Jump to content

Golf 4 1.4 16v

ClauSnake

Postare recomandată

Ok de ceva timp tot zic sa fac un post sa-mi prezint si eu masinutza si uite ca azi cu putin noroc de la vreme fiind soare afara am spalat-o si i-am facut acolo 2-3 poze :))

Masina in cauza este una bucata Golf 4 1.4 16v 75 CP tip motor AXP.

Masina se afla in posesia mea din data de 7 iunie 2010 ea fiind adusa si inmatriculata in tara in martie 2009.

A venit de la cumparator cu jantele pe 16 si stopurile negre (vopsite sau folie habar nu am :-s )

Aceasta dispune de urmatoarele dotari:

-Geamuri electrice

-AC manual

-ABS

-ESP

-Proiectoare

-Inchidere centralizata

-4 airbaguri

-si altele care nu imi vin acum in minte

Schimbari sunt destule in mintea mea (si a altora :) ) printre care se numara:

-Montare kit xenon faza lunga + scurta

-Montare un computer de bord

-Montare cotiera in fata (in spate fiind deja existenta)

-Niste leduri la interior

-Schimbat sonda lambda ca este dusa

-Niste boxe ceva mai performante + un amp + un subwoofer

-si ar mai fi destule dar acestea sunt care imi vin in minte acu

Pana in momentul de fata eu nu i-am pus decat foliile si cam atat legat de aspect restul fiind schimbul consumabilelor + alte cateva aspecte tehnice.

Si acum cateva poze cu masina in cauza :)

22102010148.jpg

22102010149.jpg

22102010150.jpg

22102010151.jpg

22102010152.jpg

22102010155.jpg

Modificat de ClauSnake
Link către comentariu

Arata foarte bine!

Ce transparenta are folia?

:))

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

as vrea sa-ti dau un raspuns corect dar fiindca nu stiu mai bine ma abtin decat sa zic vreo aberatie...poate cei care cunosc iti pot da un raspuns corect din pozele uploadate. ms de apreciere :))

Link către comentariu

E frumoasa, cat mai multi Km impreuna.

Spune-mi te rog daca ti se pare motorul cam mic si cam cat consuma? Ca am vazut un G4 1.4 16v si ma bate gandul sa-l cumpar.

Link către comentariu

Frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos! Singurul lucru care nu imi place sunt stopurile..pacat ca fostul propietar le-a inegrit..daca as avea un Golf 4 singurele stopuri pe care i le-as pune ar fi cele pe care ti le atasez mai jos. In privinta xenonului pe faza lunga nu cred ca este o idee buna pt ca il vei zapaci atunci cand dai flash-uri si in plus nici nu are timp sa se incarce..ai putea sa iti pui niste lupe cu bixenon ( arunca o privire la Bora lui Circoloco) ori sa iti pui xenon doar pe scurta si proiectoare( proiectoarele fiind in far si avand si lupa nu vor deranja pe cei ce vin din fata).Drum bun si sa ai grija de ea!

P.S Pune-i stergator pe spate de Golf 5,arata de 10x mai bine si pe fata pune-ti niste Bosh Aerotwin,vine iarna si nu vei regreta nici o secunda!

post-20287-1287829433_thumb.jpg

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

multumesc de apriecieri si o sa ma gandesc la schimbarea stopurilor din primavara...momentan nu sunt fonduri...iar ca raspuns pentru vs91mrc...pentru inceput e ok motorul, dar dupa ce te inveti un pic cu el si incepi sa-l cunosti sa il mai si fortezi iti dau seama ca ti-ai dori un motor ceva mai mare ( in cazul meu) daca esti genul linistit care nu te intereseaza decat sa ajungi din A in B e ok motorul...un calcul facut de mine la consum ( neavand comp de bord) am facut Ploiesti-Brasov cu un 5.5-6 si in oras sa zic undeva la 7 la stilul meu de condus (schimbat intre 2500 si 3000 de ture + ocazionalele accelerari scurte). Per total e o masina buna pentru oras dar dupa cum ziceam eu unul simt nevoia de ceva mai mare...momentan sunt multumit pana cand vor fi fonduri de schimbare...

L.E: BUT ceva de genul ziceai tu? http://oemplus.ro/Pagina-oem.aspx?pag=prod...mp;tip=Exterior

Modificat de ClauSnake
Link către comentariu

scuze de double post dar nu pot sa edita celalalt post...ce parere aveti de aceste faruri? sincer nu prea ma atrage ideea de angel eyes dar farul in sine avand lupa pare interesant si la un pret mai accesibil decat cele dp oemplus.... http://www.fkautomotive.ro/produse/ilumina...s/info4863.html

Link către comentariu

Ce ai pus tu in postul cu nr. 9 sunt faruri R32 look daca vad eu bine si lupele nu sunt bixenon. Eu spuneam sa iti pui ceva in genul ASTA adica sa-ti desfaci farurile tale originale si sa iti pui lupele in locul fazei scurte.E mult mai mult de munca dar arata din punctul meu de vedere mult mai bine decat niste faruri de la FK sau eu stiu ce marca..

Uite,am gasit niste poze cu lupe bixenon de care are Circoloco pe masina lui (Sper sa nu se supere ca le-am preluat.:icon_thumright:) montate pe faruri de Golf 4(dupa ce montezi lupele iti poti face interiorul farului orice culoare vrei pt ca nu mai ai nevoie de oglinzi).

post-20287-1287849498_thumb.jpg

post-20287-1287849506_thumb.jpg

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

ideea ar fi ca farurile mele nu sunt originale si pe deasupra mai au si urechile de prindere rupte...de aceea tind eu spre cumpararea altora noi...

