Jump to content

Golf VI 1.4 TSI TL DSG7

CRISTI K

Postare recomandată

Salutare colegi.

Iata ca in sfarsit, sunt fericitul posesor al unui VW Golf 6.

Am doar 46 km cu el si deja sunt vrajit de bijuterie...sa nu mai spun de cutia DSG7 care din punctul meu de vedere este o "opera de arta".

Cam atat la prima vedere, oricum la nici 50 km facuti nici nu imi pot da cu parerea intr-un mod avizat.

Vor urma si ceva poze cu masinuta...momentan am cateva facute cu telefonul si.....

Ca echipare eu am ales TL Edition pe care am pus cateva optiuni care dupa parerea mea sunt un minim necesar: pachet lumini 1, tempomat, climatronic, CB+, RCD 310, pachet secure....urmand ca pe viitor (cat de repede posibil) sa urmeze: alarma Viper 3901V, RNS 510(sau replica) + camera rear, probabil folie si poate imi mai vin ceva idei, dar pentru moment ajung astea.

Pentru inceput, cam atat...

Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari de combinatia DSG7 + 1.4TSI 122PS. Asa am si eu si sunt incantat mult de rezultat (bine am vazut si vre-o 10masini cu motorul asta tunate la mine la firma si rezultatul a fost convingator sa vreau). Noi avem 12.000km din februarie 2010 pana acum si chiar e ok la 150CP motorsaul asta mic.

Link către comentariu

Doar 46 de km?????!!!! Pai baga mare si mergi cu ea cat mai mult sa vezi ce poate maasinutza :P. e capabila de multe lucruri placute :D. Sa o stapanest isanatos si fara evenimente rutiere. Baga poze :)

Link către comentariu

Va multumesc tuturor pentru urari si promit ca vor veni si pozele cat de curand posibil.

O nelamurire am insa: nu reusesc sa fac sa mearga functia "coming home", ci doar pe cea "leaving home". Cand am plecat de la Midocar, mi-au fost activate din meniul BC+ ambele functii, insa decat una merge conform. Poate nu stiu eu cum sa fac exact, dar am lasat luminile si pe AUTO si pe faza scurta sau pozitii, insa cand iau contactul se sting de tot si atat...inchid masina din telecomanda, iar cand o deschid.....se aprind farurile ("leaving home" functioneaza).

Singura chestie pe care nu am incercat-o pentru activare este cea trecuta in manual: tin maneta de semnalizare in sus si inapoi si pun contactul timp de 3 secunde, dupa care iau contactul.

Dar intrebarea este de ce nu merge, odata ce a fost activat din BC....?

Nu mai stiu cum altfel sa incerc.....ma poate ajuta cineva?

Link către comentariu

Am rezolvat problema cu functia "coming home"....dupa ce iei contactul, semnalizezi cu farurile (flash) pentru cateva secunde si functia va deveni activa. Farurile se vor aprinde cand deschizi portiera, iar intervalul setat din BC va fi contorizat din momentul in care va fi inchisa ultima portiera sau hayon-ul.

In ceea ce priveste masinutza....merge super. Am reusit sa adun doar 300 km pe bord, dar urmeaza cel putin un drum mai lung si revin dupa cu ceva impresii pentru comportament la drum intins.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!