Jump to content

Golf mk3 GT Special Edition

SimonIulian

Postare recomandată

Salut. Am cumparat golfu (un mk3GT special edition in 2 usi) din imagine de aproximativ acum 2 ani si as cam vrea sa investesc ceva bani in el cu toate ca nu-i am momentan dar suma se invarte undeva pe la 1500 de euro. In primu rand pe mine m-ar tenta foarte mult o revopsire totala, niste faruri angel eyes, folie geamuri, retapitare interioara totala, imbracare volan si schimbator. Precizez ca intre timp i-am schimbat stopurile de pe spate si i-am spus stopuri clare FK si plus am mai schimbat geamul lampilor de semnalizare, de asemenea tot clar fiind si el dar sunt si cateva minusuri in sensu ca un bun vecin mi-a dat o dunga pe capota de mi-a lluat vopseaua vreo 30 de cm si masina a mai suferit si un mic accident si i-a sarit vopseaua de pe aripa stanga fata langa far. Mai astept sugestii si daca stie cineva dintre voi unde sa putea sa-mi vopsesc masina in ploiesti? Poze cu masina acum....Bafta

Alte pozee

Iar pozee

:))

:)

Intre timp mi-am vopsit si emblemele cu negru avand in vedere ca cea de pe haion a fost furata si a trebuit sa cumpar altele si parca arata mai frumos cu ele vopsite

post-38228-1287788499_thumb.jpg

post-38228-1287788529_thumb.jpg

post-38228-1287788730_thumb.jpg

post-38228-1287788740_thumb.jpg

post-38228-1287788775_thumb.jpg

post-38228-1287788801_thumb.jpg

post-38228-1287788927_thumb.jpg

post-38228-1287788935_thumb.jpg

post-38228-1287788954_thumb.jpg

post-38228-1287788960_thumb.jpg

Link către comentariu

Merci la fel. Am facut deja aprox 24 de mii de cand al luat-o si usor usor ma aproprii vertiginos de 200 de mii si totu a fost ok pana acum

Link către comentariu

La cate vrei sa refaci pe el credk o sa te duca de 1500 de euro suma mult mai bine. Ce pot sa zic spor la "reconditzionare" si sa o stapanesti sanatos fara evenimente rutiere

Link către comentariu

Tot ce-i posibil. Numai ca vopsitu e cel mai costisitor si nici nu stiu exact cat ma va costa..aici e problema cea mai delicata.

Link către comentariu

Frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos in continuare .

Faruri angel eyes ,daca iti cumperi noi costa vreo 700-800 de lei ( nu sunt sigur , dar asa am mai auzit ) .

Folia pe geamuri am impresia ca te duce in jurul sumei de 400-450 de lei toate geamurile .

Cat despre vopsit , din cate am inteles , o vopsire completa , cu uscare in cuptor etc. ajunge pe la 1.000 - 1.500 de euro . Cam 100 de euro de piesa (capota fata, haion , usi , aripi fata/spate etc. ) .

Sper sa iti fie de folos .

Bafta la modificari :lol: .

Link către comentariu

Mda, cam atat cred si eu ca ma va costa vopsitu...dar poate imi vor face o reducere la o suma asa mare si plus ca platesc cash si pe loc. Din cate stiam la PEX se face treaba buna? Cat despre faruri si folie cam pe acolo se invart preturi dar stiu pe cineva care si-a pus folie acu ceva vreme pe un fiesta si a dat cam 350 lei pt toate geamurile, excluzand parbrizul, facut evident de o cunostinta care executa lucrari in domeniu, deci cred ca se poate si mai ieftin

Link către comentariu

Eu ti-am dat preturile cu aproximatie , deci pot fii ori mai mari ori mai mici .

Succes :).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!