Jump to content

jante ats


john k
 Share

Postare recomandată

Salutare.De curand mi-am montat niste jante pe 15 model ATS(cred ca stiti cum sunt.Problema este plasticul care le acopera care e scorojit.As vrea sa le vopsesc dar nu pot sa le curat .Stiti cumva cum pot face acest lucru?E vreo solutie care sa curete plasticul ala?Mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am acelasi tip de jante cu aceeasi problema. Cred ca o metoda de indepartare a protectiei din plastic dar si de indepartare a oxidului format acolo unde "plasticul" e scorojit ar fi sablarea.

Nu cred (dar nu sunt sigur) ca dupa sablare mai trebuie vopsite. Dar problema e cum aplici un nou strat de protectie (acel plastic...) :D ?!

Ar trebui intrebati cei de la Sama Auto Grup ei se ocupa de jante si anvelope - roti in general stiu ca astia si sudeaza jante fisurate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am auzit si eu ca prin sablare s-ar curata dar nu prea cred.Eu lucrez la marina si am vazut cum se sableaza o nava si nu cred ca se curata plasticul ala.O sa incerc totusi.Cat despre pus altul la loc nu e nevoie ca am vazut ca jantele astea modele mai noi nu au nici o protectie .Asa ca merge si fara

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca cu detartrant. Se gaseste la orice supermarket, costa vreo 5 lei, si este o sticla de plastic neagra de un litru.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!