Jump to content

passat 1.9 tdi by Miolari

miolari

Postare recomandată

bijuteria mea neagra:

1.9 tdi PD (AVB) 101 cp

248.000 km reali

-geamuri electrice fata si spate

-oglinzi heliomate si incalzite

-servo directie

-6 airbaguri

-AC

-computer de bord

-jante tabla cu capace pe 15 (in cautare de altceva)

-proiectoare

-inchidere centralizata

-alarma (de fabrica); (astept sa montez una noua)

-incalzire in scaune

-prize 12 V in porbagaj

-cotiera fata si spate

-tapiterie piele neagra

-suport lateral pentru ochelari

-etc. poate nu imi amintesc acum :lol:

-retus zgarieturi si ciobituri

-folie alba lucioasa

-pleoape negre

-faruri polishate initial pana am atins si spart unul (in lucru alta pereche)

-statie CB 8w

-urmeaza : xenon faza scurta si ceva modificari prin spate; eventual angels eyes pe pozitii si ceva leduri la stopurile spate, inca sunt in dubii.

-astept parerile voastre, scuze de calitatea fotografiilor sunt facute cu telefonul mobil.

post-31965-1287604626_thumb.jpg

post-31965-1287604636_thumb.jpg

post-31965-1287604643_thumb.jpg

post-31965-1287604648_thumb.jpg

Modificat de miolari
Link către comentariu

Interesanta masina. :lol: Spor in continuare si cat mai multi km fara probleme! :D

Link către comentariu

:Driver: Parerea mea este ca trebuie neaparat sa dai colantul jos ca arata oribil, mai ales ca e variant si ai si bare negre pe plafon, iar daca imi zici placa cu protectia iti recomand macar sa pui colant carbon, negru sau transparent. Cauta topicul cu masina lui Redfighter si uita-te acolo la un variant negru care atrage priviri.

Sper sa nu deranjeze dar e parerea mea, dar ai sa vezi ca ai sa mai primesti si alte critici.

Iti doresc cat mai multi km fara evenimente nedorite

Link către comentariu

sunt de acord cu ce au spus colegii mai sus , passatul nu se preteaza la un astfel de tuning.

Link către comentariu

Mai bine o lasai stock decat asa. arata foarte rau. Passatul ar trebui sa fie o masina eleganta , nu ce ai facut din ea. Numai bine

Link către comentariu

Nu vad ce este asa deosebit la masina asta.Ca si ceilalti colegi spun ca folia aia strica tot aspectul.Mai bine decat sa fi aruncat banii pe folie ai mai fi strans ceva bani pentru niste jante de aliaj care ar fi dat mult mai bine.Tuningul iese din discutie pentru ca niste pleoape si folie nu inseamna tuning.

Link către comentariu

De ce va place sa puneti mizeria asta de autocolant pe masina nu pot sa inteleg. Mai bine ii schimbai jantele decat sa o tiganesti asa.

Link către comentariu
  • Administrator

Baieti, gusturile nu se discuta! Faptul ca voua nu va place nu inseamna neaparat ca trebuie data jos, daca proprietarului ii place.

S-o stapanesti sanatos si multi km!

PS: Fiecare cu "pasarica" lui! :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!