Jump to content

Noua mea jucarie

quaresma91

Postare recomandată

Dupa o asteptare de aproximativ 2 saptamani,am intrat in posesia "noului"golf 6 :( . Masina am luato din showroom de la midocar vitan fara sa stau prea mult pe ganduri.

Adaug aici si cateva detalii despre masina:

Golf 6 tl.edition 1.2tsi 105 cp,cutie 6 trepte manuala

Climatronic,oglinzi exterioare si manere usii in culoarea caroseriei,

Pachet secure:cotiera fata,faruri de ceata cu lumina statica de virare inclusa

Pachet sport "interieur"-scaune sport fata,tapiterie "Me2"pentru scaune sport,volan piele 3 spite,scaune fata cu reglaj pe verticala,bancheta spate cu rabatare asimetrica a spatarului inclusiv cotiera spate ,maneta frana de mana si levier viteze inbracate in piele,buzunare spatar scaune fata,

Radio CD RCD 310,cu functie mp3 si 8 incinte acustice,antena diversity si interfata aux-in

Culoare gri (reflex silver metalic)

Tapiterie:stofa,negru titan

Culoare plansa de bord negru titan

Dupa aproximativ 230 de km cati are masina acum la bord pot spune ca se comporta excelent din orice punct de vedere,momentan sunt foarte multumit de ea si sper sa raman asa cel putin 3-5 ani de acum incolo.

post-77783-1288106381_thumb.jpg

Modificat de quaresma91
Link către comentariu
  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• quaresma91

35

• Rave

4

• The_Ego

4

• JPLS

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

cat a costat?

pai pretul ei era de 16.243 euro dar cu discount si remat....am dat decat 14 mi

Link către comentariu

Merita banii. Incet incet, vanzatorii se aproprie de realitate. Sa te bucuri de ea !

Link către comentariu

Sper sa isi merite bani :( masina este super ok si ms de urare

Nu mai da Quote sau Reply pentru posturi imediat anterioare. Foloseste Add Reply sau Fast Reply.

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Felicitari pt achizitie si muuulti km fara de probleme :(

PS:Updadeaza domle modelul la profil ;)

Modificat de CosminB
Link către comentariu

Performante bune, taxe mici, consum mic, intretinere ieftina, pret bun....masina perfecta pt Romania. Unde mai pui ca e si un vw rezulta o alegere foarte inspirata. Bafta cu noua masinuta si sa pui niste poze cu interiorul:D

Link către comentariu
Felicitari pt achizitie si muuulti km fara de probleme :)

PS:Updadeaza domle modelul la profil :D

Ms ms :D:D sunt nou pe forum si mai dureaza pana ma obisnuiesc cu toate...usor,usor le voi rezolva pe toate

frumusica rau , ai mare grija de ea

ms ms o sa am grija iti dai seama

excelent pretul.bravo!

acum intrebarea obsesiva,ce turatie ai la 100km/h?

sincer nu am fost atent la detaliile astea.....oricum masina trage neasteptat de bine pt motorul ei 1.2...chiar si prietenii sau mirat cand au auzit de 1.2 ....si cand au apasat pedala au ramas masca :)) iar despre consum...inca nu sa asezat motorul sa aibe un consum echilibrat....la o viteza de 140/h (parca) imi arata un consum de 3,9

Performante bune, taxe mici, consum mic, intretinere ieftina, pret bun....masina perfecta pt Romania. Unde mai pui ca e si un vw rezulta o alegere foarte inspirata. Bafta cu noua masinuta si sa pui niste poze cu interiorul:D

daca am timp,maine se face upload :icon_thumright:

Link către comentariu
sincer nu am fost atent la detaliile astea.....oricum masina trage neasteptat de bine pt motorul ei 1.2...chiar si prietenii sau mirat cand au auzit de 1.2 ....si cand au apasat pedala au ramas masca :)) iar despre consum...inca nu sa asezat motorul sa aibe un consum echilibrat....la o viteza de 140/h (parca) imi arata un consum de 3,9

daca am timp,maine se face upload :icon_thumright:

banuiesc ca dupa ce se lasa motorul la 140km/h va consuma in jur de 2,5.de curiozitate la 80/90km/k sare de 2%?

Producatorul o da ca 4,9 extra urban(si asta nu la 140km/h http://carfolio.com/specifications/models/car/?car=207097

Modificat de mirceagsm
Link către comentariu
banuiesc ca dupa ce se lasa motorul la 140km/h va consuma in jur de 2,5.de curiozitate la 80/90km/k sare de 2%?

Producatorul o da ca 4,9 extra urban(si asta nu la 140km/h http://carfolio.com/specifications/models/car/?car=207097

si 4,9 extra urban zic eu ca ar fi ok....sper macar asta sa fie consumul.Cu cat mai mic cu atat mai bine...dar la stilul meu de mers nu prea cred :D :)) oricum e ok motorul

Link către comentariu

Multi km fara probleme. Nu mai da reply la mesajul anterior, este obositor si nici nu este voie, foloseste fast reply sau add reply.

Link către comentariu

Merci merci....dupa cum am zis si mai sus sunt nou pe forum si pana ma obisnuiesc cu toate pe aici mai dureaza....oricum ms de sfat

ms ms

Link către comentariu

ms ms iar despre consum...ramane de vazut,motorul inca este in rodaj si pana se aseaza...consumul fluctueaza si nu iti poti face o idee

Link către comentariu
  • 2 years later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!