Jump to content

Golf 4 1.4 16v

ClauSnake

Postare recomandată

astazi masina a primit un sistem de componente audio Magnat ( boxe fata + amp + subwoofer) si am rezolvat si treaba cu pozitia...se pare ca de vina era o siguranta care din motive misterioase era lipsa :))

o sa pun maine poze cu sub+amp pe zi ca momentan nu am baterii la camera sa fac poze :vaidecapulmeu:

Modificat de ClauSnake
Link către comentariu
  • 4 months later...

Te-am vazut joi sau vineri la piata la Nord , tocmai ce parcasei , ne uitam unul la altu ( eu eram cel din dreapta ) :)) .

Mai pune si tu ceva poze noi cu masina dar si cu interiorul .

Modificat de rulez
Link către comentariu
  • 2 months later...

Ce faci bai claule mai ma cunosti? :lol: cat despre masina e mumoasa

Link către comentariu

scuze de raspuns tocmai acum rulez dar de ceva timp chiar nu am mai verificat topicul asta. deja il dadusem uitarii :)) cred ca imi amintesc ceva vag.

EmX nu stiu exact dar am o banuiala.prieten cu cristi nu?

cat despre poze o sa fac cand o mai spal ca mereu cand ma hotarasc sa o spal si eu si verific prognoza se anunta ploi ziua urmatoare...asa ca masina este nespalata de vreo 2 luni :D

Modificat de ClauSnake
Link către comentariu

Salut am si eu o masinuta lafel ca a ta numa k e o singura problema: lipseste computerul de bord . Spune-mi si mie te rog cat te-a costat sa-ti pui si prin ce demersuri ai trecut. Super masinuta sa o stapanesi sanatos.

Link către comentariu

Salut! din pacate inca nu s-a concretizat ideea cu computerul de bord. Dar ca si idee am vorbit cu Turbocip (sper sa ii fi scris corect numele) si acum cateva luni bune (aprox 8) din ce imi spusese el ma ducea undeva la 600 de lei achizitionarea a tot ce trebuie pentru "transplant". Din pacate cand am facut rost de bani sa incep sa cumpar din piese a intervenit ceva si bani au fost folositi cu alt scop. Sper sa-ti fi fost de ajutor....Acum cel mai simplu te uiti la vanzari si vezi cine vinde ceasuri cu BC si iti faci o idee.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!