Jump to content

Passat-ul meu B5

Criac

Postare recomandată

Sunt posesorul unui VW Passat 2001 de putin timp

Motor: 1.9 TDI 131 CP ( dusa in 170 CP )

6 VITEZE

Dotari :

-ASR

-scaune incalzite

-airbag-uri(2 frontale, 2 in scaune, )

-oglinzi exterioare,heliomate, electrice si incalzite

-priza 12V in portbagaj

-climatronic

-Piele

-computer de bord

- Alarma

-inchidere centralizata

-4 geamuri electrice

-cotiera fata-spate

-cheie briceag

- volan piele

- suspensie sport

- Jante Tomason 17"

Momentan masina este dusa in 170 CP (Chip tuning )

Urmeaza evacuarea, volanul si o navigatie pentru moment...Restul vedem pe parcurs

picture004lr.th.jpgpicture005ot.th.jpgpicture006wh.th.jpgpicture002qr.th.jpg

picture003ji.th.jpgpicture013wp.th.jpgpicture015g.th.jpgpicture001es.th.jpgpicture003rf.th.jpgpicture004vb.th.jpgpicture005yw.th.jpg

picture008lk.th.jpgpicture012m.th.jpg

Sper sa nu fiu dezamagit

Modificat de Criac
Link către comentariu

Felicitari pentru ce ai facut la masina.Imi place foarte mult cum a iesit.Un singur lucru ar mai trebui facut sa fie mai joasa :))

Link către comentariu

arata f bine botul masinii!

te-ai chinuit sa acoperi numarul de inmatriculare in cateva poze (nu vad de ce fac unii asta) dar au scapat cavea care dezvaluie identitatea :))

daca tu ai transfomat masina in stadiul asta,felicitari! este deosebita

Link către comentariu

Asa am luat masina ! Anul asta nu vreau decat sa ii pun navigatie , sa ii schimb evacuarea si volanul....

Nu cred ca mai are rost sa spun ca urmeaza sa schimb si volant si kit ambreiaj...distributie...etc...

Modificat de Criac
Link către comentariu

Am o nelemurire , pe unde mai intra aerul la intercooler ca vad ca ai astupat grila stanga si cea centrala o ti astupata cu numarul ? In rest e ok masina imi place badboy look-ul si interiorul, nu-mi place culoarea negru mat nu sunt adeptul aceste nuante si parerea mea e ca nu da bine pe passat , repet asta e parerea mea. numai bine mi de km fara probleme.

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu
Am o nelemurire , pe unde mai intra aerul la intercooler ca vad ca ai astupat grila stanga si cea centrala o ti astupata cu numarul ? In rest e ok masina imi place badboy look-ul si interiorul, nu-mi place culoarea negru mat nu sunt adeptul aceste nuante si parerea mea e ca nu da bine pe passat , repet asta e parerea mea. numai bine mi de km fara probleme.

uau...e superba ,, s`o conduci multi km de aici inainte cu placere

Link către comentariu

Arata frumos , dar parca i-ar sta mai bine fara parasolarul de pe fata si cel de pe spate , este doar o parere personala :offtopic:.

Sa o stapanesti sanatos in continuare .

Link către comentariu

Am urmarit proiectul pe topicul lui Ghetto si intradevar arata foarte bine,vroiam sa te felicit pentru ce ai facut dar se pare ca trebuie sa te felicit pentru ce ai achizitionat :blah_: jantele intradevar sunt superbe.

Daca se poate un pret de achizitionare dezvaluit ar fi brici :)

Numai bine si sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu
Am urmarit proiectul pe topicul lui Ghetto si intradevar arata foarte bine,vroiam sa te felicit pentru ce ai facut dar se pare ca trebuie sa te felicit pentru ce ai achizitionat :)) jantele intradevar sunt superbe.

Daca se poate un pret de achizitionare dezvaluit ar fi brici :)

Numai bine si sa o stapanesti sanatos.

Un BMW 320 Diesel putin mai dotat decat Passatul si (spun eu) mai ingrijit...fabricat in 2001 + 1000 lei

Nu stiu daca am fost foarte inspirat...timpul ma va lamuri...daca nu se va ivi vreo ocazie sa o dau...Nu tin mult masinile pana sa le schimb...

Link către comentariu

Interiorul e demential,insa negru mat pe un passat nu da prea bine...e prea dusa la extrem(parerea mea)

Link către comentariu

Arata super bine masina! interiorul acela nu mai zic.o curiozitate am si eu...zici 170cp (chip tuning) 170 din ce ai scos soft sau chip gen powerbox?

Link către comentariu

Arata super bine masina! interiorul acela nu mai zic.o curiozitate am si eu...zici 170cp (chip tuning) 170 din ce ai scos soft sau chip gen powerbox?

Din Powerbox (Modul rapid) nu scoti 39-40CP never.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

foarte frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos....o intrebare am si eu...banuiesc ca interiorul e pus de tine...daca da, unde si cat :P ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!