Jump to content

My EDITION

R0C0

Postare recomandată

M-am decis sa imi postez si eu masina aici pe forum, mai ales ca am reusit in sfarsit sa gasesc timpul necesar sa fac cateva poze. Nu sunt dintre cele mai stralucite, fiindca-s cu telefonul, dar macar asa ca idee, pana gasesc un aparat foto mai bun.

E o masina din 2001 (noiembrie 2000 mai exact), adusa din Germania in 2006, pe care am cumparat-o acum 4 luni dupa indelungi cautari si drumuri la Cluj, Targu Mures, Suceava, Arad, Oradea si Zalau.

Povestea ei a inceput de anul trecut, mai axact cand am facut rost de 1500 de euro si am zis sa ii inmultesc, ca sa ajung sa imi cumpar un GOLF 4. Am inceput usurel, de prin luna iulie, cu o prima deplasare la Zalau, de unde m-am intors cu un golf 3 motor 1,4 (chel). Fiind prima mea masina, am tinut-o cam o luna, jucandu-ma cu ea, dupa care am reusit sa o vand, cu profit bineinteles. La nici 3 zile am plecat la Cluj, impreuna cu cumnatul meu si am adus 2 Opel Astra Caravan (1996, 1.6 16V) de care am scapat urgent (doar 3 zile in parcare). Apoi au mai urmat si alte masini si altele si tot asa, pana am adunat vreo 5000 de Euro. Am batut si drumul pana in Germania, prin octombrie, de capul meu, sperand ca masinile sunt la orice colt de strada si m-am intors cu vreo 300 de Euro mai putin si fara masina. Noroc ca era intr-o duminica si am trecut pe la Zalau, prin piata, de am luat o masina, ca sa nu ajung in Iasi pieton. Ultima masina cumparata a fost un Golf 3 (1996, 1.4, culoarea verde padurar) de care m-am cam indragostit si pe care am tinut-o din februarie pana in iunie. Apoi cu banii stransi am inceput sa caut golf 4. Am mers la Cluj de doua ori, la Suceava o data si pana la urma am gasit-o in ziar chiar la mine in oras. Avea vreo 3 luni de cand era in parcare, omul avand o msina de la firma cu care se deplasa. Pot spune ca m-am indragostit la prima vedere. Pretul afisat era de 4500 de Euro, insa am reusit sa o aduc la 3950. Cam asta este povestea masinii. Acum sa trecem la ce are sub capota si intre portiere.

Motor: 1,9 TDI-PD 101 CP de care sunt foarte multumit (230000 Km)

Dotari: - 4 geamuri electrice

- oglinzi electrice si incalzite

- 8 airbaguri

- incalzire in scaune

- AC, ABS, ESP

- cotiera fata

- proiectoare in faruri

- faruri reglabile electric

- spalator faruri

- sirocou Webasto care face toti banii

- roti 205/55/16

Modificari: - I-am pus inchidere centralizata din telecomanda (cheie tip briceag), cu inchiderea geamurilor (toate 4)

- I-am pus capace pana fac rost de bani sa ii cumpar jante.

- Am dat jos toate manerele si o parte din plasticul de la consola centrala, pe care le-am curatat de vopseaua cauciucata si le-am vopsit cu vopsea neagra. Nu prea mi-au iesit manerele, dar o se la mai supun unei interventii cat de curand.

- Am inlocuit switch pedala frana

- schimbat distributie filtre si ulei

Planuri pe viitor: - Achizitia unor jante

- sa pun navigatie

- sa schimb senzorul de temperatura (mai face figuri indicatorul de temperatura din bord)

- sa pun oglinda mare pe dreapta(am vorbit cu un verisor din anglia sa imi spuna cat ajunge o oglinda dreapta acolo)

- sa schimb toate becurile ca nu prea imi place cum lumineaza

- si mai vad pe parcurs, e posibil sa trebuiasca volant sa o schimb, am impresia ca incepe sa faca galagie

Astept sugesti si pareri. Sfaturile sunt bine venite, chiar si criticile.

Si cateva poze:

dsc00249ja.th.jpg dsc00260zo.th.jpg dsc00261uz.th.jpg dsc00262ge.th.jpg dsc00263e.th.jpg dsc00264j.th.jpg dsc00265om.th.jpg dsc00267pue.th.jpg dsc00268st.th.jpg dsc00273hl.th.jpg dsc00276ol.th.jpg dsc00277l.th.jpg dsc00278p.th.jpg dsc00279oy.th.jpg dsc00280jd.th.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina :) cat mai multi km fara evenimente si spor la schimbarile la care te-ai gandit. Cu o intrebare vin si eu la tine...ce ai folosit pentru indepartarea vopselei cauciucate si cum le-ai vopsit? si la mine au inceput sa se curete si as vrea sa le fac si eu. :icon_thumright:

Link către comentariu

pai initial am incercat sa rad cu un cuter dar nu iesea cum trebuia...ramaneau urme sau se mai radea si din plastic...asa ca am mai citit si am gasit ca se duce bine cu cif. numai ca ai de frecat bine. de vopsit le-am vopsit cu un spray de la dupli color am dat vreo 4 maini. trebuie sa spraiezi de la distanta ca altfel se va prelinge vopseaua si vor ramane urme...bafta

Link către comentariu

frumoasa masina si dotata vad, mai ales "webasto" care cred ca face toti banii.

multi km fara probleme

iar in legatura cu indepartarea vopselei cauciucate de pe manere folositi cif si un burete de vase ca se ia foarte usor

Link către comentariu
frumoasa masina si dotata vad, mai ales "webasto" care cred ca face toti banii.

multi km fara probleme

iar in legatura cu indepartarea vopselei cauciucate de pe manere folositi cif si un burete de vase ca se ia foarte usor

ms mult...chiar face toti banii...l-am testat saptamana trecuta...dupa 15 minute de functionat iesea abur din masina....geamurile toate erau dezaburite si uscate, iar in masina mureai de cald. cat despre manere, intai m-am apucat de indepartat vopseaua cu un cuter si apoi cu o hartie abraziva fina (smirghel) si abia apoi am mai citit si am aflat si eu ca merge bine cu cif. Am reusit sa stric aspectul la un maner de pe spate. Cu alte cuvinte cifu-ul e bun si la indepartat punctele de rugina.

btw de unde iau si eu un sticker cu vwforum? ;)

Modificat de R0C0
Link către comentariu

Dar stiu ca ai dat ceva masini pana ai luat golful...oricum buna alegere ai facut.

Sa-l conduci cat mai multi km

Link către comentariu
Dar stiu ca ai dat ceva masini pana ai luat golful...oricum buna alegere ai facut.

Sa-l conduci cat mai multi km

Multumesc de urari tuturor

Initial le tineam o evidenta, apoi le-am pierdut sirul. Insa nu am pierdut si sirul banilor

Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu pot posta la sectiunea vanzari si m-am gandit sa o fac aici. Sper sa nu fac vreo greseala prea grava.

Am de vanzare set jante tabla + capace pentru Golf 3 (originale) (6JX 14H2 ET45 4/100 1/25 10/95 1HO 601 025P K WWO)

Nu am apucat sa le fac poze ca le am pe la subsol. Trebuie doar sa le curat un pic.

Atasez o poza orientativa pentru model.

Astept oferte

post-67020-0-55203600-1294606200_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!