Jump to content

2010 Passat CC

Calin.

Postare recomandată

Asa cum am spus si in titlu, inca o bijuterie din grupul VAG si-a facut aparitia in familie :icon_thumright:

Este vorba de masinuta mamei, un VW Passat CC, pe care azi l-am ridicat de la Porsche.

Ce sa va povestesc mai intai? Motorul este cel de 2.0 TDI-CR DSG6, 170 cai putere, 4Motion.

Culoarea este "Island Grey". Ca dotari, o sa le mentionez pe cele mai importante :

Suspensie adaptiva (DCC)

Bi-Xenon Adaptiv

Cruise Control

Volan multifunctional + Padele

Scaune Sport

Pachet Piele Nappa neagra, perforata, cu scaunele fata ventilate

Scaune si bancheta spate incalzite

Scaune fata electrice cu 3 pozitii de memorie

RCD 510 + VW Sound System - 10 incinte acustice

Parktronic - senzori de parcare fata-spate

Ornamentele de pe consola centrala si de pe usi in culoarea Piano Black

Climatronic Dual Zone

Cotiera fata/spate

Toate geamurile electrice

Parbriz incalzit

Oglinda interioara electrocromata

Oglinzi exterioare heliomate, reglabile si rabatabile electric

3 locuri pe bancheta din spate

Cam atat imi aduc aminte acum, in rest sunt dotarile standard Sportline. Masina are in momentul asta cam 15 km, si pana aici se comporta exceptional. Mama a mai avut un CC pentru o scurta perioada, si de aceea a si optat pentru masina si configuratia asta, pentru ca i-a placut enorm de mult.

Iata si doua poze, din pacate facute cu telefonul. O sa revin cu alte poze mai clare si mai detaliate.

post-49779-1288282798_thumb.jpg post-49779-1288282804_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

18

• Kostas

5

• Circoloco

2

• Cristi_KWJ

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapaniti sanatosi si sa o conduca mama ta cu placere.

Este o masina foarte frumoasa! Felicitari pentru dotarile alese si mai ales pentru motor + cutie + 4 Motion.

Link către comentariu

Superba!Sa aveti grija de ea si cati mai multi km fara probleme!

Modificat de dudu
quote inutil
Link către comentariu

ati revenit la prima iubire sa inteleg.

sa aveti grija de ea si sa va poarte multi km fara incidente.

Link către comentariu

Va multumesc tuturor pentru urari. Mama a mai avut un CC dar nu asa dotat, i-a placut foarte mult si a ramas la optiunea aceasta.

Fata de Golf e greu de spus cum se simte. In mare, e o masina cu alt scop :)) e mai confortabila decat e Golful, desi suspensia e taricica. Ca dotari e mult peste Golf, normal, e o diferenta mare de pret :o

In rest, nu pot spune o parere completa, nu am mers mai deloc cu ea deocamdata. Cand voi avea ocazia sa o scot la drum, voi putea face o comparatie mai elocventa :D

Va multumesc inca o data tuturor pentru urari!

:) safe everyone!

Link către comentariu

Sa o stapaniti sanatosi si fara incidente. CC-ul este o masina foarte frumoasa pe care eu as alege-o fara nici un dubiu fata de un A4 B8. Nici nu stiam ca s-a pus 4 Motion in combinatie cu DSG pe motorul asta.

Link către comentariu

Multumesc Micnea! DSG + 4motion a fost pus pe CC la destul de mult timp dupa aparitie. Oricum, din ce am vazut eu pana acum si ce review-uri am citit inainte sa comandam masina, este o combinatie excelenta. Abia astept sa am ocazia sa o testez :)

Link către comentariu

Foarte frumos cc-ul;)Sa-l stapaniti cu placere si fara evenimente neplacute!De motor ce sa zic e genial in combinatie cu DSG si 4motion...intr-un cuvant bn zis o adevarata bijuterie pe 4roti :) Te asteptam cu pareri despre test drive-ul facut :biggrin:

Modificat de alecsandru19
Link către comentariu

A4 B8 in schimb are chestii in plus fata de Passat CC :)

Le poti compara dar nu vor fi la fel niciodata.

Link către comentariu

Sunt doua masini oarecum comparabile. Depinde si ce vrei de la o masina. Eu sincer, ca design si tinuta de drum as alege CC oricand. Dar daca vorbim de antifonare, de calitatea anumitor materiale si de optiuni si diverse "gadgets", A4 bate Passat CC.

Ce imi place foarte mult la CC, fata de A4 B8, este aerul sportiv. Vorbesc de plafonul foarte jos si pozitia joasa in scaun, design-ul masinii, suspensia(dura pentru o limuzina), etc. In fond, de asta am si spus oarecum comparabile, pentru ca Passat CC a fost denumita "limuzina sport" cand a fost prezentata prima oara. A4 nu mi se pare ca se incadreaza in totalitate in definitia asta, este mai mult limuzina decat sport :)

Ca pret, cu dotari comparabile, A4 este ceva mai scump, dar nu exagerat mai mult. Asa ca, dupa parerea mea conteaza ce urmaresti si ce vrei de la o masina. Eu unul as alege CC-ul, ceea ce a facut si mama, avand in vedere ca putea sa isi ia si A4.

L.E. @alecsandru19 - multumesc mult pentru urari!

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Merge comparat cu A5 Sportback. Ambele sunt limo sport. Din aceeasi clasa... CLS si Panamara... cea din urma iese din discutii din motive financiare :)

Link către comentariu

Da, este comparabila cu modelele mentionate de tine, dar toate trei sar suficient de mult la pret fata de CC :) Deja discutam de buget mai mare. Si sincer, dintre CC, A5, CLS si Panamera as alege A5-ul si sunt suficiente motive pentru care as face asta :biggrin: Asa ca trebuie sa te felicit din nou pentru alegerea facuta :biggrin:

Link către comentariu

Pai daca nu are mama treaba cu ea, s-ar putea peste aproximativ 10 ore sa o vezi :D

Link către comentariu

Da, este comparabila cu modelele mentionate de tine, dar toate trei sar suficient de mult la pret fata de CC :( Deja discutam de buget mai mare. Si sincer, dintre CC, A5, CLS si Panamera as alege A5-ul si sunt suficiente motive pentru care as face asta :P Asa ca trebuie sa te felicit din nou pentru alegerea facuta :(

Panamera mai degraba o compari cu Aston Martin Rapide si Maserati Quattroporte Sport GTS. Astea 3 sunt din Champions League :P

Link către comentariu

Mi-a placut. Este o masina cu design excelent, dotari mai mult decat suficiente, culoare frumoasa. Sa o stapaniti sanatosi!

Link către comentariu

Va multumesc tuturor! Deocamdata nu am avut timp sa ii fac poze, dar cu prima ocazie o sa ii fac si le voi posta :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Administrator

am vazut si eu azi la intalnire masina

frumoasa nu am ce zice

dsc03009s.jpg

PS: postez de pe Internet explorer ca sa testez probleme ale forumului

PS2: Calin schimba si tu avatarul ca ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!