Jump to content

Noua mea jucarie

quaresma91

Postare recomandată

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• quaresma91

35

• Rave

4

• The_Ego

4

• Muale

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pune si cu interiorul,cum se comporta 'motorasul' ?

Modificat de florintzk
Link către comentariu

Astazi daca am putin timp liber promit sa fac cateva poze si la interior :icon_thumleft: (despre motor sincer chiar nu ma asteptam sa fiu asa multumit,cu exceptia unei zgarieturi facute de un destept/desteapta in parcare+cateva picaturi de vopsea rosie pe portbagaj de la copii care se joaca pe langa masini in parcare nu am avut nici o problema cu masina)

Modificat de quaresma91
Link către comentariu

Urmeaza rcd 510,tempomat,lumini oglinzi,lumini picioare,filtru sport,o vizita la tcm...de facut sunt multe,bani sa fie :icon_thumleft:

Dar astazi in mers pentru o fractiune de secunda am observat ca toate luminile din bord sau stins,parca am mai citit pe aici de aceeasi problema dar nu mai gasesc unde :icon_confused: Daca stiti ceva despre aceasta problema,un link ceva... Multumesc

Link către comentariu

Stiu ca problema a fost discutata intr-un topic din aria de Golf 6. E posibil sa nu se mai fi postat de ceva vreme in el.

Bune planuri :icon_thumleft:. Vezi unde strecori pe acolo si un volan cu comenzi (airbag pt cel de GTi/R ai deja :P).

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

de calculator stiam,dar faza cu airbag'ul m-ai lasat masca :tuktuk: chiar aveam in plan sa schimb si volanul dar cand am citit ca trebuie schimbat si airbag si la ce preturi il gasesti...am zis pa :dry: Thank you :icon_thumleft:

Link către comentariu

@The_Ego cred ca am sa iau volan de gti fara comenzi ca sa nu mai schimb calculatorul de coloana

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Astazi am avut surpriza sa vad ca sa rupt una din cele 2 "sfori" care ridica panoul(nu stiu cum se numeste) acela cand deschizi portbagajul.

Stie cineva de unde as putea cumpara? Sau poate cineva a patit la fel ca mine si are una in plus(contra'cost bineinteles)

Modificat de quaresma91
Link către comentariu

Din cauza asta ii zic "LEU" Era mai tinerel,dar nici acum nu ma face de rusine :icon_bounce:

post-77783-0-23872200-1356371492_thumb.j

Link către comentariu

sa o stăpânești sănătos dar nu știu dacă ți.a povestit cineva pana acum despre viteza maxima în rodaj.... nu pare a treaba buna ce ai făcut tu acolo....

s1 running cm10 jellybean

Link către comentariu

@Araym da!este in treapta a4a

@Mr VW mersi la fel,sincer nu mai cred in dastea cu rodaj 5-10mii de km...eu rodajul i-am facut doar 2k de km si nu te speria ca nu e ceea ce pare in poza!Nu imi bat joc de banii mei,cand a fost facuta poza eram intr'o depasire in care nu prea aveam mult timp la dispozitie :icon_thumleft: Stima

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!