Jump to content

My Touareg

Andy Touareg

Postare recomandată

Salut tuturor forumistilor si faniilor acestui grup VAG,sunt nou in bransa ,am fost posesor de BMW pana acum cateva luni cand printr-o ocazie am achizitionat acest minunat exemplar pur sange,car m-a fascinat.Sunt posesorul unui VW Touareg cu motorizare 3.0tdi V6 ,cutie automata,care detine tot ce mi-am dorit,exceptie facand trapa,am sa las pozele sa vorbeasca si va multumesc ca sunteti aici si ne putem impartasi parerile.Am o mica problema,care ar trebuie rezolvata de moderatori,am inteles ca atunci cand vii nou pe un forum nu ai privilegii ca ceilati useri care sunt de foarte mult timp,si respect asta,dar daca am o problema,sau vreau sa aflu o solutie a unei probleme,cum o pot impartasi,ar trebui creat un camp special pentru utilizatorii noi.Multumesc anticipat

post-52801-1287741033_thumb.jpg

post-52801-1287741044_thumb.jpg

post-52801-1287741053_thumb.jpg

Link către comentariu

O masina care ma incanta si pe mine din toate punctele de vedere. sa o stapanesti sanatos si multzi km fara evenimente rutiere :)

Link către comentariu

Frumoasa masina , mai pune cateva poze si mai adauga si optionalele masini :)

Sa o folosesti sanatos si km cati vrei ! :lol:

Modificat de junioralex
Link către comentariu

Am uitat sa mentionez optionalele:

1.4 x geamuri electrice

2.Adaptive light+corner eye

3.piele bej

4.ornamente mahon

5.suspensie activa pneumatica

6.ski rack

7.bari transversale portbagaj argintii

8.sensori parcare

9.jante 18

Link către comentariu

Ai o masina foarte frumoasa! Tuturor celor ce au Touareg si il prezinta aici le spun cam aceelasi lucru.. Touareg-ul este masina visurilor mele,mi se pare superba din toate unghiurile..sper sa o conduci cel putin cu la fel de multa placere cu care as fi condus-o eu daca era a mea.. Drum bun!

Link către comentariu
Foarte Frumos "tanculetul"...o medie la consum in bucuresti/afara?

Multumesc.In Bucuresti undeva la 15-17% in afara 10-11%.sunt foarte multumit de consum,fata de BMW seria 5 motor 2.5 tdiA.

Felicitari. Foarte frumoasa, mai ales interiorul.

Multumesc.Interiorul pot sa spun ca imi place cel mai mult si incerc sa il mentin cat mai curat dar in Bucuresti...greu

Link către comentariu

foarte frumoasa. si dotata . toureg fara suspensia pneumatica mi se pare ca nu are nici un haz. la fel si cu motor r5.

ce ai tu e cel mai bun compromis de motorizare, sa traga bine si sa nici nu te usuce la consum ca un v10 diesel sau v8 benzinar, iar la dotari din cat ma pricep eu par aproape complete ( am zis aproape pt ca ai zis tu ca nu are trapa :icon_thumleft: )

cred ca vei fi multumit de ea, mie imi place mult si tinuta de drum si aspect si performantele

Modificat de mihai20
Link către comentariu
foarte frumoasa. si dotata . toureg fara suspensia pneumatica mi se pare ca nu are nici un haz. la fel si cu motor r5.

ce ai tu e cel mai bun compromis de motorizare, sa traga bine si sa nici nu te usuce la consum ca un v10 diesel sau v8 benzinar, iar la dotari din cat ma pricep eu par aproape complete ( am zis aproape pt ca ai zis tu ca nu are trapa :lol: )

cred ca vei fi multumit de ea, mie imi place mult si tinuta de drum si aspect si performantele

Multumesc.Sunt super multumit,de

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut toturor forumistilor,pentru ca sunt inca nou pe forum si nu pot sa postez intr-o zona adecvata,am o mica problema.Saptaman trecuta am fost la munte in Predeal si am vrut sa urc la Cabana Susai,nestiind ca ma asteapta:)),pe drum,care era acoperit de zapada inghetata am urcat relativ ok,fiind un bun samariteam am facut loc unui alt tip care cobora si am intrat cu rotiile de pe partea drepata intr-un sant plin de noroi,m-am chinuit aproape 2 ore sa ies,si tractat dar nu s-a clintit,am iesit cu ajutorul unor chingii si unui brad:).Sunt ingrijorat de un singur aspect,atunci cand am incercat sa ies am facut balans fata spate schimband relativ rapid din D in R,ma intreb daca as fi putut sa fi stricat ceva,pana acum nu am am nici o problema,doar faptul ca am zgariat foarte rau jantele,si inca am namol la etriere,dupa 3 spalari.Va multumesc anticipat

Link către comentariu

Frumoasa masina! Multi km fara incidente.:) Cati cm sunt diferenta intre suspensia pneumatica pe low si high? Si se vede tare diferenta la aspect?

Link către comentariu

@emi_arad diferenta este vizibila,m-am jucat eu la un v10 si se observa imediat.

cauta pe net poze/clip si iti dai seama

Link către comentariu

off topic: Am testat pe un GL si acolo chiar se observa.. din ce am inteles sunt 200 mm diferenta de la low la high. mi se pare foarte utila suspensia adaptiva. Mai ales pentru drumurile de padure. Daca ar fi sa imi iau in viitor un SUV asta ar fi printre primele de pe lista de optiuni. :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!