Jump to content

VW golf 3

Aguash

Postare recomandată

Salut.De curand mi`am luat si eu o mica masinutza :)) si mi`am facut curaj sa o vo prezint dupa ceva timp nu am vrut sa o postez pe forum ca nu era inmatriculata si....E vorba de un vw golf 3 din 94 motor 1.6.Are cam 223000 de km.Ma bucur fiinca functioneaza impecabil.

snc00443v.jpg

snc00450q.jpg

snc00451g.jpg

snc00444.jpg

snc00445.jpg

snc00446.jpg

img]http://img217.imageshack.us/img217/4289/snc00449.jpg

img]http://img153.imageshack.us/img153/4580/snc00448.jpg

Link către comentariu

Arata bine pt ani ei. Nu cred k ai cumparat-o de la noi nu?? Sa o stapanesti sanatos fara evenimente rutiere

Link către comentariu

Am cumparat-o din Iasi.oricum urmeaza multe modificari:geamuri el, turometru bord, jante, geamuri fumurii, grila fata, o mica fustita de vento sau gti.Ms asa sa fie fara evenimente rutiere sau altele

Link către comentariu

Simpatica masinuta ! Sa te folosesti de ea sanatos ! Nu pot sa nu remarc fetele de usi in culoare deschisa. Superbe ! Asa erau din fabrica ?

De asemenea casetofonul nu e de pe un Golf4/Bora ceva sau i-ai schimbat tu culoarea afisajului si a butoanelor ?

Modificat de Tracto
Link către comentariu

NU stiu asa l-am luat nu am schimbat nimic.Ala de care ma luat-o a zis ca e de golf 4

Modificat de Aguash
Link către comentariu

Usa spate stanga are o alta nuanta mai deschisa parca (posibil sa fie de la lumina)... ti-a zis ceva despre asta? Sa o stapanesti sanatos :unsure:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 7 months later...

Misto investitie. Bordul s-a potrivit la fix nu? Vreau sa imi pun si eu unul care sa inceapa de la 0 si nu de la 20 as dori sa stiu cat te-a costat.

Link către comentariu

1 mil de la dezmembrari asta care l-am luat eu e de polo si se potriveste perfect

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!