Totusi ce parere ai despre acestea? sunt bixenon? (habar nu am detaliile tehnice si nu vreau sa fac vreo prostie sa cumpar niste faruri sa ma trezesc ca nu e ce-mi trebuie mie...)

Link către comentariu

Nu prea am vazut faruri cu bixenon pt G4..cele pe care le-ai pus tu sunt cu faza lunga separata ( iti dai seama pt ca intr-o parte e lupa pt. scurta si in dreapta e oglinda pt lunga). Nu e musai sa ai bixenon..poti sa-ti pui si faruri cu lupa doar pt scurta.

Uite,iti pun un model mai jos care mie imi place..cat mai aproape de look-ul OEM.

P.S La un badboylook+o grila fara semn te-ai gandit?

post-20287-1287852103_thumb.jpg

post-20287-1287852173_thumb.jpg

Link către comentariu

Da m-am uitat la o grila fara semn pe FK si este undeva la 100 de lei...daca totul merge cum mi-am planuit eu in vreo 2 sapt o sa o iau...cat despre badboylook nu stiu exact inca...e sub semnul intrebarii... cat despre faruri d-aia am si pus farurile din ultimul post...arata aproape OEM fata de celelalte care am faza scurta in locul semnalizarii si proiectorului...inca astept sa vad pe cineva cu lupe pe scurta sa vad daca merita sa cumpar faruri cu lupe sau sa montez xenon pe ce am acum...

Link către comentariu

astazi masinutza a atins cifra magica de 200.000 km (eu am luat la 180.000 km) si se misca la fel de bine zic poate chiar mai bine decat in ziua in care m-am urcat la volanul ei pentru prima oara :))

Link către comentariu

Azi am cumparat farurile ce vor fi montate in curand pe masina cu un kit de xenon pe ele. Acestea fiind :

Link către comentariu

mda se pare ca cei de la bmw-shop au zis ca au gasit un far crapat si nu imi mai trimit setul si imi inapoiaza avansul( taxa de expediere)...acum sunt in cautare de alte faruri...din ce am citit pe net mai toate au problemele lor ( lupe / angel eyes/ etc) acum am vzt unele care imi plac dar nu gasesc deloc pe niciun site de romania... farurile in cauza sunt acestea si sunt pe site-ul celor de la depo... daca aveti idee de vreun magazin care le vand as fi recunoscator

Modificat de ClauSnake
Link către comentariu

masina a primit azi stergatoarele bosch aerotwin si luni va primi si incaltari noi...jante de tabla si cauciucuri de iarna.

cat despre faruri ma dau batut...nu are rost sa iau ceva chinezesc sau cine stie ce faruri facute de mantuiala si sa regret...cred k cel mai simplu iau niste becuri cu halogen xenon look de la philips sau osram si gata pana strang banii pentru ceva de calitate si care sa-mi si placa..

Modificat de ClauSnake
Link către comentariu

am o problema cu stopul dp stanga...zilele trecute mi s-a ars becul dp pozitie l-am schimbat toate bune si frumoase acum cand ajung acasa imi zice un prieten ca am becul de pozitie pe spate stanga ars. ma uit intradevar nu mergea am schimbat becul nimic...am incercat mai mult becuri nimic...trebuie schimbata toata chestia aia din plastic care tine toate becurile? sau se poate face ceva la soclul becului de pozitie? :-s

Modificat de ClauSnake
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

nu am rezolvat inca cu pozitia de pe stanga. acum dispun de niste bani si vreau sa-mi iau si yo un subwoofer si 2 boxe pt fata. Acum neavand niciun habar de detalii tehnice vin si eu cu o rugaminte la cititorii acestui topic. Ce pot sa-mi iau undeva in suma de 800-1000 ron sa fie si ceva bun? Eu sincer as fi mers spre un subwoofer + amp + 4 boxe dar priotare sunt boxele dp fata fiind sparte si se aude ca dracu si incet fiind data muzica...

Link către comentariu

Azi masinuta a primit 4 becuri noi. Cu ajutorul domnului Alex ( B 76 JAF) au fost montate pe faza scurta cat si lunga becuri H.O.D de care sunt chiar super multumit cum arata pe masina si lumina data de acestea e super ok pentru becuri cu halogen. Prostia mea a fost ca pe moment nu mi-am dat seama sa mai iau si un set de h3 pt proiectoare :( le-am aprins acum si se vede foarte aiurea :) dar per total vreau sa-i multumesc lui Alex pt serviciile oferite aici ( neputand sa-i multumesc in aria de feedback)

Modificat de ClauSnake
Link către comentariu

masinuta a primit ieri in schimbul becurilor H.O.D un kit xenon de 6000k. inainte sa aruncati cu pietre in mine ca am xenon pe far cu oglinda vreau sa va spun ca am facut teste in asa fel incat sa-mi bata farurile sa vad si eu si sa nu orbesc pe ceilalti ( eu in masina care venea de pe sens opus), intradevar e putin mai deranjant decat becurile cu halogen dar nici sa te orbeasca...astazi a mai primit si un set de leduri pe toate becurile din interior si pot sa zic ca am o masina neagra care lumineaza alb :))

Ori saptamana asta ori la inceputul saptamanii viitoare masina va primi boxe noi pe fata(da..le-am spart) + amp + subwoofer.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!