Jump to content

Volf 1.8 GT

bogdan_dub

Postare recomandată

va salut...

... ma prezint si eu p-aici cu un golf 3 gt 1.8 din 93....Ca dotari mare lucru nu are in afar de mfa, trapa electrica si abs. Masina avea deja o suspensie sport FK fixa,masca fara semn, niste jante RH pe 15, si piesele de "rezistenta" erau oglinzile de m3 look...banuiesc ca au fost puse pentru imbunatatirea aerodinamicii...sa pun si 2 poze cu starea ei de atunci..:

post-78758-1287693343_thumb.jpg

post-78758-1287693352_thumb.jpg

Modificat de bogdan_dub
Link către comentariu
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bogdan_dub

23

• dreamer

5

• Claudiu90

3

• rulez

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Primul lucru care l-am facut la masina a fost sa pun botul de vento (vruiam eu de mult treaba asta)....in asta constau grila , capota si farurile care nu le-am gasit prin dezmembrari si le-am cumparat noi....capota am vopsit-o cu un sspray negru mat provizoriu, deoarece era alba inainte.

Am scapat repede si de oglinzile de bemeve si le-am pus pe cele originale

post-78758-1287695739_thumb.jpg

Modificat de bogdan_dub
Link către comentariu

Salutare si bine ai venit! Imi place masina, imi place modificarea, super bine arata! Ce alte modificari doresti sa mai aduci? Arata cool! Bafta si multi km fara probl!

Te salut!

Link către comentariu

ff frumoasa masinuta si ingrijita....spor la modificari in continuare si pune poze si cu interior

Link către comentariu

Arata super , imi place botul de vento , dar mai ales jantele :offtopic: .

Pune mai multe poze (interior+exterior) sa o vedem si noi mai bine .

Multi km fara probleme .

Link către comentariu

...intre timp am vandut borbet-urile , mi-am luat inapoi rh-urile si am trecut la lucruri serioase:

post-78758-1287740390_thumb.jpg

post-78758-1287740406_thumb.jpg

Link către comentariu

...au inceput pregatirile pentru vopsit...indreptata caroseria pe unde trebuia ( nu prea multe locuri), la capitolul asta stam bine + anulat stergator spate si antena de pe plafon. Dupa o luna de zile a iesit ce se vede: un alb de pe modelele noi de audi (Ibis White) .... legat de toba nici pe mine nu ma incanta, dar momentan o lasam asa

post-78758-1287741889_thumb.jpg

post-78758-1287741894_thumb.jpg

post-78758-1287741899_thumb.jpg

Link către comentariu

Supeeerrr :) , zici ca e luata de pe strazile din SUA .

Spor la modificari in continuare .

P.S : Un sfat : Roaga un moderator sa iti puna toate posturile in unu singur , ar arata mai frumos :D.

Modificat de rulez
Link către comentariu
Am avut norocul si am gasit un interior de GTI Edition complet, in stare perfecta

Mare noroc. :)

...intre timp am vandut borbet-urile , mi-am luat inapoi rh-urile si am trecut la lucruri serioase:

Arata mai bine cu jantele Borbet.

Parerea mea.

Link către comentariu

Buna miscarea cu schimbatul botului arata foarte bine dar habar nu am de ce imi placea mai mult cum arata pe culoarea initiala.Interiorul ala e bestial,mare noroc ai avut de l-ai gasit.Borbet-urile dadeau mai bine :lol:.Spor in continuare si km fara sfarsit ! :)

Modificat de mabial
Link către comentariu

aratau nu aratau...freca pe spate si io am de gand sa mai cobor masina deci No Chance...aveau et prea mic...

Niste poze mai artistice dupa ce am pus si pragurile la locul lor:

post-78758-1287765964_thumb.jpg

post-78758-1287765977_thumb.jpg

Modificat de bogdan_dub
Link către comentariu

vreau sa cumpar si eu unul...ce motoare(putere) sunt pe mk3?ce merita cumparat?

Modificat de JPLS
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!