarie. :icon_rambo:

Link către comentariu

Multumesc Victor pentru raspuns. A costat intr-adevar, 34000 pret de lista. Cu reduceri cu tot, 29500 Euro fara TVA.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Update : masina a ajuns undeva la 2500 km, daca nu ma insel...si cu ocazia asta, am realizat cu ajutorul unui prieten(si pe aceasta cale, multumesc Paul) un mic photo session :D

Iata ce a iesit :

post-49779-0-02872600-1290591534_thumb.j post-49779-0-52337400-1290591540_thumb.j post-49779-0-41946500-1290591544_thumb.j post-49779-0-06303300-1290591551_thumb.j

post-49779-0-65342700-1290591555_thumb.j post-49779-0-59129900-1290591559_thumb.j post-49779-0-98276500-1290591563_thumb.j post-49779-0-31710700-1290591567_thumb.j

post-49779-0-71829700-1290591572_thumb.j

Enjoy!...si :Driver: safe everyone!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!