Jump to content

Volf 1.8 GT

bogdan_dub

Postare recomandată

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bogdan_dub

23

• dreamer

5

• Claudiu90

3

• rulez

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata foarte bine! Nu vezi foarte des un G3 in stare asa buna.

Prefer RH-urile totusi, dau mai bine pe G3 decat ultimele puse de tine. Si toba ar merge alta, dar daca zici ca o pastrezi deocamdata, macar trage-i o curatare, arata cam jalnic in comparatie cu restul masinii.

Link către comentariu

rotile astea mai raman pana cand da frigu si dupa pun tablele...oricum pentru primavara pregatesc niste jante care sunt de mai mult timp la mine dar mi-a fost lene sa ma apuc de ele...bbs rm pe 15...problema e ca sunt in 5 prezoane 5x112 si eu am 4x100...momentan sunt la umplut gaurile vechi cu sudura si voi da altele 4x100

post-78758-1287846571_thumb.jpg

post-78758-1287846603_thumb.jpg

Link către comentariu

Senzationale,astea sunt jantele pentru masinile noastre.. Merita un tratament bun ca sa fie shiny cand le pui pe masina,oricum nici cu Powertech nu mi-e rusine deloc :icon_thumleft: zici ca schimbi adidasii,asa de des schimbi jantele...

Sa ne auzim de bine.

Link către comentariu

Ai mare grija cu astfel de modificari! Eu iti sugerez sa-ti iei niste adaptoare mai bine.

N-ai vrea sa-ti zboare vreo roata nici macar la 70-80km/h dar la o viteza mai mare...

Link către comentariu

"mai bine cauti" zici asta de parca ar fi pe toate gardurile rotile astea...dai un search pe net sa vezi care-i treaba...in legatura cu rotile mai am mult de lucrat la ele: vreau sa schimb toate 4 bordurile , sa-mi gasesc capace pentru ca astea nu au si sa vopsesc miezurile

Cat despre partea cu datu gaurilor a mai facut un prieten cu niste rs-uri 5x120 paremi-se , a trecut la 5x100 si pana acum nu a avut probleme si nici fisuri nu au aparut. Vedem la final ce si cum sper sa iasa bine.

Link către comentariu

update...ceasuri albe cu mfa 240 km de abf...si nuca de schimbator de pe Jahre (raritati)...si am schimbat volanul cu unul de vereu mai "special"...o sa pun zilele astea si niste poze

Link către comentariu
  • 2 months later...

E piesa babuta, am putea spune! S-o conduci sanatos cat mai mult!

Fara indoiala, modificarile pe care le-a suferit masina sunt in bine si nu in rau (fenomen destul de rar intalnit in ziua de azi). Nu sunt pe gustul meu conversiile, insa chiar si asa imi place faptul ca ai renuntat la o adevarata drama de grila si ai montat una care isi are rostul; cea cu emblema VW.

De remarcat si contrastul foarte simplu si totodata interesant, dintre bandourile negre si restul panourilor de culoare alba. Bravos!

Link către comentariu

Foarte frumoasa :x , iar cu botul de vento da foarte mult a corrado , care dupa parerea mea, e o masina superba chiar si la anii ei. Ce pot sa spun totul e facut cu gust si profesionalism, ca la carte. Sa o folosesti sanatos si fara incidente neplacuta. :X

Link către comentariu

Frumoasa, la fel si accesoriile oem - fac toti banii

Totusi, as trece la 5prezoane decat sa modific jantele

Link către comentariu

degeaba trec la 5 prezoane ca tot nu pot pune ce vreau eu pe ele....cat despre flanse nu intra in discutie pt ca si asa la mk3 nu poti pune roti foarte late si sa o lasi jos ca freaca....iar flansele le va scoate si mai mult in afara

Modificat de Bogdan89
Link către comentariu

apropo de jante cu flanse, o varianta care ma tenta si pe mine ar fi jante de porsche 944 teledial, care dau ff bn pe mk3! respect pt tine si pt golf!

post-45204-0-78681800-1296288610_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

au fost date si gaurile 4x100...mai urmeaza sablatul + vopsit

...am inceput munca la buze, mai precis frecatul...e mai greu decat ma asteptam :P

post-78758-0-86786600-1297774525_thumb.j

post-78758-0-36146900-1297774532_thumb.j

Modificat de bogdan_dub
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!