Jump to content

Audi A4 B7 2.0 TDi

adyyy

Postare recomandată

Salutare tuturor ! M-am hotarat si eu sa-mi prezint noua masina, chiar daca a trecut ceva timp de cand o am. Este vorba de un Audi A4 B7, an 2007, motorizare 2.0 TDI 140 CP, manual, 168000 de km.

Masina este provenienta Germania, de 4 luni in tara, deocamdata fara nici un fel de problema dupa 12000 de km rulati in Romanica.

Dotari:

-dublu climatronic

-4 geamuri electrice

-oglinzi elect+incalzite

-full piele

-audi navigation plus

-cruise control

-bixenon

-incalzire in scaune

-bord computer plus

-comenzi volan

-sistem audio BOSE+magazie 6 cd

-parktronic spate

-bluetooth

cam astea ar fi cele mai importante.

Modificari aduse pana in prezent: -folii 20% vizib geamuri spate+luneta

-evacuare stanga/dreapta( de fabrica era dubla pe stanga)

Viitor: -deocamdata jante, poate imi dati voi ceva idei, inca nu m-am hotarat.

-un eleron.

Si cateva poze...

ps. Sa-mi spuneti sincer cum vi se par stopurile fumurii;este folie pe ele, nu sunt vopsite, dar eu nu sunt prea incantat de felul in care arata si as vrea sa trag folia jos.

post-15330-1288037182_thumb.jpg

post-15330-1288037202_thumb.jpg

post-15330-1288037229_thumb.jpg

post-15330-1288037240_thumb.jpg

post-15330-1288037386_thumb.jpg

post-15330-1288037461_thumb.jpg

Modificat de adyyy
Link către comentariu

cum arata in prima poza,zici ca sta sa manance asfaltul.

cu folia pe stopuri,sau chiar vopseaua...nu stiu ce sa zic. gandeste-te si la siguranta in trafic,cat de vizibil esti pt mine,cel din spate,atunci cand pui frana. plus ca eu vad masina cu acele stopuri,nu vad motive sa cauti sa le maschezi,sa le integrezi in spatele masinii sa para ca nu are nimic pe acolo. eventual ceva oem look si pe leduri...super!

sa o stapanesti sanatos si sa aveti parte de drumuri lungi si placute!

Link către comentariu

Folia da bine - dar nuanta ta este foarte inchisa si dupa cum spune si colegul Muale mai sus .... e rau pentru cel din spatele masinii tale .

poti incerca ceva mai deschis eventual.

In rest - super masina - sa o conduci cu placere

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, dotari de bun simt :blink: ...un model super reusit!

Sa te bucuri de ea (eventual si fara folia de pe stopuri :D )

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri...si referitor la folie cred ca o voi da in scurt timp jos, a fost o alegere nu tocmai reusita

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie! Desi mi se pare ca ai luat-o cu km destul de multi s-a meritat pt ca este foarte bine dotata. ;)

Modifiari sunt multe...bani sa ai si sa vrei sa le faci ca ai de unde alege. Iar referitor la jante parerea me este sa astepti putin si sa vezi modelele 2011. In curand mai toti producatorii de jante vor prezenta noile modele de jante si cu siguranta vei avea de unde alege; iar ca preturi sa stii ca sunt decente, nu cu mult peste niste jante replica. Si stopurile la fel, poti sa le schimbi cu unele cu LED, au auparut de ceva timp si pt A4 B7 sedan si arata mult mai bine decat cele stock cu folie ;)

In rest...numai bine :(

Link către comentariu
  • 9 months later...

Salutare tuturor...

Dupa o indelungata absenta de pe forum revin si eu cu ceva noutati:

1. Am dat folia jos de pe stopuri...de ceva vreme

2. Masina a primit alte jante de 2 saptamani

ATS PEGASUS FLASH 17' incaltate cu cauciucuri Bridgestone 235/45/17 de vara

3. Pentru ca a trecut deja mai bine de 1 an de cand am luat-o si nu mi-a dat nici o bataie de cap decat ulei+filtre a mai primit cadou un set de pleoape

...cateva poze cu jantele...cu pleoapele nu am nici o poza...inca :Driver:

post-15330-0-61763900-1312924383_thumb.j

post-15330-0-36942000-1312924397_thumb.j

post-15330-0-26331500-1312924408_thumb.j

post-15330-0-83197300-1312924433_thumb.j

Link către comentariu

frumos dar eu personal as renunta la carligul din spate, strica tot aspectul masinii

e doar o parere :) spor la modificat si la km

Link către comentariu

faina de tot! sa te bucuri de ea cat mai mult! si eu visez la o asa masina... :rolleyes:

bine ca i-ai dat jos folia de pe stopuri.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri... :icon_thumright:

Sunpall ...sincer am aceiasi parere...ar arata mult mai bine masina fara carlig...chiar l-am dat jos de vreo 2,3 ori dar l-am pus din nou, m-a salvat odata, daca nu il aveam spatele masinii era praf. Acesta e singurul motiv pentru care inca il mai tin acolo, de multe ori imi trece prin cap sa-l dau jos...dar nu ma lasa constiinta :blah: :D

Modificat de adyyy
Link către comentariu

ce "suparata" arata asa. :lol: Imi place, e facuta cu bun gust si jantele sunt okay. :icon_thumright:

Modificat de B0gdy-
Link către comentariu

Mersi BOgdy pt aprecieri...

As avea o intrebare 'intrebatoare'; ma duce gandul sa fac o resoftare, dar eu am DPF si nu am auzit prea multe cuvintele de lauda despre acest filtru de particule. Odata cu resoftarea va ceda mai repede? E indicata anularea lui inaintea resoftarii? Tin sa precizez ca masina are in prezent 204000 km REALI, prima inmatriculare 03.2007.

Multumesc

Link către comentariu

Ar fi bine sa anulezi dpf adica asa aud ca ii mai bine(eu nam asa ceva la masina :lol: ), raspuns mai bun la acceleratie si consum mai bun dar daca nu pui downpipe sau catalizator iti afumi tips`urile. Pe aria tunnig citeste topicul asta (fii atent la ce scrie userul Northman, are masina ca si a ta)sa stii la ce sa te astepti. :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!