Jump to content

SEAT LEON 1.8t

seattopsport

Postare recomandată

Salut, as vrea si eu sa intru in acest forum prezentandu-mi masina. Un Seat Leon 1.8T 180 CP, 6 trepte, model Top Sport, culoare rosie.

Masina e din 2003, si am achizitionat-o din Oradea de la Dealer, in 2007 cand avea 42.000km. Acum are 83.000km.

Eu cand am luat-o nu avea nici o modificare, dar incet am schimbat putin aspectul. Am schimbat farurile cu Dectane bi xenon si angel eyes, arata f bine, stopuri tot Dectane cu leduri, putin inegrite de mine, un kit de admisie Simota, care imi place la nebunie cum se aude, un set de pedale originale sport, un DVD cu navigatie, un subwoofer JBL, de curand am schimbat discurile cu unele perforate, si am reimbracat voanul in piele, cusatura rosie, si piele perforata ( o parte ). Cam atat cred cu modificarile.

Ca parte tehnica, am folosit mereu de cand o am conform manualului codul VW503 (parca), adica ulei Castrol 0W30, si s/a comportat f bine, in toate conditiile climatice. Am schimbat distributia la 60.000km, pentru ca masina avea 5 ani, si cei de la service au spus ca se schimba la 180.000km sau 5 ani, asa ca a trebuit sa o schimb. Recent, adica acum 3 saptamani am schimbat kit-ul ambreiaj, pentru ca ramasesem "fara pedala"! Dupa ce se incalzea motorul, nu mai decupla ambreiajul, oricum, am schimbat placa, disc, rulment si cilindru hidraulic. Am vrut sa incerc cu un chit de ambriaj sport, ceva de la o firma de tuning, dar in primul rand din cauza banilor, si apoi nu stiu daca era necesar, tinand cont ca masina nu e softata si nu are modificari pe partea de motor.

A , am mai schimbat ledurile din bord, acum sunt albe gen Audi, mi-a placut mie:))

Momntan ma gandesc sa o schimb, adica sa o vand si sa iau una noua, dar imi vine greu, si sa renunt la ea, si sa o dau in conditiile actuale de piata cand preturile sunt destul de jos! O sa vad, decat sa o dau cu bani putini mai bine o tin si pe asta, pentru ca merita, motorul e senzational.

post-48164-1287727829_thumb.jpg

post-48164-1287730419_thumb.jpg

Modificat de seattopsport
Link către comentariu

Salut si bine ai venit!

Dream Car ce pot sa spun! My Next Target dupa criza!

Sa o satapanesti sanatos si multi km fara probleme!

Nu te zgarci pune si tu mai multe poze sa ne bucuram si noi de o privesliste frumoasa!

PS. Imi plac mai mult ledurile "full rosu" de fabrica e asa un fel de semnatura de brand.

Link către comentariu

Masina arata super , am vazut-o pe un site de vanzare1 deci se pare ca te gandesti serios la vanzare,dar parerea mea e ca nu merita plus ca nu cred ca o sa iei banii aia pe ea din pacate...daca i-as fi avut eu nu as fi stat pe ganduri,leon 1.8t e viitoare mea tinta cand oi da de bani.Sunt curios,cam cum e consumul la motorul asta?

Sa o stapanesti sanatos in continuare.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute. Este o masina excelenta nu merita sa o dai sa iti achizitionezi una noua daca esti multumit de masina. Oricum modelu asta e mai rar cu motorul asta din cate am citit pe forum. :blah_:

Link către comentariu

multumesc de aprecieri. legat de vanzare, asa e, in perioada asta e greu sa iau banii astia pe masina, dar eu stiu ca merita, are km putin , masina e f bine intretinuta, eu unul am foarte mare grija de masina. O sa vad, asa cum am mai zis, daca nu pot lua banii care ii merita, pe ea, atunci o mai tin.

consumul e in medie 12, 13 la suta in conditiile de trafic din Constanta, si observ ca scade mult, fara clima, adica undeva la 11. eu tinam clima mai tot timpul, dar iarna chiar nu are sens, si consumul e simtitor!!

post-48164-1287731826_thumb.jpg

post-48164-1287731832_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa foc! Sa o stapanesti sanatos (sau sa gasesti client daca asta iti doresti)

De curiozitate, cat vrei pe ea?

Link către comentariu

Salutari concetatene! Bine ai venit printre noi. Ai o masina foarte frumoasa, bine intretinuta. S-o stapanesti sanatos in continuare, fara evenimente neplacute. Numai bine! :)

Link către comentariu

Frumos, culoarea este marfa:).Cat a ajuns ?Ai de cand sa-i pui CHIP?

L.E.CuloareS e superba, ma refer cu cat ai cumparat masina:d

Modificat de IONUTBLV
Link către comentariu

masina o gasiti pe mobile.ro pentru alte detalii, nu vreau sa postez aici anunturi!

IONUTBLV: nu inteleg la ce te referi cat m-a ajuns, culoarea? e culoarea originala, nu am vopsit-o

Link către comentariu
Frumos, culoarea este marfa:).Cat a ajuns ?Ai de cand sa-i pui CHIP?

L.E.CuloareS e superba, ma refer cu cat ai cumparat masina:d

masina am luat in 2007 de la dealerul seat din oradea, second hand bineinteles, cu 13000

masina am luat in 2007 de la dealerul seat din oradea, second hand bineinteles, cu 13000

chip...cred ca nu , mai ales ca vreau sa o vand. Poate urmatorul proprietar va face asta. mie sincer mi se pare ok asa, 180CP pentru greutatea ei...sunt senzationali, si in plus franele mi se par perfecte, franeaza extraordinar, e o masina pe cinste , sincer

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos in continuare! Arata bine masina, desi nu sunt in cea mai buna masura sa-mi dau cu parerea :))

Ce natie este DVD/navi? Arata foarte bine in bord...

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos in continuare! Arata bine masina, desi nu sunt in cea mai buna masura sa-mi dau cu parerea :D

Ce natie este DVD/navi? Arata foarte bine in bord...

DVD -ul este Witson....china, dar sincer f multumit, eu l/am comandat direct din china si m-a ajuns vreo 300E, la noi se vand cam de la 400E. Oricum isi merita banii!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!